Проблемът е, че напоследък станахме много хора във фирмата и се губи комуникацията. Последната издънка е, че вече платене стока, която е в склада ни 2 месеца не се дава на клиента и той накрая дойде и си иска парите и е прав реално.
Та питането ми е някой може ли да ми препоръча програма за склад и докоментооборот, която да прави следното:
- при пристигане на стока се вкарва с склада и се вкарват количествата в програмата
- да издава проформа фактури и следи за тяхното плащане
- при платена проформа да издава фактура
- при издаване на стоката по платената фактура да се отбелязва
- и да напомня за пуснати , но не платени или платени проформи и неиздадена стока
Колкото можах го обясних. Да е възможно най- проста за работа и ако има демоверсия да се пробва ще е добре. Ако е безплатна още по добре, но се съмнявам да има нещо безплатно, което да ми свърши работа.
Та питането ми е някой може ли да ми препоръча програма за склад и докоментооборот, която да прави следното:
- при пристигане на стока се вкарва с склада и се вкарват количествата в програмата
- да издава проформа фактури и следи за тяхното плащане
- при платена проформа да издава фактура
- при издаване на стоката по платената фактура да се отбелязва
- и да напомня за пуснати , но не платени или платени проформи и неиздадена стока
Колкото можах го обясних. Да е възможно най- проста за работа и ако има демоверсия да се пробва ще е добре. Ако е безплатна още по добре, но се съмнявам да има нещо безплатно, което да ми свърши работа.
Comment