Известие

Collapse
No announcement yet.

Отмениха ми акта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
    Гуде, мислиш ли, че трябва да търси компенсация за десетте месеца лишаване? Не само принципно, а и доколко има смисъл да го прави.
    Е каква компенсация, него го е спасила само некадърността на куките, те винаги незнаят какво и как да попълнят и напишат иначе за тези нарушения си е за без книжка за бая месеци.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Да ама човекот вика, че ще съди КАТ и държавата заради 10-те месеца
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

И аз утре имам дело за скорост на н-з."Надежда"
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
          аз на пешаци не спирам .. поне 5 пъти ми се е случвало
          а оня ден две милиционерчета беха с Фиат Брава бял, цивилен с табелка на стъклата "ПРОДАВА СЕ" и ми дигнаха палка и съответно пак не спрях .. ебал съм им майките с извинение на такива пергиши ... има си патрулки .. аз мое да земем от кино центъра под наем полицейски дрехи и кво .. ше стана некъде по пътя и ше спирам ...
          Аз също ще го пробвам това, ама са беда се не са ме спирали такива още....ако са пешаци ме съмнява да ме гонят пеша, ако после кола ме спре иди-дойди.....интересно какво ли ще ми направят.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
            Да ама човекот вика, че ще съди КАТ и държавата заради 10-те месеца
            Е той може и в страсбург да ги съди и да успее.
            Въпрос на вътрешно усещане и морал е кога точно да спреш.
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Дано аз имам наряд за това дело.
              К.М.

Comment

Ами ако смяташ че ще спечелите с тоя адвокат ги съди!!!

...П.П Към безгрешните колеги които съдят всички - НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН И НЕ ЗНАЕ КВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ УТРЕ!!!

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa
                  Първоначално публикувано от Kuku
                  Дано аз имам наряд за това дело.
                  И?
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    И?
                    Еххххх кукууууууууу, загубил си цялото си чувство за хумор.
                    К.М.

Comment

Кики не Куку
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        Кики не Куку
                        Аз го чета куку, но е написано на латиница.
                        Даже повече ми харесва.
                        А и като знам, в какви фази е изпадал към мен си е ок всичко.
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                          Ами ако смяташ че ще спечелите с тоя адвокат ги съди!!!

...П.П Към безгрешните колеги които съдят всички - НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН И НЕ ЗНАЕ КВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ УТРЕ!!!
                          Ами добре, ама аз със сигурност знам че няма да пия 2 уискита (които не са много...нали....никак даже) и да седна да карам после. че и нагло да съдя държавата щото видиш ли аз съм нарушил закона и съм карал пил, ма имам пропуснати ползи че са ми наложили наказание. Всеки има глава на раменете си и знае кое е морално и кое не.
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            Ами добре, ама аз със сигурност знам че няма да пия 2 уискита (които не са много...нали....никак даже) и да седна да карам после. че и нагло да съдя държавата щото видиш ли аз съм нарушил закона и съм карал пил, ма имам пропуснати ползи че са ми наложили наказание. Всеки има глава на раменете си и знае кое е морално и кое не.
                            Не говори така, защото не се знае.. Я си представи, че ти се наложи спешно да отидеш до болницата и си пил 2 уискита? Ще търсиш такси, ще разчиташ на бърза помощ или ще се качиш на колата си и ще отидеш?
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              Не говори така, защото не се знае.. Я си представи, че ти се наложи спешно да отидеш до болницата и си пил 2 уискита? Ще търсиш такси, ще разчиташ на бърза помощ или ще се качиш на колата си и ще отидеш?
                              Нали знаеш...отстрани винаги е лесно. Всеки съди другите, но не и себе си.
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Поздравления за колегата, че се е защитил по законен начин, но за това, че е карал пил... надявам се да си е направил сам изводите.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X