If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гуде, мислиш ли, че трябва да търси компенсация за десетте месеца лишаване? Не само принципно, а и доколко има смисъл да го прави.
Е каква компенсация, него го е спасила само некадърността на куките, те винаги незнаят какво и как да попълнят и напишат иначе за тези нарушения си е за без книжка за бая месеци.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
аз на пешаци не спирам .. поне 5 пъти ми се е случвало
а оня ден две милиционерчета беха с Фиат Брава бял, цивилен с табелка на стъклата "ПРОДАВА СЕ" и ми дигнаха палка и съответно пак не спрях .. ебал съм им майките с извинение на такива пергиши ... има си патрулки .. аз мое да земем от кино центъра под наем полицейски дрехи и кво .. ше стана некъде по пътя и ше спирам ...
Аз също ще го пробвам това, ама са беда се не са ме спирали такива още....ако са пешаци ме съмнява да ме гонят пеша, ако после кола ме спре иди-дойди.....интересно какво ли ще ми направят.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Ами ако смяташ че ще спечелите с тоя адвокат ги съди!!!
...П.П Към безгрешните колеги които съдят всички - НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН И НЕ ЗНАЕ КВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ УТРЕ!!!
Ами добре, ама аз със сигурност знам че няма да пия 2 уискита (които не са много...нали....никак даже) и да седна да карам после. че и нагло да съдя държавата щото видиш ли аз съм нарушил закона и съм карал пил, ма имам пропуснати ползи че са ми наложили наказание. Всеки има глава на раменете си и знае кое е морално и кое не.
Ами добре, ама аз със сигурност знам че няма да пия 2 уискита (които не са много...нали....никак даже) и да седна да карам после. че и нагло да съдя държавата щото видиш ли аз съм нарушил закона и съм карал пил, ма имам пропуснати ползи че са ми наложили наказание. Всеки има глава на раменете си и знае кое е морално и кое не.
Не говори така, защото не се знае.. Я си представи, че ти се наложи спешно да отидеш до болницата и си пил 2 уискита? Ще търсиш такси, ще разчиташ на бърза помощ или ще се качиш на колата си и ще отидеш?
Не говори така, защото не се знае.. Я си представи, че ти се наложи спешно да отидеш до болницата и си пил 2 уискита? Ще търсиш такси, ще разчиташ на бърза помощ или ще се качиш на колата си и ще отидеш?
Нали знаеш...отстрани винаги е лесно. Всеки съди другите, но не и себе си.
Поздравления за колегата, че се е защитил по законен начин, но за това, че е карал пил... надявам се да си е направил сам изводите.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment