Карах със Сейвърче 2-3 години - мисля че между него и стандартните Кобри няма голяма разлика.......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Радар Детектори
Collapse
X
-
Преди седмица си взех савер.до сега съм минавал покраи 2 патрулки с радар,ама не иска да изпищи. Има ли начин да се тества,че ако е дефектен да го връщам на времеLast edited by Георги Живков; d.m.y г., 23:40.
Comment
-
Canbroc са дистрибутори на Whistler, до колкото знам имат тестер за това кои честоти засича радар детектора. Можеш да отидеш при тях на ул.,"Г.С.Раковски"46 е адреса от сайта им.
Comment
-
Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщениеПреди седмица си взех савер.до сега съм минавал покраи 2 патрулки с радар,ама не иска да изпищи. Има ли начин да се тества,че ако е дефектен да го връщам на време"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКарах със Сейвърче 2-3 години - мисля че между него и стандартните Кобри няма голяма разлика.......Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Много различни мнение 1 вика , че му пищял и го спасявал а друг , че не ... и сега се чудя дали има смисъл да го вземам , защото едвали ще отпусна 200-300 лева за хубав детектор... или изобщо дали ще ме спаси 1 път този савер? Ако да бих го купил.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Ползвам whistler xtr-330 и съм доволен, "хваща" си ги отдалече!
Не е много скъп - http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=whi...+775&_osacat=0
Преди имах и аз от руските, но той работи само на X и реално не ти покрива всички изненади. Иначе и той работеше, но доста по-късно ги "хващаше"
Last edited by Furious 155; d.m.y г., 16:28.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеПреди имах и аз от руските, но той работи само на X и реално не ти покрива всички изненади
Comment
-
Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщениеЕ в БГ. не са ли само Х ?
---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:37 ----------
При мързеливи катаджии те спасява определено и винаги. Но и те вече са хитреци - гледат колата и ако се усъмнят - стрелят и тогава няма спасение. А и сега докато е топло мотополицаите не можеш ги хвана - те се въртят и в двете посоки.
Затова аз въпреки, че съм с хубава Кобра гледам да се закрепя зад някой бързак. До сега са ме хващали само един път с този антирадар за 4 години и то щото аз сглупих - не си погледнах километража
Comment
-
Като обобщение ако човек иска надежден антирадар да върши работа и на прелична цена какво е решението ,че ония ден да Богоров за 20 килметра превишени и викат зимаме ти книжката за 1 месец и 100 лева глоба и 6 точкии трябваше да дам 20 лева
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеКато обобщение ако човек иска надежден антирадар да върши работа и на прелична цена какво е решението ,че ония ден да Богоров за 20 килметра превишени и викат зимаме ти книжката за 1 месец и 100 лева глоба и 6 точкии трябваше да дам 20 лева
Към темата: Кобра са доста добър вариант м/у цена и качество. Моделите в ниската им серия са около 100 лв. и вършат много хубава работа. Карал съм с ЕДЦ-7000 и сега съм с 94хх (не помня вече) като разликата е, че по-високия клас засича по-рано действието на радара, но само ако е включен! Напоследък се изхитриха и го държат изключен и го цъкват само, ако се усъмнят в някойsigpic
Comment
-
Аз ползвам ето тозии смея да твърдя че се е изплатил многократно струва 300 лева
Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex
Comment
-
Ползвах един Uniden но замина със старата кола, класика в жанра е, опростен но не ги пропускаше, дразнеше само в града, че пищеше по често въпреки че беше на режим city , ако намеря пак на тази марка ще си взема!
Comment
-
Whistler 945 manual
Здравейте, попадна ми Whistler 945 радат детектор, но не можах да намеря ръководство за него - на никои от сайтовете дадени от google го няма. Ако някои го има, нека ми пише - тук или ЛС. Споделете и лични впечатления дали си заслужава. благодаря на отзовалите се. поздрави КосьоВозя се с 159 1.9 JTDm 150
Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX
Comment
Comment