Известие

Collapse
No announcement yet.

Чупи се!!! ;(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чупи се!!! ;(

Айде колеги, дойде и моето време да напиша такава тема!!!
    Днес докато си карах съвсем нормално(прибирах се от Софето) и карах с не повече от 50(адски странно за мен) и превключих от втора на трета и като пускам съединителя колата загубва мощност, подавам газ до долу и никакъв ефект!!! Продължих да подавам лекичко газ и тя продължи да си върви с около 80-90, и малко преди Елин Пелин реших да спра и да погледна все пак какво се случва, обаче щом натиснах съединителя и колата изгасна мигновено!!!
    Опитах веднъж да превъртя да запаля след като спрях, обаче само цъка и тук таме се опитва да превърти, ама не може(някакво адско усилие имаше там), отворих капака и прегледах всичко което може да е, докато накрая не вдигнах и пръчката на маслото и оооо изненада нямаше капчица масло, а миналата седмица го гледах и си беше добре??? А кажете при положение, че абсолютно никъде не тече, че не го изхвърля през ауспуха и че не го меша с вода, къде отиде туй масло?????
    Така, по първоначални мои виждания преди да съм се консултирал с някой майстор, нещата ми се виждат, че отиват на затегнал лагер някъде , което значи отваряне на мотора, което значи, че скоро няма да си карам колата и да идвам по срещите, освен ако не идвате да ме зимате от Ел Пе!!!
    Айде със здраве и дано по скоро успея да оправя хубавицата!!! Сега ще видя колко ще излезе ремонта и току виж, може и да заблазни Кирето някой лев, а аз направо друго ДВГ!!!

Неприятно, дано се оправи по бързо и по евтино
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Колега много лошо. Дано е не е много сериозно .
      Ще чакаме да напишеш какво е станало.
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Много кофти работа Бързо, лесно и евтино ремонтиране
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Е от такива работи се плаша най много.Успех с ремонта
          EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
          Suzuki GSXF600 99г.
          Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Влади какво стана бе братче, кофти касмет скорошно оправяне на бегачката. Дано се окаже нешто малко.
            Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
            sigpic
            http://vbox7.com/play:884c5234
            http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

fein86 направо те съжелявам брат.Колкото до маслото изчезнало е някъде в небитието.Аре по-бързо стягай Алфето и газ.Да се оправя по-бързо.

Comment

Ееее Деба мамаму Влади.Много лошо пич , дано да не е нещо сериозно и бързо да се оправиш. Аз,ако трябва ще идвам да те взимам от Ел Пе споко.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Води я да и включат една система в спешното на Пирогов....
                  Ташака на страна ...бързо и евтино лекуване...

Comment

ем тя колицата свикнала все гърч,гърч,прекъсвач тук там, и ти днес с това нормалното каране си я уморил
                    инак скорошно лекуване и пак на пистата
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                      Айде колеги, дойде и моето време да напиша такава тема!!!
                      Днес докато си карах съвсем нормално(прибирах се от Софето) и карах с не повече от 50(адски странно за мен) и превключих от втора на трета и като пускам съединителя колата загубва мощност, подавам газ до долу и никакъв ефект!!! Продължих да подавам лекичко газ и тя продължи да си върви с около 80-90, и малко преди Елин Пелин реших да спра и да погледна все пак какво се случва, обаче щом натиснах съединителя и колата изгасна мигновено!!!
                      Опитах веднъж да превъртя да запаля след като спрях, обаче само цъка и тук таме се опитва да превърти, ама не може(някакво адско усилие имаше там), отворих капака и прегледах всичко което може да е, докато накрая не вдигнах и пръчката на маслото и оооо изненада нямаше капчица масло, а миналата седмица го гледах и си беше добре??? А кажете при положение, че абсолютно никъде не тече, че не го изхвърля през ауспуха и че не го меша с вода, къде отиде туй масло?????
                      Така, по първоначални мои виждания преди да съм се консултирал с някой майстор, нещата ми се виждат, че отиват на затегнал лагер някъде , което значи отваряне на мотора, което значи, че скоро няма да си карам колата и да идвам по срещите, освен ако не идвате да ме зимате от Ел Пе!!!
                      Айде със здраве и дано по скоро успея да оправя хубавицата!!! Сега ще видя колко ще излезе ремонта и току виж, може и да заблазни Кирето някой лев, а аз направо друго ДВГ!!!
                      епа браво Влади БРАВО,немали какво друго даи причиниш.ццц и са да дойда за неделя да те зема от Ел.П. и да те докарам в ПК а?обещах ти по телефона че ще дойда и щете бия ма яко защото само търмозиш колата,а ако така търмозиш и крисето яко бой те чака и има кой да ми помага .айде да се оправя по скоро и да е нещо по малко
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

успех с ремонта и отново да си на пътя!
                        alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Много гадно Влади........ Затова на такива като тебе ( и мене) 8 клапанови мотори ! Успех с ремонта дано да е малък

155 2.5 V6
                          Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
                            Много гадно Влади........ Затова на такива като тебе ( и мене) 8 клапанови мотори ! Успех с ремонта дано да е малък
                            Мани, ама сега все едно са ми отрезали ръцете и краката, направо се чувствам сакат, а тъкмо смених предните гуми

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                              Мани, ама сега все едно са ми отрезали ръцете и краката, направо се чувствам сакат, а тъкмо смених предните гуми
                              тва е само заради гумите да знаеш
                              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                              X