If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами и аз гласувам други,щото ми го нямаше отговора
а той е : преверка на масло и натифриз (без доливане,засега и надявам се и за в бъдеще) , и доливане на течност за чистачки
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Преди 2 седмици го отварях ,след като ми бяха слажили музиката ,да видя кабелчетата как са и налях няколко литра течност на чистачките.Но май ще трябва скоро пак да го отварям за ремонт на нервните честачки и за отпушване на пръскалките.
Днес уплътняване гума окола 2-та мигача,затягане на планката около акумолатора ,натягане със шестограма около капака на блока на мотова,малко банд и свински опашки на някои места.Щателна проверка на всички места където може да се долее и да изчезне даден вид течност.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
А стига бе, само аз ли вчера долях масълце на двигателя, е..си никой не си признава............И все пак за 6500 съм долял около 300 мл......, мисля че не е трагично още...............Ей опасна работа сте, само мойта колица харчи малко масалце????????????? Ще се обърна към сервизите, подтиснах се!!!
markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Comment