Известие

Collapse
No announcement yet.

Написаха ми акт, ма не ми взеха талона..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз имам същия акт от миналата година,на същото място
    не съм го плащал,не смятам и да го плащам
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Актове може да съставя КАТ, говорим за пътни нарушения и т.н.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Аз пък знам една поговорка и тя гласи "Сервитьор и Държава не губят", демек бавят, ама не забравят в даначното.........Мисълта ми е, че ако ти се наложи да теглиш кредит или нещо свързано с общината или разрешително за оръжие няма да се получи, пък има и лихви. Плати си 50 кинта да ти е чисто!!!
        markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
        Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
        Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
        Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
          Аз пък знам една поговорка и тя гласи "Сервитьор и Държава не губят", демек бавят, ама не забравят в даначното.........Мисълта ми е, че ако ти се наложи да теглиш кредит или нещо свързано с общината или разрешително за оръжие няма да се получи, пък има и лихви. Плати си 50 кинта да ти е чисто!!!
          то сега да теглиш кредит искат дори информация какво образование имаш.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
            то сега да теглиш кредит искат дори информация какво образование имаш.
            Ми колега в сферата съм, да наистина трудно дават, но дават ако имаш сериозна работа. По - голямо самоучастие за жилищни кредити, по - голям % лихва за потребителски, по - голямо отсяване ама се получава!!!

Comment

А аз да попитам, защо изобщо се обсъжда дали трябва или не да се плати глобата, като колегата много добре е видял знака че е забранено влизането в двете посоки.
              Аман от тарикати. Затова сме на това дередже, защото всеки си мисли че е недосегаем и за него не се отнася.
              Какво щяхте да кажете ако темата беше:" Днес в Морската градина, където е забранено за автомобили, прегазих едно дете и сега се чудя виновен ли съм или не"???

Comment

Първоначално публикувано от VET Покажи съобщение
                А аз да попитам, защо изобщо се обсъжда дали трябва или не да се плати глобата, като колегата много добре е видял знака че е забранено влизането в двете посоки.
                Аман от тарикати. Затова сме на това дередже, защото всеки си мисли че е недосегаем и за него не се отнася.
                Какво щяхте да кажете ако темата беше:" Днес в Морската градина, където е забранено за автомобили, прегазих едно дете и сега се чудя виновен ли съм или не"???
                или да кажеш че то се е блъснало в теб

Comment

Прав си колега, навсякъде щъкат дечица, не е редно!!!

Comment

Добре де, и ти никога не си нарушил правилника???
                    Тук говорим за едно тъпо нарушение(не за престъпление от рода на прегазен човек или други такива), айде земи се събуди малко, и си помисли лично ТИ колко пъти си спирал неправилно или си правил други нарушения, пък тогава пак тук критикувай!!! Няма БЕЗГРЕШЕН шофер, пък ти си живей във фантазиите!!! Само, че и ти си същия "тарикат" , както наричаш нас!!!
                    Last edited by fein86; d.m.y г., 17:01.

Comment

Честно - много си зле! Значи чувам вече, децата, като стане 4-5 градуса навън не с родители, ами даже сами ги пускат да се разхождат! А като видя тъпла се засилвам към тях. Лятото много ясно че няма да припаря там, но зимата няма абсолютно никой и трафик няма даже. Вече ми стана ясно, че ще се наложи да я платя, щото ще си сменям личната карта. Просто питах що не са ми взели талона и дали е невалиден акта. Баси престъплението направих... Бих казал: "аман от хора дет се чудят къде да се заяждат, като теб!"
                      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

И какво стана, колега ти правиш нарушението и се опитваш да се измъкнеш от отговорност, а излезе че аз се заяждам.

Е нямам думи

Comment

Значи искаш да кажеш, че пускайки темата съм се заял с теб ли? Извиняявай тогава!!
                          Много странно ми тълкуваш темата. Ми да, ти се заяджаш. Не виждам да съм се заял с някой. Пълно с хора, които се чудят с кой да се заядат и да се скарат по форумите... Ми като мога да си спестя 50 лева що да не си ги спестя? Ти като си безгрешен и не караш с повече от 50 в града и спираш на всяка стоп линия си е твой проблем. Айде със здраве.

ЕДИТ: Я бързо отиди да се скараш и на колегата със сгрешеното име в акта... как може да пуска такива теми?!
                          Last edited by achkar; d.m.y г., 23:53.
                          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

аз пък искам да кажа ,че който и да е ,щом е с униформа си ПРЕВИШАВА правата!!! Колкото до случката , кво толкова ,един акт ,еби им майката ,напсувай ги няколко пъти и забрави за случая ... То идиоти е имало,има ,и ще има винаги. За кат пък съвсем не може да става въпрос ,щото тия са по безочливи от депутатите дори... ония поне се крият ,а тия ламтят за подкупи да си е..... ма....
                            много се нервирам на такива като VAN ... спазват клавиатурния правилник да не превиши скоростта си на писане !

с извинение

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

колега аз имам 2 такива за плащане но несам платил нито един,иначе са по 20 30 лв най много но по добре е да се плащат...
                              alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
                              145 1.6 16v TS 99
                              166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

Бих казал: "аман от хора дет се чудят къде да се заяждат, като теб!"
                                Колега, ти ме обвини с тези си думи, че се заяждам с теб. Никъде не съм писал че пускайки темата, си се заял със мен, просто исках да кажа, че правилата са направени, за да се спазват, и всички щяхме да живеем по-добре ако ги спазвахме. Защото предполагам че всички сте доволни от ситуацията по пътищата в Европа, и навярно разказвате като се върнете от Испания, Великобритания, Германия и т.н., колко е спокойно по пътищата им, как никой не те засича, как ти правят път да минеш, как спират преди пешеходна пътека. Това исках да кажа, а не да се заяждам, както ти каза.

А относно това как карам, ще ти кажа колега, че от 1996 г. карам Фиат Ритмо Абарт 130ТС, а от три години си храня и отглеждам Фиат Крома 2,5 V6-162 коня и Фиат Купе 2,0 16V Турбо.

Към колегата Stefan Caromov, абсолютно съм съгласен с теб за униформените - аз ги наричам рекетьори. Не мога да ги понасям тези селяндури. Но за конкретния случай едно ще ти кажа, как ще се почустваш ти, докато разхождайки се спокойно в Морската градина, където е забранено за автомобили, изведнъж чуеш клаксон, за да се дръпнеш, да мине поредния тарикат и на всичкото отгоре те гледа нагло в очите сякаш ти казва: " Мръдни се да мина бе, щот съм тарикат". На моя близка позната едно говедо с БМВ и сгази кучето в Морската градина и когато тя се развикала, идиота слязъл от колата и я напсувал, блъснал я на земята и я ритнал. И всеки път като видя автомобил в Морската градина ми идва

Та или Вие не ме разбирате какво искам да Ви кажа или просто се правите, че не ме разбирате.
                                Last edited by VET; d.m.y г., 13:37.

Comment

Working...
                                X