Известие

Collapse
No announcement yet.

Чупи се!!! ;(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
    Колко болезнено звучи...дано разполагаш с добри хирурзи, които приемат и без направление и не са кожудери!...
    Аз съм си хирурга!!!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
      Аз съм си хирурга!!!!!
      Въхххх ОЛЕКНА МИ !!!
      Аз като се замисля само акумулатора мога да сменя, гума или да направя някво окабеляване...въпреки че ако се постарая и накрайниче ще мога да сменя
      Добре че баща ми и чичо ми ги хващат тия работи кофтито е че нямат никакво време и итал сервиза ме зове за смяна на каре и шарнир или накрайник ... ама ще издържат още малко...ТРЯБВА

Comment

Въхххх ОЛЕКНА МИ !!!
        Аз като се замисля само акумулатора мога да сменя, гума или да направя някво окабеляване...въпреки че ако се постарая и накрайниче ще мога да сменя
        Добре че баща ми и чичо ми ги хващат тия работи кофтито е че нямат никакво време и итал сервиза ме зове за смяна на каре и шарнир или накрайник ... ама ще издържат още малко...ТРЯБВА
        Започнах това онова докато чакам да реша как ще процедирам понатам, та днес си свалих фаровете, разглобих ги и ги боядисах черно!!! Утре ще измисля нещо друго и така мисля до края на седмицата поне тия дребните и евтинки неща да ги наглася както му е редът, а живот и здраве от следващата седмица(зависи парите дали ще ги имам) и започвам със имплантиране досущ като съдов хирург!!!

Comment

Успех братле! Дано всичко по операцията премине гладко и без усложнения
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Започнах това онова докато чакам да реша как ще процедирам понатам, та днес си свалих фаровете, разглобих ги и ги боядисах черно!!! Утре ще измисля нещо друго и така мисля до края на седмицата поне тия дребните и евтинки неща да ги наглася както му е редът, а живот и здраве от следващата седмица(зависи парите дали ще ги имам) и започвам със имплантиране досущ като съдов хирург!!!
            И какъв ще е новият орган... 2.5 V6 или двигателче то GTA

Comment

И какъв ще е новият орган... 2.5 V6 или двигателче то GTA
              Чакам спонсора ми(татко) да се прибере, че с майка и брат ми са на вилата и да ми каже дали ще ме спонсорства, а иначе ДВГто със сигурност ще е 2.0 V6 TURBO, на Acko88 от 164ката, 204 Расови Апенински Коня(бензинови при това), обаче да видим дали ще стане веднага(ако получа безлихвен заем от татко) или ще трябва да поработя месец или два и тогава да го направя(демек без кола през това време), стискайте палци да прелъжа нещо бащата!!! Иначе за мен GTA мотора е върха на италианските коли в тоя клас, ама само ДВГто ще е някаква страшна цифричка, затова ще се задоволя и с турбо моторче(евентуално)!!!

Comment

Погледни си и предницата че как ти яде гумите.....
                0888515205

Comment

Чакам спонсора ми(татко) да се прибере, че с майка и брат ми са на вилата и да ми каже дали ще ме спонсорства, а иначе ДВГто със сигурност ще е 2.0 V6 TURBO, на Acko88 от 164ката, 204 Расови Апенински Коня(бензинови при това), обаче да видим дали ще стане веднага(ако получа безлихвен заем от татко) или ще трябва да поработя месец или два и тогава да го направя(демек без кола през това време), стискайте палци да прелъжа нещо бащата!!! Иначе за мен GTA мотора е върха на италианските коли в тоя клас, ама само ДВГто ще е някаква страшна цифричка, затова ще се задоволя и с турбо моторче(евентуално)!!!
                  В такъв случай успех с преговорите! А и този мотор с турбото не ми звучи никак зле...
                  Слагаш един blow off клапан и започваш да плашиш народа се 1 си 450 коня

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                    Погледни си и предницата че как ти яде гумите.....
                    Мариане, приключат ли преговорите първия на който ще се обадя си ти, даже преди на Кирето, да намериме една регулируема разпънка и те така!!

Comment

Няма проблем бате но с това няма да се оправи.Не си давай кинтите напразно,макар че ми е за продаване.
                      0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                        Няма проблем бате но с това няма да се оправи.Не си давай кинтите напразно,макар че ми е за продаване.
                        Е то аз друг вариант не се сещам, дай някакъв акъл, на реглажа изрично подчератаха момчетата, че вертикалния наклон не може да се регулира!!! Кажи какво според теб може да се направи след като ботушите отгоре са събрали, освен да ги обтегнем настрани с разпънката!!!

Comment

Е то аз друг вариант не се сещам, дай някакъв акъл, на реглажа изрично подчератаха момчетата, че вертикалния наклон не може да се регулира!!! Кажи какво според теб може да се направи след като ботушите отгоре са събрали, освен да ги обтегнем настрани с разпънката!!!
                          Незнам какво да те посьветвам но с разпьнката няма да се оправи.
                          0888515205

Comment

Не че съм голям разбирач ама не я ли води на реглаж на предницата... В София до кат срещу бензиностанцията има едно малко сервизче и гумаджийница е там за 25 лв се справят перфе като взех мойта също хапеше гумите след като минах през сервиза вече всичко е перфектно!

Comment

ми просто намерете какво е криво!
                              Как така са се събрали ботушите - ти изобщо сигурен ли си в това или така ти се струва? Ботуши се събират след като колата е имала удар да кажем... просто проверете при човек който ги разбира тия коли кое е наред и кое не е наред!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                ми просто намерете какво е криво!
                                Как така са се събрали ботушите - ти изобщо сигурен ли си в това или така ти се струва? Ботуши се събират след като колата е имала удар да кажем... просто проверете при човек който ги разбира тия коли кое е наред и кое не е наред!
                                Ами да като се качи колата на хубав стенд показва всичко къде е криво модел година и т.н. ,....

Comment

Working...
                                X