Известие

Collapse
No announcement yet.

С какво се лепи плат бре?????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Платът трябва да е леко еластичен заради извивките.Иначе ще береш ядове.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Мда, и това е така.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Ми на всички кори който имам плата е идеално запазен, и не знам дали ще е по добре да го махам или не - може би ако лепя плат върху плат ще хване по добре - отдолу по памет знам че е някаква мека материя......

Е трябва ми да е устойчиво, ся че е дебел, аз няма да спа или ходя по него я....
        Е ако при теб не е започнал да провисва тавана, направо вземи както каза колегата от подлепващото за тъкани и с ютията, направо върху другия плат, обаче рискуваш за в бъдеще ако не дай си боже (да чукна на дърво да не става), тръгне да се провисва оригиналния плат, да ти се наложи повторна процедура!!! Иначе е добър вариант това и здрав де!!!

Comment

На мен отдавна ми е идеята в главата, ама аз исках да го праа черен. Някой ми спомена, че имало такива спрейове за плат. Са ме подсети и ще проверя и ако има резултат ше пиша.
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
            Е ако при теб не е започнал да провисва тавана, направо вземи както каза колегата от подлепващото за тъкани и с ютията, направо върху другия плат, обаче рискуваш за в бъдеще ако не дай си боже (да чукна на дърво да не става), тръгне да се провисва оригиналния плат, да ти се наложи повторна процедура!!! Иначе е добър вариант това и здрав де!!!
            Ми бетон си е тавана, ама са тва подлепващо било шивашко пособие, надали го има на Бриколажа и прочее там......иначе и аз чух че спрейчета имало, арно и лесно звучи, фсът - фсът, ама май само звучи така.....
            Ще видим що ще стане....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

[QUOTE=ФЕРАРИСТ;420931]Иска 110 кинта - питах го да не е луд, каза ми че не е......е няма да съм аз лудия че да му ги дам......плюс това аз вече го напсувах, така че повече няма какво да искам от него...

епа екстра сигурно сиго заслужава да го псуваш,то верно че ги има некви егати надутите
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Имах провиснал таван на 145-цата и намерих сравнително хубав и на доста добра цена в с.Требич, което не е много далече от Надежда. Ако искаш повече подробности ще ти кажа. Платът беше като плетена материя. В крайна сметка го карах в колата няколко месеца и накрая се раздлихме...с много тъга!

Сега като погледнах какво се пита в темата и разбрах, че мойто мнение е напълно излишно!
                Last edited by JAMAL; d.m.y г., 00:40.
                sigpic
                Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Ми бетон си е тавана, ама са тва подлепващо било шивашко пособие, надали го има на Бриколажа и прочее там......иначе и аз чух че спрейчета имало, арно и лесно звучи, фсът - фсът, ама май само звучи така.....
                  Ще видим що ще стане....
                  аз го взех от бутка за копчета и в брико трябва да има обезателно.а що се отнася до меката материя в/у кората,да тва е лек слой дунапрен и ако колата е била на пушач става нещо като говна по него,но подлепващото върши работа.

Comment

Working...
                  X