Известие

Collapse
No announcement yet.

бойни изкуства

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Каратеката дойде ли на една ръка разстояние е чао, а той няма как да не се доближи, защото трябва да уради все някак.
    И като добавиш атаката на джудиста.... ясна е работата
    Не, че е невъзможно, но е малко вероятно с викане и плесници да надвиеш борец
    sigpic

Comment

НЕ че е невъзможно де аз пък редовно в залата гледах баш от една ръка разстояние как падат от един удар в главата нека те намери с круше( маваши дзуки по каратистки) в челюста пък ти го бори...да не говорим ако беше много хубаво в серията турнири ММА щеше да има повече джудисти от каквото и да е било ако е толкова практично... а като гледам най-много има БДжДж иначе не е лошо като изкуство едно време за едно състезание в продължение на няколко месеца и аз го тренирах наистина помага особено ако ми излезе джудист опонент -моя ранг разбира се
      ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
      Nissan Qashqai 2,0 140hp
      Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
      ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

А бе нека не превръщаме приятната темичка в кой кой щял да надвие и кой спорт е по-ефикасен и т.н. Тоз ако набарал оня, пък оня ако го набарал с това ,а дедо ако извади чифтето сичките ша ги ядат червеите!
        Ще стане като Тунинг и Рацинг - таз кола, оная кола, а досега не съм видял някой да се е пуснал!

И аз дълги години с карате се занимавам, но уважавам всяко бойно изкуство! Всяко си има своя философия и цел!
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

Аиде стига, аз съм най силния имам си "H&K"
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Най-доброто бойно изкуство е това, което обединява всичко най-добро от другите, и което НАЙ-ВЕЧЕ ще те научи как да избягваш боя ...
            Иначе аз бих заложил на изкуството на едни момченца в черно - кат че ли ще да е най-функционално
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Лелелелел, трябва да се кръсти форума карате Алфа Ромео.........Толкова много спортисти, че ме шубето да си кажа аз какво играя, ще вземе някой да ми скочи на някоя среща на Невски................Та аз също съм играл Таекуондо ITF, съгласен съм че много динамично и интересно. Тренирах го в Дескрим, когато хората на Слави Бинев се разхождаха с автомати по коридорите.........хахахаха много се надъхвахме. Ходил съм на състезания, завършвал съм първи имам грамоти..брбрбррбрбрб. В момента се занимавам с кик бокс и свободни, много е полезно, издръжливост, техники, реални ситуации. Преди тренирах в Лукоил ИККЕН и съм страшно доволен. Треньорът ми беше Емо Тонев, Тома Томов, Десислава Николова уникални спортисти балкански и европейски шампиони. Препоръчвам тази школа има какво да се научи. Оф и аз станах нинджа.........Ей и спазвайте правилото - " Никога не нападай пръв".......Поздрави, евала на спортуващите!!!
              markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
              Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
              Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
              Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                В коя част на София ти е удобно и мога да ти препоръчам зала, където да се "занимават" с теб
                Надежда и околията Добре де, а за бокса какво ще кажете?
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  Керизо
                  Някой чувал ли е за бразилско жиу-житсу
                  ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                  BMW e39 facelift

Comment

Братята Грейси мисля е достатъчно като се помене пък и горе го споменах аз
                    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                    Nissan Qashqai 2,0 140hp
                    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Бокса е доста добро решение за улични и кръчмарски въргали. Клубове в София - бол. аз тренирам на червено знаме в залата на самбистите всеки вторник и четвъртък от 8 вечерта. Много приятна зала и много добре треньори. Имай предвид обаче че групата е голяма е няма да може да ти обърнат индивидуално внимание, но пък така ще можеш да научиш къде са ти грешките по трудния начин. иначе се бях замислил преди време за свободните борби на славия ама много позьорска работа ми се вижда. аз да ти шибна едно кроше ил ида ти вкарам десен прав в носа пък после да те видя как ще ми направиш ключ и хватка за предаване от кеча
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                        Треньорът ми беше Емо Тонев
                        Супер добър треньор, идваше в наща зала да готви спортисти и тренировките му бяха уникални

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Най-близко ще ти е Сиконко в Люлин, има един треньор Иво се казва. Последно знам, че беше треньор там, той е един доста дребничък 56кг, но много добър като треньор!

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                          да, не го бях написал правилно, ВИН ЧУНГ е ! точно от ИП МАН го видях, но мисля че Taekwon-do ITF ше е моя стил, бих казал че имам доста силен удар с крак и най вече с маваши и уширо-маваши, ся ше потърся некои клуб във варна да се запиша
                          Ако те устройва Вале ТуДо при Станислав Бахчеванов - залата е в училището под 10-ти блок в квартала ни
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

8 години съм тренирал Джу-Джицу в ЦПКДК - Централен Полицейски Карате Джу-Джицу Клуб в залата на раковски ! Техниките са само и единствено за самоотбрана и неутрализиране на нападателя при различни видове атаки и захвати В много случаи ми е помагало и при ситуации , в които не съм бил аз нападнатия
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                              Супер добър треньор, идваше в наща зала да готви спортисти и тренировките му бяха уникални

Най-близко ще ти е Сиконко в Люлин, има един треньор Иво се казва. Последно знам, че беше треньор там, той е един доста дребничък 56кг, но много добър като треньор!

Най - готино беше като се издъни някой и всички го отнасахме с по 100 бързи коремни преси..........Страшен спортист е!!!
                              markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                              Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                              Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                              Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

muay thai

мммм... и аз да кажаа мнениеее..
                                аз тренирам muay thai ,
                                и в този спортт сее използватт много кракаата
                                и във Варна има добра школа, доколкото знамм,
                                много е интересноо, защото е един вид смесица между бокс, кикбокс, джудо и карате... ноо те тайландците са си го измислили мн якоо не съм чел мненията нагоре, и се извинявам предварително ако повтарям някой друг, но акоо искаш да пробваш нещо по динамично и предизивкателноо, muay thai e решение ;]

Comment

Working...
                                X