Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Нисан Мурано?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз доколкото знам има проблеми в БГ с регистрацията на автомобили от САЩ,или бъркам,иначе Мураното е яко,тъщами иска такова да си взима след Голфаединственото което не ме кефи,е че отзад много му висят гърнетата
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Аз доколкото знам има проблеми в БГ с регистрацията на автомобили от САЩ,или бъркам,иначе Мураното е яко,тъщами иска такова да си взима след Голфаединственото което не ме кефи,е че отзад много му висят гърнетата
      Aбе има малко проблеми поради факта , че отзаде мигача им е червен и мига заедно със стопа а в КАТ искат да е жълт - или да свети поне жълто . Иначе всички си имат километраж в мили и километри а по предни фарове и мигачи няма какво да се бара . Вече съм се специализирал в регистрацията на такива кочини - от Нова Година до сега вече 2 броя ги прекарах през КАТ Варна .
      Технотест за София е ОК > но за Варна идва малко далечко - при все , че трябва да я качиш колата на платформа . За целта минавам Декра - идват си на място в града но е амлко по-скъпо .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от IVO_GWM Покажи съобщение
        да вметна само един познат още го кара и е доволен от возия и вървеж.
        НО
        Първо чака 2 месеца за смяна на счупени скорости после и за диференциал!!!

Малко трошлив ми се вижда. А е още в гаранция...

Иначе има визия +++
        Все едно е алфа
        156 1.8 TS

Comment

Working...
        X