А иначе този препарат от каде да го купя ? За Меглио става на въпрос !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Измиване на двигател !
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщениеА иначе този препарат от каде да го купя ? За Меглио става на въпрос !
Comment
-
Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщениеДо сега го чистих с Меглиото.Стана супер мерси на всичкиsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщениеДо сега го чистих с Меглиото.Стана супер мерси на всички"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
От какво ти е изтрито на капака над капачката за маслото?
Ц-ц-ц-ц....разпънката много отваря ситуацията, намям търпение да сложа......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщениеЕто пикчърс !
П.с Можеше и малко по добре ама свърши парцала
Moя го бях лъснал, 2 чаршава изтърках по него и светеше. След 2 месеца в София особено след ураганния вятър духащ срещу предницата двигателния отсег стана
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеОт какво ти е изтрито на капака над капачката за маслото?
Ц-ц-ц-ц....разпънката много отваря ситуацията, намям търпение да сложа......sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениепредполагам остатъци от лепенка за смяна на масло
П.с Така си беше като я купих и нестава да се изчагърта !
Comment
-
При мен стана перфектно с Меглио и няква четка за килими с по-твърд косъм и мо мъничка по възможност. Пръскаш си меглиото чакаш малко да подейства, след това търкаш малко с четката, избърсваш с парцала и става се едно сега е излезнало от магазина двигателчето и каквото още искаш да миеш по коша. Аз си измих така целият кош и нямам никакви проблеми никъдеAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
Comment