Известие

Collapse
No announcement yet.

Как сте иСкарали шофьорската си книжка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как сте иСкарали шофьорската си книжка

Здравейте колежки и колеги .
    Днес цял ден се ровя из форума и чета теми , понеже нямаше какво да правя и ми хрумна на пусна следната тема .
    Така нека тук който иска да разкаже за това как е искарал своята шофьорска книжа ,да разкаже за емоциите ,радостите и мъката , ако е имал такава .
    Аз започвам пръв:
    Та така при мен книжката дойде много трудно , чак от 5-тия път .Проблема не ми беше карането (аз карам на чичо трабанта от сума време ) проблем бяха листовките чета аз правилника решавам в къщи и идва деня на испита БАМ 6 грешки .Пих една студена вода теглих една ма*на и тва беше след 40 дни изпит номер : 2 .... някой не е видял че личната карта му е изтела , аиде другият път .След още 40 дни изпит номер :3 опааааа 6 грешки, след поредните 40 дни изпит номер 4 : аз съм твърдо решен да успея , НО пак 6 грешки .Да но не се предавам лесно изпит номер 5 решавам листовките предавам и след това 90 минути господинът от ДАИ ги проверява , нервите ми се опънаха до край . след 90 мин влизаме в стаята и досподин ДАЙ казва :
    Двама от вас не са решили листовките и аз припадам сега пак 6 грешки и краи ще се самоубия , но тук мойто име не фигурираше . Вече съм на 8-мото небе от щастие .Та така отиваме в СФ на изпит по кормуване в същият ден. Вече се бях разтреперил паниката ме обзе защото от 4 месеца не бях карал в сф и си викам сега ще оплескам нещо, И тръгваме с Учебната кола и карам си аз и на всяко нещо което направя изпитващия си пищеще на листа и аз кат го погледна че пише нещо и изтръпвам , но успях да запазя самоубладание до края на испита и така спирам колата и чичкото пише нещо, аз вече се препотявам стискам си палци и на краката . Паника голяма и следват няколко думи " ЧЕСТИТО , ЛЕКО И БЕЗАВАРИЙНО КАРАНЕ " тук вече се разтопих, едва станах от колата и тръгвам си вече аз по пътя и както слезнах от колата такава радост ме обзе че усмивката ми не падна с часове ходя по улицата и на спирката хората ми се смеят , един даже ми вика " Ще черпиш " и аз " дааа ще черпя " малко ме беше срам че ходя и се смея сам но просто тва беше най-голямата ми радост в живота . Та така забавно беше емоциите бяха големи наи много ме беше яд на тия 6 грешки да бяха 10 да не ме е яд ама то жсе по 6 аиде със здраве и успех на бъдещите шофери
    Last edited by hunter1989; d.m.y г., 22:49.

Мен ме скъсаха на първото фрадско,зашото не спрях на Стоп,и то пред нас.Познайте дали на вечерта знака го имашеВтория път я взех без проблем
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

93 година листовките без грешка, но на кормуването на ляв завой отнех предимството на някакъв хайванин(счетох че ще мога да мина преди него но газката не беше чипната като ората), и тоя дето даваше изпита нещо се опита да ме изпоти - ама минах.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

взех я през 89г.тогава имаше вътрешни изспити.отивам 1 ден да питам кога ще е вътрешния а те ми казват че вече има насрочена дата за пред кат.аз ги питам-щоне е имало вътрешен?а те казват че е бил на еди коя си дата ,точно на сутринта след абитуренският ми бал представяш ли си след бурна нощ на изспит.но излязоха пеканяци и ми го писаха че съм го взел щот школата беше към училището ми.отивам пред кат и почвам.листовки с 2 грешки -взел,полигон -взел,скоростна отсечка с москвич-взел, и идва най-гадния момент,градско.моят инструктор беше бивш полицай и изобщо не ебаваше знаци и кво ли не и ме караше да карам в забранени улици но не да ме пробва ами просто ей така.като му кажех че не мога да вляза в такава улица ми викаше ако ще карам да карам ако не да слизам.тръгвам аз да карам на изпита и онзи ме вкарва в някакъв квартал дето изобщо не бях ходил нито с кола нито пеша.имаше 2 пресечки на дясно и онзи ми вика да завия на дясно но без да каже в коя.аз завих по едната а изпитващия ми наби спирачките и ми вика що съм завил по нея а не по другата.и така отново на изспит и го взех от 2рия път.книжката ми излезе 22лв през 89г.

Comment

Така при мен нещата стояха така: листовки от първи път без грешка и курмуване на същия ден без грешка.
          sigpic
          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
          BMW E30
          BMW E36

Comment

през 92-та година ми беше курса и изпита беше през февруари 93-та, но тъй като нямах все още години навършени се наложи да изчакам близо 8 месеца, докато наварша за да мога да си взема книжката от КАТ, иначе изпита беше тогава - листовки, полигон и накрая градско - всичко взех още от първия път, но се чакаше после доста
            учебната си беше направо класика от комунизма - светло синя жигулка, по оново време беше много добра

Comment

93-та година, с нула грешки. В добрите стари времена имаше и успоредно паркиране в кормуването. Сега като гледам какви отчайващи маневристи има...направо ми се плаче
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

2000г. 1 грешка после 3-4 леви завоя и ей ме шофер
                EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                Suzuki GSXF600 99г.
                Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

2007 - ма на Мазда 6 120 коня ЦДИ направо ми се ревеше като я карах на 3 та с 40 ..
                  На листовките 2 грешки
                  На курмуването 1 грешка за норматив ми писа даяжията щото нема как от ни една грешка от 10 да не направиш и ми писа че на кръстовище на ляв завой съм се изнасял по в днясно и по някакъв нячин съм затруднявал движението ама ми я даде и се напих с ракия после ььаьаьа
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

В лето господне 2003 си я взех моята, баш лятото аксента не му бачкаше климата ама както и да е. На листовките не знам колко грешки ама си ги взех от първия път, имаше един дето го скъсаха за незнам си кой път и почна да буйства много злобно ама го укротихме На кормуването, преди да караме ние 100% скъсани, наща кола излезе с най-кадърните шофьори и 4-мата си го взехме иначе протече по класическата схема, тесни улички с много стопове, тръгване по доста стръмен баир, обратен завой, ляв завой и се чу мечтаното "Уверено владеене на автомобила, честито"
                    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                    Audi A4 1.9 TDI

Comment

Не са ми я дали, платих си за нея
                      sigpic
                      SCUDERIA ITALIA
                      BMW 5-er
                      BMW 7-er
                      Fiat GP

Comment

От първия път и листовки и кормуване В сравнение с кандидатстудентските изпити за Медицинска Академия, тия листовки ми се видяха все едно си четях списание.....
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

и двата изпита от втория път.на листовките ми беше малко трудно-първия път 22 грешки! втория път една единствена(учих като луд).на кормуването първия път сума ти грешки-не спях на знак стоп,не давах предимство и т.н!ама с времето човек се усъвършенства и вече нема тъпи грешки!
                          alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Листовките от 2-рия път (кой да претположи че ще се наложи да почета 2-3 часа че иначе не става ), а кормуването от първия път ама бяхме последна кола и нервите ми се бяха опънали та не вярвах до последно че ще си я взема
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                            BMW 316 Compact '95

Comment

97-ма година никакви проблеми листовките фасулска работа реших ги точно 3 пъти преди да влезна във донаборната школа в Пловдив и ги научих а кормуването и изпитите бяха просто една формалност за мен листовки 3 броя на изпита след няма и 15 мин бях готов 0 грешки кормуване от първия път
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                              X