Колеги, ползвате ли радар детектори и доволни ли сте от тях. Аз смия ползвам една кобра 7080 но последно време си мисля, че от скъпи детектори няма полза, защото когато полицейския радар е изключен как да го засечеш и особенно ако си първа кола направо си го отнасяш. Има ли решение? Детектори с голям обхват или все пак някои нови модели?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Радар Детектори
Collapse
X
-
Абе беше почната такава тема , ама се затри нещо. Аз също се интересувам - трябва да взема да питам Петко за радар детекторите и да си подаря един за Нова Година. Бях гледал преди някаква кобра 9хиляди и нещо си, ама си струваше парички и тогава отложих покупката-тъкмо сега ще разуча нещата по-добре и тогава ще вземам.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Re: радари
Първоначално публикувано от virusalfaТурете си най-скъпия и модерен антирадар и минете покрай Дупница.Ако ви прострелят,т.е. ако моментно полицаите вклу4ат радара ,ви ложи при всяко едно положение!Късмет на оптимистите!
затва моя седи в жабкатаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
ама ако прострелят този пред тебе а ти си решил да го изпревариш ???
ако ако ако
цапа гащи
навъртам кам 60000 на година ( с моита и служебната заедно )
и имам единсвени и само актове за неправилно изпреварване !!!Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Re: радари
Първоначално публикувано от virusalfaТурете си най-скъпия и модерен антирадар и минете покрай Дупница.Ако ви прострелят,т.е. ако моментно полицаите вклу4ат радара ,ви ложи при всяко едно положение!Късмет на оптимистите!. И май се оказа, че от цяла България Аз съм единствения шофьор който незнае за катаджиите в Дупница
На който и да кажа за случката ми вика "е ти незнаеш ли за тези ?", даже и хора без книжка знаят за тях
Comment
-
Мен ме хванаха преди Благоевград - хем знам че там вардят, ама кво се отплеснах- пак добре че намалих и ме фанаха само с 132км/ч2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Kъвто и детектор да си сложите, файда нема ако куките използват Лазар
т.е. - спрели са радара и махат с палката по преценка на око. Аз имам един руски детектор - Saver - ма не се сещам за модела - върши ми идеална работа, макар че в града малко се престарава дори и на "city mode" - но на няколко пъти се отървавам на косъм именно защото радара на ченгетата не е бил пуснат - добре че все още се намират съвестни люде по нашто пътища, дето още присвяткат - което ме подсеща да кажа едно голямо МЕРСИ на всички, които го правят !!!
Comment
Comment