Известие

Collapse
No announcement yet.

Катастрофа в столичния квартал Дружба ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нека и аз да се включа в коментара : Трагедия след трагедия мир на пръха им .. преживях 4 ПТП средни и леки чукам на дурво яко не съм се надевал но тоя пич с фиата не е карал с 70 тоя болевард е хубав що годе равен общо взето вземете случия с пернишкия голф две и оная дето прелетя в насрещното и отряза главите на младежите ... Тоя пич заслужава повече да нема книжка до живот, поставете се на мястото на потърпевшите кво бихте направили? Секи е карал преди да искара книжка аз карах само на селски пътища и полигони на обществени докато не искарам книжка не излизах .... Без Коментар ще го кажа и на турски с крилатата фраза Пишлеме иок контра или Децата нямат спирачки !!!
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Хора , всеки от нас знае,че умишлена катастрофа не би предизвикал/поне здраво разсъждаващ човек/ .Много ми се иска келешлъка да си остане само в междучасията.Според мен наказанието за такова нещо да е : без право на правоуправление за цял живот.Не мисля , че съм краен ,но нещата много се разхайтиха напоследък.Имам си щерка ,която е на 13 г. и дори ми помогна избора на колата.Бях писал в друга тема за това. Иска и се да кара кола-да,но винаги се допитва до мен или майка и/ в смисъл да я закараме до някъде/.Надявам се да не проявява такива своеволия - малолетна без книжка.
      Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
        ... поставете се на мястото на потърпевшите кво бихте направили?...
        Ще трябва да се моли да не остана жив , защото аз лично ще го спукам от бой !!!
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от PIF Покажи съобщение
          Хора , всеки от нас знае,че умишлена катастрофа не би предизвикал/поне здраво разсъждаващ човек/ .Много ми се иска келешлъка да си остане само в междучасията.Според мен наказанието за такова нещо да е : без право на правоуправление за цял живот.Не мисля , че съм краен ,но нещата много се разхайтиха напоследък.Имам си щерка ,която е на 13 г. и дори ми помогна избора на колата.Бях писал в друга тема за това. Иска и се да кара кола-да,но винаги се допитва до мен или майка и/ в смисъл да я закараме до някъде/.Надявам се да не проявява такива своеволия - малолетна без книжка.
          И аз не ти го пожелавам колега, но като гледам как сте я възпитали се съмнявам да го направи. А на това говедце ако съм му родител ще му натроша кокалите само да се прибере в къщи и тогава да видим дали изобщо ще си помисли да пипне кола!!! Аз докато нямах книжка не смеех да запаля колата без знанието на наще. Но както един колегата спомена по-горе в темата всичко се дължи на възпитанието. А така като гледам майка му и главно него самият му липсва!!! Според мен не трябва да има само глоба, а и малко престой в ТВУ-то да го видя тогава дали още ще е такова тарикатче!!! Съжелявам, че малко съм поразпален, но го приемам лично, защото на всеки един може да се случи де е в някоя от другите коли. ДА НЕ ДАВА ГОСПОД! Мен така ме отнесе един Голф и като по чудо аз се отървах само с охлузвания, а приятелката ми със сцепена глава и нищо повече, защото на онзи километража му бе блокирал на 110км./ч. И от тогава направо издивявам като видя нещо такова!!!
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
            Ще трябва да се моли да не остана жив , защото аз лично ще го спукам от бой !!!

Охо и през мен ще мине, но ще му направя и нещо друго със скоростният лост, защото синини изчезват, ама чувството от лоста ще му пази влага цял живот!!!
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
              И аз не ти го пожелавам колега, но като гледам как сте я възпитали се съмнявам да го направи. А на това говедце ако съм му родител ще му натроша кокалите само да се прибере в къщи и тогава да видим дали изобщо ще си помисли да пипне кола!!! Аз докато нямах книжка не смеех да запаля колата без знанието на наще. Но както един колегата спомена по-горе в темата всичко се дължи на възпитанието. А така като гледам майка му и главно него самият му липсва!!! Според мен не трябва да има само глоба, а и малко престой в ТВУ-то да го видя тогава дали още ще е такова тарикатче!!! Съжелявам, че малко съм поразпален, но го приемам лично, защото на всеки един може да се случи де е в някоя от другите коли. ДА НЕ ДАВА ГОСПОД! Мен така ме отнесе един Голф и като по чудо аз се отървах само с охлузвания, а приятелката ми със сцепена глава и нищо повече, защото на онзи километража му бе блокирал на 110км./ч. И от тогава направо издивявам като видя нещо такова!!!

Батко съгласен съм с тебе и аз като млад шофер повече 80 не съм дигал щото беше страшно кво да кажа имам приатели също правеха като него без книжки по ботевградско с по 150 , 60 ама са касметлии но с техните камъни по техната глава никога не съм го одобрявал
              Last edited by SandoOne; d.m.y г., 16:17.
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                че аз ако бях барнал колата докато бях без книжка без наще да знаят ,тати щеше ми чупи ръцете и ни книжка ни кола щях да вида,ама т`ва е щото имам респект и страх от него.Той първото което е щеше там пред всички да ми чупи главата от бой ,а не да се прави като тия на потърпевш.Сега като съм с книжка нито се правя на стар шофьор,нито си позволявам да карам над ограничението.А пък тоя нито стаж нито нищо със 140,то бащата където има стаж от 28години не кара така ,а тоя келеш ще се прави на Шумахер в града.

Comment

Така е батко така е лошото че няма родители аз баща ми почина преди 6 месеца добре че пораснах че иначе не ми се мислеше та като искарах книжка 1 месец с него карах за да свикна после вече почна да карам по така незнам за тоя пич ако му бях баща нямаше да му дам да кара поне до към 30 и нагоре ако зависи от мене просто за мен тоя келеш не е узрял още затова на някой им ги дават 21 и нагоре книжките .....

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                    Така е батко така е лошото че няма родители аз баща ми почина преди 6 месеца добре че пораснах че иначе не ми се мислеше та като искарах книжка 1 месец с него карах за да свикна после вече почна да карам по така незнам за тоя пич ако му бях баща нямаше да му дам да кара поне до към 30 и нагоре ако зависи от мене просто за мен тоя келеш не е узрял още затова на някой им ги дават 21 и нагоре книжките .....
                    Такива не трябва да имат право за СУМПС до живот .. не до 21 !!! на 17 ми кара със 140 в града , ами като стане на 21 и реши , че е узрял и достатъчно способен да кара с 200 ли? За карането без книжка и за карането след употреба на алкохол съм категоричен , че трябва да се отнемат/забраняват книжки на такива хора завинаги !! Може да превишавам скоростта , да правя някои нарушения , само от 1 година съм шофьор и може би не съм човека който трябва да съди , но пък за това мисля , че много колеги биха се съгласили с мен

Comment

• Съгласен съм с тебе а на максим ставийски ще му земат ли книжката да подчертая на Хамара му има стикер - Ако си пил слез искам да стигна жив .... ама за едни важи за други не ако сме ние обикновенните ще ги земат за 4 ,5 години ако е некой известен след 2 месеца случая се потулва и почва да кара отново между другото много карат пили и моляти се на старите шофери дето имат над 15 години стаж за тях няма да е толкова солидно наказанието за употреба на алкохол за младите по яко и кво искат да ми кажат че некъф с АБЦД д+е ц+е ще пие ще отрепа некой и веднага ще кара ли боже ......

Ramstein - Benzin

Comment

• такава ни е държавата- за едни като ставийски може за други като обикновенния човек не може.Обикновенния човек го еб*т отсякъде ,а известните минават по друга тарифа.

Comment

• Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                          Съгласен съм с тебе а на максим ставийски ще му земат ли книжката да подчертая на Хамара му има стикер - Ако си пил слез искам да стигна жив .... ама за едни важи за други не ако сме ние обикновенните ще ги земат за 4 ,5 години ако е некой известен след 2 месеца случая се потулва и почва да кара отново между другото много карат пили и моляти се на старите шофери дето имат над 15 години стаж за тях няма да е толкова солидно наказанието за употреба на алкохол за младите по яко и кво искат да ми кажат че некъф с АБЦД д+е ц+е ще пие ще отрепа некой и веднага ще кара ли боже ......
                          По този случай за Ставийски няма какво да се коментира , за мен той е пълно леке .. не е човек и не само има стикер на колата , ами е един от хората , които подкрепиха финансово тази инициятива ! За мен той е ПЪЛЕН ГЛУПАК и никой не може да ме убеди в обратното с двете ръце съм против да се пие и да се кара след това !

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                            такава ни е държавата- за едни като ставийски може за други като обикновенния човек не може.Обикновенния човек го еб*т отсякъде ,а известните минават по друга тарифа.
                            Кирил Маричков уби една моя комшийка и на майка ми съученичка
                            на 4-и километър до Пловдив,сега вече е кръгово,и то пиян е бил едва е стоял на крака и кво,нищо,нали и той е от богопомазаните убийци.
                            TIPO 2.0 91g.
                            PUNTO 1.2 04 g.
                            156 1.8 TS 00g

Comment

• Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                              на 4-и километър до Пловдив,сега вече е кръгово,и то пиян е бил едва е стоял на крака и кво,нищо,нали и той е от богопомазаните убийци.
                              колега точно това имам впредвид.Как може в другите държави за всички да е едно ,а в България на кой къвто му е джоба???

Comment

• Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                                И как разбра че е бил пиян? Защото съда го осъди условно именно поради факта, че НЕ Е БИЛ ПИЛ.
                                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                                Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                                X