Първоначално публикувано от ludkanar
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чупи се!!! ;(
Collapse
X
-
е хубу де ти на една седмица ли поглеждаш маслото? аз си позволявам да не го поглеждам и седмици де, ама имам работещ манометър на таблото и още няколко датчика дето са изправни и ще ми обадят евентуална загуба...те тва е гадно на 156 и нагоре - нямат уреди за тия неща!
за да няма масло или си хлопнал в някой трап и не си обърнал внимание, или някакси по други пътища е изтекло...
кофти усещане, на никого не го пожелавам!
Дано минеш с по-малко сменени части от скъпите!!!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеСтига ми се кефил на каръщината бе, хич не ми е смешно, направо ми се реве!!!!!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
хаха баси, земете и го набийте човечеца ,и така и така колата му се счупила що па да не изяде един пердах,ей тъй за здраве дет се вика
инак колега кат я оправиш гледай пак така,дръпки,сток,тва онова,малко трябва и да се пази колата,не мое само ръчкаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Нема се плаши Влади,само му стискайте палци и туко виж сме осъществили втората 156 V6 TurboAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениема аз ше дойдем те понатупам малко и малко повече че неможеш да поверваш даже
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЕй Ивооо, стига ме ядосвал ти казах, злобееш на мой гръб, на всеки може да му се случи, земи да ми помогнеш с нещо, щото на бой знаеш, че ше те сгъна като фафличкаMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеМного кофти Влади. Пожелавам ти да си оправиш бързо, евтино и безболезнено красавицата
Comment
-
Влади успех и от мен и каквото трябва ще помагаме.markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАбе така като гледам, май няма да е нито бързо, нито евтино, нито безболезнено(ше и вадим карантията), но все пак благодаря ти за пожеланието!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеГледай малко по-позитивно.Недей така бе човек не с лошото
Очевидно тоя ДВГ е за основен ремонт, обаче аз съм оптимист и няма да го правя веднага, а ще се опитам да сложа един друг ДВГ пък ще видим какво ще излезе!!! А моя мотор малко по малко ще си го правя по нататък!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЗначи днеска направих проба и положението никак не е роДзово!!!
Очевидно тоя ДВГ е за основен ремонт, обаче аз съм оптимист и няма да го правя веднага, а ще се опитам да сложа един друг ДВГ пък ще видим какво ще излезе!!! А моя мотор малко по малко ще си го правя по нататък!!!
Comment
Comment