Нека и аз да се включа в коментара : Трагедия след трагедия мир на пръха им .. преживях 4 ПТП средни и леки чукам на дурво яко не съм се надевал но тоя пич с фиата не е карал с 70 тоя болевард е хубав що годе равен общо взето вземете случия с пернишкия голф две и оная дето прелетя в насрещното и отряза главите на младежите ... Тоя пич заслужава повече да нема книжка до живот, поставете се на мястото на потърпевшите кво бихте направили? Секи е карал преди да искара книжка аз карах само на селски пътища и полигони на обществени докато не искарам книжка не излизах .... Без Коментар ще го кажа и на турски с крилатата фраза Пишлеме иок контра или Децата нямат спирачки !!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Катастрофа в столичния квартал Дружба ..
Collapse
X
-
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Хора , всеки от нас знае,че умишлена катастрофа не би предизвикал/поне здраво разсъждаващ човек/ .Много ми се иска келешлъка да си остане само в междучасията.Според мен наказанието за такова нещо да е : без право на правоуправление за цял живот.Не мисля , че съм краен ,но нещата много се разхайтиха напоследък.Имам си щерка ,която е на 13 г. и дори ми помогна избора на колата.Бях писал в друга тема за това. Иска и се да кара кола-да,но винаги се допитва до мен или майка и/ в смисъл да я закараме до някъде/.Надявам се да не проявява такива своеволия - малолетна без книжка.Alfa Romeo 156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение... поставете се на мястото на потърпевшите кво бихте направили?...Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от PIF Покажи съобщениеХора , всеки от нас знае,че умишлена катастрофа не би предизвикал/поне здраво разсъждаващ човек/ .Много ми се иска келешлъка да си остане само в междучасията.Според мен наказанието за такова нещо да е : без право на правоуправление за цял живот.Не мисля , че съм краен ,но нещата много се разхайтиха напоследък.Имам си щерка ,която е на 13 г. и дори ми помогна избора на колата.Бях писал в друга тема за това. Иска и се да кара кола-да,но винаги се допитва до мен или майка и/ в смисъл да я закараме до някъде/.Надявам се да не проявява такива своеволия - малолетна без книжка.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеЩе трябва да се моли да не остана жив , защото аз лично ще го спукам от бой !!!
Охо и през мен ще мине, но ще му направя и нещо друго със скоростният лост, защото синини изчезват, ама чувството от лоста ще му пази влага цял живот!!!Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеИ аз не ти го пожелавам колега, но като гледам как сте я възпитали се съмнявам да го направи. А на това говедце ако съм му родител ще му натроша кокалите само да се прибере в къщи и тогава да видим дали изобщо ще си помисли да пипне кола!!! Аз докато нямах книжка не смеех да запаля колата без знанието на наще. Но както един колегата спомена по-горе в темата всичко се дължи на възпитанието. А така като гледам майка му и главно него самият му липсва!!! Според мен не трябва да има само глоба, а и малко престой в ТВУ-то да го видя тогава дали още ще е такова тарикатче!!! Съжелявам, че малко съм поразпален, но го приемам лично, защото на всеки един може да се случи де е в някоя от другите коли. ДА НЕ ДАВА ГОСПОД! Мен така ме отнесе един Голф и като по чудо аз се отървах само с охлузвания, а приятелката ми със сцепена глава и нищо повече, защото на онзи километража му бе блокирал на 110км./ч. И от тогава направо издивявам като видя нещо такова!!!
Батко съгласен съм с тебе и аз като млад шофер повече 80 не съм дигал щото беше страшно кво да кажа имам приатели също правеха като него без книжки по ботевградско с по 150 , 60 ама са касметлии но с техните камъни по техната глава никога не съм го одобрявалLast edited by SandoOne; d.m.y г., 16:17.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеИ аз не ти го пожелавам колега, но като гледам как сте я възпитали се съмнявам да го направи. А на това говедце ако съм му родител ще му натроша кокалите само да се прибере в къщи и тогава да видим дали изобщо ще си помисли да пипне кола!!! Аз докато нямах книжка не смеех да запаля колата без знанието на наще. Но както един колегата спомена по-горе в темата всичко се дължи на възпитанието. А така като гледам майка му и главно него самият му липсва!!! Според мен не трябва да има само глоба, а и малко престой в ТВУ-то да го видя тогава дали още ще е такова тарикатче!!! Съжелявам, че малко съм поразпален, но го приемам лично, защото на всеки един може да се случи де е в някоя от другите коли. ДА НЕ ДАВА ГОСПОД! Мен така ме отнесе един Голф и като по чудо аз се отървах само с охлузвания, а приятелката ми със сцепена глава и нищо повече, защото на онзи километража му бе блокирал на 110км./ч. И от тогава направо издивявам като видя нещо такова!!!
Comment
-
Така е батко така е лошото че няма родители аз баща ми почина преди 6 месеца добре че пораснах че иначе не ми се мислеше та като искарах книжка 1 месец с него карах за да свикна после вече почна да карам по така незнам за тоя пич ако му бях баща нямаше да му дам да кара поне до към 30 и нагоре ако зависи от мене просто за мен тоя келеш не е узрял още затова на някой им ги дават 21 и нагоре книжките .....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеТака е батко така е лошото че няма родители аз баща ми почина преди 6 месеца добре че пораснах че иначе не ми се мислеше та като искарах книжка 1 месец с него карах за да свикна после вече почна да карам по така незнам за тоя пич ако му бях баща нямаше да му дам да кара поне до към 30 и нагоре ако зависи от мене просто за мен тоя келеш не е узрял още затова на някой им ги дават 21 и нагоре книжките .....Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Съгласен съм с тебе а на максим ставийски ще му земат ли книжката да подчертая на Хамара му има стикер - Ако си пил слез искам да стигна жив .... ама за едни важи за други не ако сме ние обикновенните ще ги земат за 4 ,5 години ако е некой известен след 2 месеца случая се потулва и почва да кара отново между другото много карат пили и моляти се на старите шофери дето имат над 15 години стаж за тях няма да е толкова солидно наказанието за употреба на алкохол за младите по яко и кво искат да ми кажат че некъф с АБЦД д+е ц+е ще пие ще отрепа некой и веднага ще кара ли боже ......sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеСъгласен съм с тебе а на максим ставийски ще му земат ли книжката да подчертая на Хамара му има стикер - Ако си пил слез искам да стигна жив .... ама за едни важи за други не ако сме ние обикновенните ще ги земат за 4 ,5 години ако е некой известен след 2 месеца случая се потулва и почва да кара отново между другото много карат пили и моляти се на старите шофери дето имат над 15 години стаж за тях няма да е толкова солидно наказанието за употреба на алкохол за младите по яко и кво искат да ми кажат че некъф с АБЦД д+е ц+е ще пие ще отрепа некой и веднага ще кара ли боже ......с двете ръце съм против да се пие и да се кара след това !
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениетакава ни е държавата- за едни като ставийски може за други като обикновенния човек не може.Обикновенния човек го еб*т отсякъде ,а известните минават по друга тарифа.
на 4-и километър до Пловдив,сега вече е кръгово,и то пиян е бил едва е стоял на крака и кво,нищо,нали и той е от богопомазаните убийци.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеКирил Маричков уби една моя комшийка и на майка ми съученичка
на 4-и километър до Пловдив,сега вече е кръгово,и то пиян е бил едва е стоял на крака и кво,нищо,нали и той е от богопомазаните убийци.
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеКирил Маричков уби една моя комшийка и на майка ми съученичка
на 4-и километър до Пловдив,сега вече е кръгово,и то пиян е бил едва е стоял на крака и кво,нищо,нали и той е от богопомазаните убийци."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
Comment