Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднат талон?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Откраднат талон?

Колеги онази вечер ме спираха фуражките,правиха ми обиск на колата,заяждаха се 1 час,давам им всички документи извадени и чантето в което ги нося,след това ми ги връщат направо в чантето сложени,тръгвам си не погледнах и днес гледам талона го няма Тия измекяри са го взели на 100% съм сигурен да ми направят мръсно,щот нищо не можаха да ми направят,кажете каква е процедурата по ваденето на нов талон,колата е на колега,който е в Белгия и я карам с генерално пълномощно
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Ако си записваш в едно тефтерче кой те спира и номера му на служебната карта е лесно. Но предполагам не знаеш кой те е спрял, така че направо в КАТ за талон.
    Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Проблема е,че колата е на колега,който е в Белгия
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Ако не става с пълномощното спри да караш колата докато си дойде колегата.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Ако в пълномошното пише че може да го представляваш пред органите на КАТ можеш да изкараш нов талон АКО ГОЛЕМИЯ талон е в тебе , заплащаш си само заявлението и таксата за малкия талон -около 20 лв . Може да има и някаква глоба ама не съм сигурен .
          Но това е само при положение , че пише че може да го представляваш пред съответните институции .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

В Търговище ли трябва да ходя,че колата е с Т номер
            BMW e39 facelift

Comment

Ами направи едно официално писмо до шефа на Кат и виж какво ще ти отговорят, пак официално
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Гриша ти батко си най-големия абонат на КАТ когото познавам.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
                  В Търговище ли трябва да ходя,че колата е с Т номер
                  Mдаам
                  И следващия път ще си проверяваш документите като ти ги връщат полицаите
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Абе сигурно вече си го направил, но все пак: поогледай около седалката може да е паднал някъде

Comment

аз затова всеки път си гледам документите като ми ги връщат,за да не стават такива мизерии,но невярвам умишлено да са го направили!
                      alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

лоша работа
                        BMW e39 facelift

Comment

Отиди в районното в чийто район са те спрели и питай дали са предали талона там. Така би трябвало да постъпят ако е останал при тях. Ако помниш дали са те записали в дневника им за проверки ще е по-лесно. Аз имах подобен случай, но проблема беше, че като са ми връщали документите талона се изхлузил на асфалта - добре, че го намерихме с полицаите. А иначе трябва да ходиш до Търговище да вадиш друг, но първо в районното за служебна бележка.
                          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Това е стар номер, куките редовно крадат я талони, я книжки или лични карти, към 150 лева на черно въри едно от всичките тия неща.....досега три пъти забравяха да ми върнат два пъти талона, и веднъж книжката......все някъде по пътя между мен и патрулката бяха паднали.....гадове мръсни......
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Точно на слизане от цариградско на 4ти км ме спряха,там кое районно е да се обадя да попитам колеги? И гражданската са ми чопнали,добре че ми изтичаше точно та си направих нова Защо сега не се включат колегите от форума,които в другата ми тема за акта ги защитаваха колко са добросъвестни и как си вършат работата???
                              BMW e39 facelift

Comment

Working...
                              X