If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еми точно те са виновни, защото не са го възпитали, на мен защо и през ум не ми е минавало дори да взема ключовете от нашата кола преди да имам книжка? Като гледам какви диви простаци са болшинството от възрастните хора, можем да очакваме все нови и нови простотии от подрастващите.
напълно съм съгласен може и да съм карал без книжка НО винаги баща ми е бил до мен,възпитал ме е и ме е научил,че винаги трябва да се мисли преди да правим каквото и да е!Позволявал съм си да настъпвам Алфата но внаги е било на Абсолютно безопасни места и в рамките на разумното и безопастното!
Това място го знам като пете си пръста,живял съм точно срещу този участак от пътя и знам,че това нищо и никакво завойче е адски опастно особено,когато пътя е мокър
за т'ва ко**це нямаше да ми е жал каквото и да беше станало това е най-лошото което може да се случи на един шофьорда си караш безопастно и в ограничението и от никадето да ти изкочи келеме като въпростното и да промени живота ти от това винаги ме е било най-страх...
Comment