Известие

Collapse
No announcement yet.

Програма за огранизиране на склад и докОментооборот

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Програма за огранизиране на склад и докОментооборот

Проблемът е, че напоследък станахме много хора във фирмата и се губи комуникацията. Последната издънка е, че вече платене стока, която е в склада ни 2 месеца не се дава на клиента и той накрая дойде и си иска парите и е прав реално.

Та питането ми е някой може ли да ми препоръча програма за склад и докоментооборот, която да прави следното:
    - при пристигане на стока се вкарва с склада и се вкарват количествата в програмата
    - да издава проформа фактури и следи за тяхното плащане
    - при платена проформа да издава фактура
    - при издаване на стоката по платената фактура да се отбелязва
    - и да напомня за пуснати , но не платени или платени проформи и неиздадена стока

Колкото можах го обясних. Да е възможно най- проста за работа и ако има демоверсия да се пробва ще е добре. Ако е безплатна още по добре, но се съмнявам да има нещо безплатно, което да ми свърши работа.
    Lexus IS200

SAP, предполагам, че най-доброто, но не знам дали не е скъпо. Почти всички спедиторски фирми ползват SAP. Виж го в интернет

Comment

Единствената безплатна, за която аз знам е: http://www.warehouseopen.com
      Не мога да я препоръчам - понеже не съм я виждал. Но може да си я свалиш и да я пробваш.
      Иначе за с пари има много решения.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
      EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Ами във фирмата където работя, правим такава програма . Ето ти линк към сайта: http://kontiko.com/joomla/index.php?...mid=37&lang=bg

Ако имаш интерес най-добре звънни в офиса и питай там, защото аз не се занимавам по принцип с клиенти.
        Alfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
          SAP, предполагам, че най-доброто, но не знам дали не е скъпо. Почти всички спедиторски фирми ползват SAP. Виж го в интернет
          Това и аз го знам.. но цените започват от 50 000 евро.. При нас няма много на брой стоки, но все са скъпи. САП чак не ни е нужно. Нещо много по просто и не е нужно да е автоматизирано.
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от VladoH Покажи съобщение
            Ами във фирмата където работя, правим такава програма . Ето ти линк към сайта: http://kontiko.com/joomla/index.php?...mid=37&lang=bg

Ако имаш интерес най-добре звънни в офиса и питай там, защото аз не се занимавам по принцип с клиенти.
            Това звучи много добре.. утре ще звънна да поразпитам
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от VladoH Покажи съобщение

батко каква е тази жумла бе?
              верно ли това ползвате или е просто съвпадение?
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                батко каква е тази жумла бе?
                верно ли това ползвате или е просто съвпадение?
                Кво й е на Joomla-та (освен, че не е махната иконката и не е настроен пътя ). От работа по програмите не остава много време за сайта. Приеми го катосредство на фирмата, а не като цел...
                Alfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г.

Comment

ние ползваме една програма за повечко неща, но човека, който я писа може да ти я направи за теб - виж тук
                  www.actasoft.com
                  ако имаш интерес - ще те свържа с програмиста
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

ааа може би Микроинвест?
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD `99 ex, new GTV 2.0 '97

Comment

Първоначално публикувано от t0ny Покажи съобщение
                      ааа може би Микроинвест?
                      До колкото виждам тя е за Линукс..
                      Lexus IS200

Comment

Какъв е проблема? Даже е по-добре. Ако не се оправяш - звънкай, ще ти направим добра оферта.
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                          Какъв е проблема? Даже е по-добре. Ако не се оправяш - звънкай, ще ти направим добра оферта.
                          Проблемът е, че нито един компютър в офиса не е с линукс.
                          Lexus IS200

Comment

Днес не е, утре може да е
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                              Днес не е, утре може да е
                              Така е но няма как да стане. Затова към програми за виндоус предпочитам да се насоча (то не зависи и от мен даже, дори да исках друго)
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X