Братя и сестри искам да ви се похваля,отмениха ми акта който ми беше съставен преди 10 месеца,а именно неспиране на стоп палка(която гопспод ми е отгоре не съм видял,аз затова главно обжалвах),минаване на червено,което също не знам кога е станало и шофиране под въздействието на алкохол(2 уискита 4 часа преди да седна зад волана).За всичко това ми отнеха книжката за общо 18 месеца и общата глоба в размер на 800 лева.Обжалвах решението им в съда и ми отмениха абсолютно целият акт поради несъстоятелност на доказаъелставата и разминаване на показанията на полицая,моят свидетел и самите точки и алинеи в акта.Много се радвам обаче минаха 10 месеца без книжка,от което много загубих и сега с адвокатката решихме,че ще съдим КАТ и държавата за нанесените щети.Е това е просто искам да споделя с вас радостта си все едно че сега взимам книжка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отмениха ми акта
Collapse
X
-
След като не си спрял на палката, гониха ли те, или друго....независимо дали си я видял.....от любопитство питам......щото се каня на следващия пешак дето ми вдигне палка да не спирам...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеЩом е така, ще трябва да черпиш"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСлед като не си спрял на палката, гониха ли те, или друго....независимо дали си я видял.....от любопитство питам......щото се каня на следващия пешак дето ми вдигне палка да не спирам....
а оня ден две милиционерчета беха с Фиат Брава бял, цивилен с табелка на стъклата "ПРОДАВА СЕ" и ми дигнаха палка и съответно пак не спрях .. ебал съм им майките с извинение на такива пергиши ... има си патрулки .. аз мое да земем от кино центъра под наем полицейски дрехи и кво .. ше стана некъде по пътя и ше спирам ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеЩом е така, ще трябва да черпишПървоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеАз също мисля, че това е за почерпка. Само така, бой с палката по тиквата.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСлед като не си спрял на палката, гониха ли те, или друго....независимо дали си я видял.....от любопитство питам......щото се каня на следващия пешак дето ми вдигне палка да не спирам....sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщениеno commentsigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеаз на пешаци не спирам....sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщениеНедей така бе човек,2 уискита не са много и 4 часа бяха минали,не съм бил пиян не ми тълкувай погрешно приказките.За червеното може би не се изразих правилно просто исках да кажа,че не съм минавал на червено на един светофар минах на жълто айде но това става през ноща на великден и нямаше нито една кола по пътя."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment