Известие

Collapse
No announcement yet.

Технотест????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добре де , трябва да има някакъв начин да го ева . На V6 мотора има ли номер ? (може да си писал ама не ми се рови назад) Ако няма номер бутай го в коша и да си гледат работата . Няма Декра , нема технотест и си ги слагаш на .!. и да си гледат работата . В цял свят двигателя е консуматив само нашите тука още го карат по комунистически
    Обаче не си прави експерименти да триеш номера (ако има ) , че да не стане някой сакатлък после .
    Мисля си ако им се предостави ДИНО графика дали няма да захапят да го пишат колкото киловата е без турбината ама ...
    То човек и да иска да е редовен го принуждават да мами .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
      Добре де , трябва да има някакъв начин да го ева . На V6 мотора има ли номер ? (може да си писал ама не ми се рови назад) Ако няма номер бутай го в коша и да си гледат работата . Няма Декра , нема технотест и си ги слагаш на .!. и да си гледат работата . В цял свят двигателя е консуматив само нашите тука още го карат по комунистически
      Обаче не си прави експерименти да триеш номера (ако има ) , че да не стане някой сакатлък после .
      Мисля си ако им се предостави ДИНО графика дали няма да захапят да го пишат колкото киловата е без турбината ама ...
      То човек и да иска да е редовен го принуждават да мами .
      Точно това е кофтито, мотора си има номер, досега просто не е отразен никъде, лошото е че и на мен ми е записан номера в талона, но както сам каза, човек и да иска да е редовен, го вкарват в такива филми, че го принуждават да е в нарушение!!! А в този случай с акциза, няма общо комунизма, тук целта е да има повече пари за източване и това го правят Капиталисти! Гледат просто да източват колкото се може повече от нас!!!

Comment

Спирането на автомобил от движение НЕ може да стане само със съставяне на АКТ!
        За стотен път ще кажа, че се занимаваш с глупости....
        Мощността на двигателя я пише в докиментите от чужденеция - как ще ги скриеш тях?
        В "Декра" като ти впишат мощност като на твоя двигател и в КАТ ей така случайно вземат, че поискат някой чужд докимент, кво праим?!
        sigpic

Comment

а по света не пишат номер на мотор, щото номера на мотора + мощността излизат по номера на рамата
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Спирането на автомобил от движение НЕ може да стане само със съставяне на АКТ!
            За стотен път ще кажа, че се занимаваш с глупости....
            Мощността на двигателя я пише в докиментите от чужденеция - как ще ги скриеш тях?
            В "Декра" като ти впишат мощност като на твоя двигател и в КАТ ей така случайно вземат, че поискат някой чужд докимент, кво праим?!
            Молим се в КАТ да не ми искат другите документи, а и в Италиянските документи не пишеше, каква мощност е колата, в КАТ имам някакви връзки, да се надяваме, че ще са достатъчни за да не гледат толкова по номерата след като имат удостоверението от Декра!!! А и момчето от Декра ми каза, че след тяхната проверка в КАТ няма да пишат номера на сменения ДВГ, а ще е записан вече като рез. част! ЩЕ почакаме да го пробваме и ще видим резултатът!!!

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              а по света не пишат номер на мотор, щото номера на мотора + мощността излизат по номера на рамата
              Е да де, ама и по света и у нас има изключения на тези неща и то много!!! Има доста коли вкарани от чужбина директно с други ДВГта(примерно на такива като мен, които са си правили врътки), и като влязат тука при нас за регистрация и погледнат номера на рамата, и хоппп(моята ако е без номер на ДВГ) мога да си вкарам 600коня кола с рамата на 155коня!!! Е да, ама не, за всичко си имат стандарти и ние ползваме доста от тях, жалко че поне акциза не махнаха за да ни облекчат малко поне мъките, които ни създават с тези регистрации и пререгистрации!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                И ти си прав и поради тая причина и аз известно време ще карам без да минавам през Декрата(все пак трябва да ми дойде музата да им дам 1200лв.), но все пак събера ли пари ще го направя, за да си ми е мирно на главата, а пък и като се замисли човек, с нищо няма да наруша закона, а пак ще мина без акцизче жива далавера си е ако питате мен, важното е че намерихме вратичка за тоя прословут АКЦИЗ, който уж не можел да се заобиколи
                Като направиш операцията по мотора искам да ме повозиш малко (ако не е проблем де) малиии тва ще е една наистина бърза АЛФА . Успех с начинанието и дано нямаш проблеми

Comment

М в КАТ имам някакви връзки, да се надяваме, че ще са достатъчни за да не гледат толкова по номерата след като имат удостоверението от Декра!!!
                  По добре намери връзка в данъчното . Ако беше във Варна да те уредим ама за София
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

До сега четох по темата и наистина е интересна. Искам да попитам знаещите за моя случай.Начи Алфата ми е БЕЗ НОМЕР НА ДВГ така пише в талона - големия . Сега след като съм го сменял с тоя на nkn66 а неговия има номер , треа ли го трия ,щот не съм го трил и , като купят колата , може ли за евентуалния купувач да има проблеми .
                    Принципно знам ,че като пише без номер на двг то и, в КАТ не вдигат капака въобще
                    Щото и на мен ми се въртят едни мисли за 2000 турбо в тиквата

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Абе хора тва е България няма начин да няма начин, има изход от всяка ситуация и се решава всеки един прблем...
                      Ако нещо не се прави с пари то тогава се прави с много пари!

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                        Абе хора тва е България няма начин да няма начин, има изход от всяка ситуация и се решава всеки един прблем...
                        Ако нещо не се прави с пари то тогава се прави с много пари!
                        Да де, ама тука целта ни е да го напраиме за БЕЗ ПАРИ , иначе най лесното е да изтичаш на Тхенотеста или Декрата и да си платиш акциза, и хоп ето го с много пари варианта, номера е да е без пари, а иначе за колегата с ДВГто на nkn66, бих те посъветвал да питаш някой от КАТ, твой познат или друго за да ти каже дали да махнеш номера и дали ще го гледат!!!

Comment

Да де, ама тука целта ни е да го напраиме за БЕЗ ПАРИ , иначе най лесното е да изтичаш на Тхенотеста или Декрата и да си платиш акциза, и хоп ето го с много пари варианта, номера е да е без пари, а иначе за колегата с ДВГто на nkn66, бих те посъветвал да питаш някой от КАТ, твой познат или друго за да ти каже дали да махнеш номера и дали ще го гледат!!!
                          Докъдето може без пари се прави след тва с тук таме сучук, луканка и уиски пак вършат работа...
                          Ти докъде стигна... с хирургическата интервенция...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                            Докъдето може без пари се прави след тва с тук таме сучук, луканка и уиски пак вършат работа...
                            Ти докъде стигна... с хирургическата интервенция...
                            Моята е разчастена почти, сега ще видим как ще правиме другия ДВГ, може и него тука при мен да го разкостим и да почнем сглобяването!!!

Comment

Working...
                            X