Първоначално публикувано от VET
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Написаха ми акт, ма не ми взеха талона..
Collapse
X
-
-
Абсолютно съм съгласен с теб колега, и с отношението ти към държавата и към здравеопазването. Но пак опираме до факта, в твоя случай, че правила има в здравеопазването, но никой не ги спазва и затова са ти поискали пари, въпреки че се осигуряваш. Всичко сами си го правим.
А за надменното ми изказване, ами не целях да съм надменен, а просто бях бесен, защото си представих колегата как минава покрай мен в Морската градина. Едно време майка ми казваше " и от тук право в Морската градина да си играете, за да не Ви мисля", тогава там влизаха само колите на чистотата и тези които поддържаха градината, а сега трябва да се пазиш да не те сгазят докато се разхождаш, че и ще те набият защото им пречиш.
Лек и успешен ден и малко повече човечност по пътищата и между хората.
Comment
-
така е ,но това всичкото не ние си го правим ,ами правителството го твори ,за да е в ущърб на обикновенния гражданин . Така е в цялата ни система ,било то здравеопазване ,мвр, МнВР , просвета и т.н. а ние овцете не сме виновни ,че трябва да гласуваме за едни и същи крадци .. то или единия ще те краде ,или другия . Честни парламентаристи нЕма
Comment
-
Абе ние си го правим защото си мълчим. А какво стана на студентския митинг преди месец, гадните ченгета ни гониха и биха, защото бяхме малко. А ако бяхме 10 000 дали щяха да си позволят изродите от Народното събрание да датат такива заповеди на вътрешния министър. Плюем ги гърците ама пак доказаха че са народ, а пък българите какво, минаваха покрай нас на митинга и мърмореха че им пречим. "Не народ а мърша" и " всеки народ си заслужава управниците" , мисля че до това се свежда всичко. Затова се надявам поне тук във форумите да се опитаме да бъдем по-човечни.
Лека вечер
Comment
-
Първоначално публикувано от VET Покажи съобщениеАбе ние си го правим защото си мълчим. А какво стана на студентския митинг преди месец, гадните ченгета ни гониха и биха, защото бяхме малко. А ако бяхме 10 000 дали щяха да си позволят изродите от Народното събрание да датат такива заповеди на вътрешния министър. Плюем ги гърците ама пак доказаха че са народ, а пък българите какво, минаваха покрай нас на митинга и мърмореха че им пречим. "Не народ а мърша" и " всеки народ си заслужава управниците" , мисля че до това се свежда всичко. Затова се надявам поне тук във форумите да се опитаме да бъдем по-човечни.
Лека вечер
Comment
-
Всеки от нас може да влезе в Морската градина, я си представете какво ще стане тогава там- един огромен паркинг! И на мен ми е удобно да паркирам в Борисовата градина в София, но не влизам там. Всеки знае номера с минаването от лена за на право да завие на ляво, като предреди останалите, но я си помислете какво става, ако всички го приложим..
С една дума- всеки нарушава, но много добре знаете, кое са "тарикатските" номера и кое е в рамките на нормалното да се наруши!!Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 11:02.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЗа неправилно паркиране, преди 2год. при нас общината ми наложи 200лв. глоба, която не се води към КАТ, а е по общинския правилник, ама аз им казах да го ду**т, защото това си беше безобразие, за неправилно паркиране такава глоба, обяснението беше, че общината имала право да налага санкции по нейни си правила и даже кмета ни го беше подписал!!!oooo да има на 2 места ама то там винаги има паркирали коли , айде със здраве
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеКаде пък в елин пелин е забранено паркиранетоoooo да има на 2 места ама то там винаги има паркирали коли , айде със здраве
да не говорим ,че скоро ще си праа колекция от полицейски карти ... само как некой ми спре на мЕстото и е с карта на джама , така и е казал СБОГОМ бамбина.... оти и това е незаконно
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеКаде пък в елин пелин е забранено паркиранетоoooo да има на 2 места ама то там винаги има паркирали коли , айде със здраве
, а най-интересното е, че наистина имаше над 30 коли там, а писаха акт само на мен, даже едни им избягаха нагло, а да не говорим, че дупетата даже се правеха че не ги виждат(за полицаите говоря), представяте ли си полицаите ги е страх от местните бандити и тях не ги закачат(те са всесилни), а аз понеже съм обикновен човечец и ме ощракаха веднага, даже един от местните газ*ри мина покрай нас, избазика се и си се качи в колата и с мръсна газ, а куките все едно го няма!!!!! Е НИКОГА няма да си платя акта, защото такива боклуци не заслужават нищо!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеВ САщ за такива нарушения направо ти вдигат колата и след това плащаш 200-300$ и си губиш половин ден за да си вземеш колата. Ами познай дали след това пак ще направиш това нарушение.както може моята да вдигнат, така може и на някое голямо ДУ*Е, докато тук при нас сам знаеш какво е!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеДа, ама в САЩ няма да вдигат избирателнокакто може моята да вдигнат, така може и на някое голямо ДУ*Е, докато тук при нас сам знаеш какво е!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеСъгласих се с фейн86..само тук може да се пишат актове и да се вдигат колите избирателно
Comment
-
Колеги между другото.. ни вопъл ни стон за този акт.. сменях лични карти, паспорт, връщаха ми книжката ама никой нищо не каза за този акт. Ма и по-добре щото е между 200-500 лева глобата (инфо от глобени познати, които са решили да си платят доброволно глобата) ..Last edited by achkar; d.m.y г., 22:41.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
Comment