Известие

Collapse
No announcement yet.

Тъпия светофар на Семинарията

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тъпия светофар на Семинарията

Какво ще кажета за светофара който ще заработи ди няколко дни на Семинарията.Аз мисля че задръстванията ще станат двойни особено ако идваш центъра задръстванията ще започват от Хемус.Па и остров изтипосаха по средата на площада
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Re: Тъпия светофар на Семинарията

Първоначално публикувано от Mury_alfata
    Какво ще кажета за светофара който ще заработи ди няколко дни на Семинарията.Аз мисля че задръстванията ще станат двойни особено ако идваш центъра задръстванията ще започват от Хемус.Па и остров изтипосаха по средата на площада
    Ми ще еба#@$т мамата на движението, понеже трафика от баучер не е голям...а този от свети наум е огромен и като го задържиш чрез сфетовар ще стане страшно. Шорт-къта по Милин камък също не е за предпочитане...там ни удараха вчера...заради един олигофрен с шкода 120л с Пакистанска регистрация
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

А пък смъкването от Семинарията към пл. Журналист по оная уличка с павенцата е тествано и за QV-та не става...ся който си е махнал планката може и да пробва, ама не бих съветвал...
      www.facebook.com/workshox

Comment

мда, хем стесниха пътя , хем светофар ще сложат! дано поне го настроят правилно в ущърб на минаващите по баучер, защото в 98% от случайте 10 коли идващи от свети наум, чакат 1 да се дотътри по баучер, нали е с предимство!

Според мен , тази мижава бензиностанция е напълно излишна, и въобще цялата градинка там! Това е една от важните артерии на София, която е почти от 8 до 8 натоварена!
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Там едно "кръгово" би било добро решение. Както в повечето нормални държави. Скоро във в. 24часа имаше статия на Богомил Бонев за идиотската организация на движението в София - с все повече светофари, които образуват огромни "тапи", вместо с "кръгови" движения. Но кой да мисли ...
          147 1.6 TS

Comment

Какво мисля, ли? Защо точни ти пускаш тая тема, бре? Като, че ли не знаеш от къде да заобиколиш, съседе . Ако слушате може да кажа и на вас останалите .
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Всеки делничен ден минавам през тва кръстовище и всеки път се изумявам от кретенската организация там (или по-скоро липсата на такава досега). Наистина трафикът по св.Наум е по-голям от този по Баучър (която е с предимство) и става тъпо 20 коли и автобус да чакат една кола да се довлече (и тя в последния момент да даде мигач за към химическия факултет)... Още по-тъпо е, когато движещите се по св. Наум завият по Баучър и заради острова в средата настава смут дали са вече с предимство (щото се движат по Баучър) или не са (защото завиват)...
              Та някакво решение трябваше да има, но наистина светофарът е малко рискован там (а и слагат остров от долната страна на кръстовището, та става още по-тясно и опашките ще се точат още от Хемус май...)

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Re: Тъпия светофар на Семинарията

Първоначално публикувано от KGB
                Първоначално публикувано от Mury_alfata
                Ми ще еба#@$т мамата на движението, понеже трафика от баучер не е голям...а този от свети наум е огромен и като го задържиш чрез сфетовар ще стане страшно. Шорт-къта по Милин камък също не е за предпочитане...там ни удараха вчера...заради един олигофрен с шкода 120л с Пакистанска регистрация
                само нема да минавате по милин камък щото ще извадя 10на павета и ще правите гумета ))
                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Лелееее ужас! Колкото беше задръстено досега, два пъти по-зле ще стане ! Абе тия хора въобще мислят ли с главите си, бе, то и без товаСв.Наум не може да поеме целия трафик от Черни връх и Симеоновско шосе, вместо да помислят за някакво възможно разширение или отклоняване, те правят още по-голяма тапа ! Да не говорим за грАДСКИЯ транспорт- вече ще трябва да раздават суха храна в 94 и 102! Недай си боже пък да стане някаква катастрофа по Св. Наум- тогава задръстванвето ще стигна до Романс-а в Симеоново ! Ей, наистина ми писна да се правят неща колкото да се отбие номера, без въобще да се мисли! А бат'Рамбо що не вземе да я махне тая тъпа газостанция пред химическия, дето, както каза Пент, само пречи на движението? Щото едн е да чупиш стойки, друго е да решаваш реално проблемите на един град !
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

еййй пак бързате да плюете. според мен има вопиуща нужда от някакво регулиране там. всяко преминаване с варненската ми е прединфарктно. значи надявам се че тоя светофар се слага точно поради факта че движението по пътя с предимство - дж. баучер - е много по слабо отколкото по св. наум и съответно ще се регулира светофара така че да пропуска повече трафик откъм по-натоварената част. пък дали так аще го направят е друг въпрос.
                    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Сега ще кажа защо има светофар

точно на 200 метра има училище и е сабрана подписка да има светофар тъй като децата не мога да пресекат на това кръстовище и имаше малко кофти случаи
                      за това светофар ще има !!! и по добре а не сутрин с калниците на пред да си проправям път а сам на път с предимсво дето никои не го ебава
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp
                      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Моето мнение че че има логика и да е напревен светофара като хората за да олекоти задръстванията. За пример давам Т. Александров, а най - големия ми пробег на зелена вълна е от Люлин - кооперативния пазар към центъра по улицата на която е KFC, после тунела, Т. Александров за малко спрях на Опълченска щото имаше повечко коли и след това чак на 5те кюшета.
                        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                          Моето мнение че че има логика и да е напревен светофара като хората за да олекоти задръстванията. За пример давам Т. Александров, а най - големия ми пробег на зелена вълна е от Люлин - кооперативния пазар към центъра по улицата на която е KFC, после тунела, Т. Александров за малко спрях на Опълченска щото имаше повечко коли и след това чак на 5те кюшета.

Това вечерно време ли бре...и колко пъти мина на червено???
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                            Първоначално публикувано от MONI

Това вечерно време ли бре...и колко пъти мина на червено???
                            Към 18:00 часа и не съм минавал на червено нито веднъж.....естествено и аз бях доста учуден ама нямаше и много коли както казах преди време в един друг пост, че няма логика на дните в които има задръствания.
                            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от lazy
                              Там едно "кръгово" би било добро решение. Както в повечето нормални държави. Скоро във в. 24часа имаше статия на Богомил Бонев за идиотската организация на движението в София - с все повече светофари, които образуват огромни "тапи", вместо с "кръгови" движения. Но кой да мисли ...
                              доказано е че кръговото кръстовище е най-безопасното слушал съм, че преди да направят кръгово кръстовище на моста на Марица от към града това е било кръстовището на балканския полуостров с най-много катастрофи понеже точно от там е минавал стария международен път за цариград а именно Е5 и е имала някаква идиотщина с това кой път да е главен и кой не, и май е било така че идващите по моста да са с предимство а главния път не......та майката му е кръговото кръстовище, Пазарджик не е голям град, но има доста кръгови, даже и сега строят ново
                              ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                              ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Working...
                              X