Известие

Collapse
No announcement yet.

Чупи се!!! ;(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
    тва е само заради гумите да знаеш
    Стига ми се кефил на каръщината бе, хич не ми е смешно, направо ми се реве!!!!!

Comment

е хубу де ти на една седмица ли поглеждаш маслото? аз си позволявам да не го поглеждам и седмици де, ама имам работещ манометър на таблото и още няколко датчика дето са изправни и ще ми обадят евентуална загуба...те тва е гадно на 156 и нагоре - нямат уреди за тия неща!
      за да няма масло или си хлопнал в някой трап и не си обърнал внимание, или някакси по други пътища е изтекло...

кофти усещане, на никого не го пожелавам!
      Дано минеш с по-малко сменени части от скъпите!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
        Стига ми се кефил на каръщината бе, хич не ми е смешно, направо ми се реве!!!!!
        ма аз ше дойдем те понатупам малко и малко повече че неможеш да поверваш даже
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

хаха баси, земете и го набийте човечеца ,и така и така колата му се счупила що па да не изяде един пердах,ей тъй за здраве дет се вика
          инак колега кат я оправиш гледай пак така,дръпки,сток,тва онова,малко трябва и да се пази колата,не мое само ръчка
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

мамаму и касмет бе влади. точно па на тебе ли. е дано да я оправиш бързо
            Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
            ех.. Малкото КуВе
            sigpic

Comment

Нема се плаши Влади,само му стискайте палци и туко виж сме осъществили втората 156 V6 Turbo
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                ма аз ше дойдем те понатупам малко и малко повече че неможеш да поверваш даже
                Ей Ивооо, стига ме ядосвал ти казах, злобееш на мой гръб, на всеки може да му се случи, земи да ми помогнеш с нещо, щото на бой знаеш, че ше те сгъна като фафличка

Comment

Ей Ивооо, стига ме ядосвал ти казах, злобееш на мой гръб, на всеки може да му се случи, земи да ми помогнеш с нещо, щото на бой знаеш, че ше те сгъна като фафличка
                  ма немаш проблеми бе,кажи само с кво да ти помогна...ай зимай за донор една 2.5 V6 и да я праиме твоята
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Много кофти Влади. Пожелавам ти да си оправиш бързо, евтино и безболезнено красавицата
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                    BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                      Много кофти Влади. Пожелавам ти да си оправиш бързо, евтино и безболезнено красавицата
                      Абе така като гледам, май няма да е нито бързо, нито евтино, нито безболезнено(ше и вадим карантията), но все пак благодаря ти за пожеланието!!!

Comment

Ужас!!! И ти ли бе батко.... Успех и дано ти излезе и по-бързо и по-евтино от на мен...
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Влади успех и от мен и каквото трябва ще помагаме.
                          markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                          Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                          Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                          Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Абе така като гледам, май няма да е нито бързо, нито евтино, нито безболезнено(ше и вадим карантията), но все пак благодаря ти за пожеланието!!!
                            Гледай малко по-позитивно.Недей така бе човек не с лошото

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                              Гледай малко по-позитивно.Недей така бе човек не с лошото
                              Значи днеска направих проба и положението никак не е роДзово!!!
                              Очевидно тоя ДВГ е за основен ремонт, обаче аз съм оптимист и няма да го правя веднага, а ще се опитам да сложа един друг ДВГ пък ще видим какво ще излезе!!! А моя мотор малко по малко ще си го правя по нататък!!!

Comment

Значи днеска направих проба и положението никак не е роДзово!!!
                                Очевидно тоя ДВГ е за основен ремонт, обаче аз съм оптимист и няма да го правя веднага, а ще се опитам да сложа един друг ДВГ пък ще видим какво ще излезе!!! А моя мотор малко по малко ще си го правя по нататък!!!
                                Колко болезнено звучи...дано разполагаш с добри хирурзи, които приемат и без направление и не са кожудери!...

Comment

Working...
                                X