Ами може да е и 8 мо в Дружба, 7 в Младост и прочее, пусниго в СДВР, столична дирекция, а най добре го напиши до МВР министъра, копие до някое, така по лови дикиш
Известие
Collapse
No announcement yet.
Откраднат талон?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениенай добре го напиши до МВР министъра, копие до някое, така по лови дикиш"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТова е стар номер, куките редовно крадат я талони, я книжки или лични карти, към 150 лева на черно въри едно от всичките тия неща.....досега три пъти забравяха да ми върнат два пъти талона, и веднъж книжката......все някъде по пътя между мен и патрулката бяха паднали.....гадове мръсни......Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша
Comment
-
Здрасти Гриша, съжалявам за гадната случка, но винаги си проверявай какво ти връщат рекетьорите. А Вие колеги какво очаквате, като знам кои мои съседи станаха полицаи - трактористи, каруцари и всякаква друга паплач едва избутала основно образование. Абе дай на простака власт и му гледай сеира.
Гриша, виж какво пише в пълномощното ти и ми звънни имам човек в КАТ София.
Comment
-
За съжаление има много плява в техните редици. Колега Абарт до къде стигна с талона?Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщениетова е изключително проста и най-малкото СРАМНА постъпка за орган на реда, нямам думи"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
До никъде не стигнах с талона колега,Стоиле ще ти звънна да видим,какво трябва да пише в пълномощното?ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
Comment