Известие

Collapse
No announcement yet.

бойни изкуства

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    Ако те устройва Вале ТуДо при Станислав Бахчеванов - залата е в училището под 10-ти блок в квартала ни
    знам го, в YORK ! нещо обаче не ми харесва като стил, нещо се зарибих по таекуонодо обаче във варна няма такава школа обаче, ше са ориентирам към нешо друго..

Comment

Първоначално публикувано от romeo must die Покажи съобщение
      мммм... и аз да кажаа мнениеее..
      аз тренирам muay thai ,
      и в този спортт сее използватт много кракаата
      и във Варна има добра школа, доколкото знамм,
      много е интересноо, защото е един вид смесица между бокс, кикбокс, джудо и карате... ноо те тайландците са си го измислили мн якоо не съм чел мненията нагоре, и се извинявам предварително ако повтарям някой друг, но акоо искаш да пробваш нещо по динамично и предизивкателноо, muay thai e решение ;]
      Абсолиютно съм съгласен с теб . Занимавал съм се с Мuay Тhai . За Тайландците Мuay Тhai не е просто спорт , там е почти като религия и е на много висока почит и уважение . Само че традиционален Мuay Тhai няма къде да се изучава извън Тайланд което е голяма загуба .

Първоначално публикувано от life style
      знам го, в YORK ! нещо обаче не ми харесва като стил, нещо се зарибих по таекуонодо обаче във варна няма такава школа обаче, ше са ориентирам към нешо друго..
      Въпрос на вкус . Аз лично след 15 години извън ринга бих се захванал може би само с това . Но вече не съм на 18-20 години и съм много далече от каквато и да е спортна форма вече .
      Алкохола и цигарите не вървят със спорта .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
      X