Известие

Collapse
No announcement yet.

Акт за нарушение със сгрешено име

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и аз си чакам решението , ако има някаква грешка (дори и една запетайка да са забравили да сложат) бегом в съда, това ми го каза приятел адвокат дето се занимава с такива актове и глупости
    но запомнете обжалва се решението ,а не акта , щото после грешки няма да има със сигурност
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Това е само ако се обжалва по същество, т.е. имало ли е нарушение. При искане на прогласяване на нищожност не би трябвало да важи, защото с нищожен акт не могат да те наказват, ако ще и 50 стишки да е. Така че, Мите, изчакай си постановлението и обжалвай. Ако съдът преценява обективно, актът трябва да падне.
      Утре ще ви цитирам точните текстове в ЗАНН, че сега ме мързи.
      А аз казах че съм имал такъв случай ама не съм обжалвал и вече е късно имам сума ти актова след това Да използвам поста няма ли да ни дойдеш скоро на гости забрави за твоите съграждани
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Днес ходих до РПУ-то да питам. Казаха ми, че е техническа грешка и няма проблем да ме накажат. Нямало да има проблем и при проверка на пътя. А за обжалване на постановлението - няма да стане, защото акта е за колан и е 50лв и 8точки

П.С. Благодаря за отговорите!
        Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
        EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Абе то от РПУ-то е нормално да ти кажат, че акта ще ти мине. Но наистина ако е до 50лв не можеш да обжалваш наказателното постановление.

Comment

Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
            А аз казах че съм имал такъв случай ама не съм обжалвал и вече е късно имам сума ти актова след това Да използвам поста няма ли да ни дойдеш скоро на гости забрави за твоите съграждани
            Ще, ще. Само дано не е натрупало в събота.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
            X