Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой има ли инфо за тая кола бре....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой има ли инфо за тая кола бре....

....
    http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...160&f1=details
    Значи понеже ми трябва само купе и таблото, пък на тоя ГСМ вече втори ден не вдига никой, че се чудя вече....
    И друг въпрос - когато взема регистрирана вече кола, за да я прехвърля трябва ли с колата да ходя до кат, или само с документите - щото плановете ми са след като я взема да се позанимавам факултативно с нея 4-5-6-7-8-9 месеца, и чак тогава.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

аз продадох наскоро пасата като при прехвърлянето той ти я дава и от с договора за покупка в кат да я пререгистрираш с нови номера и така .... и това
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Значи така или иначе трябва да се ходи до кат с колата - ами предполагам че не е задължително да стане веднага....аз що си мисля че не е задължително да сменяш номерата.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Ми батко незнам един от блока тука кара Ауди с благоевградска регистрация и не иска да се разправа с кат за това не я и сменя може би щото и е на инвалид ...
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin

Comment

Ако колата е от същият район на КАТ, при издаване на новия регистрационен талон, номера може да се запази. Ако е от друг град се сменя.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Той човека сигорно от СТ ще я прай а на тая СО така че ще трябва ако не се води на името на някой който живее в София Окръг ... твой познат де

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              ....
              http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...160&f1=details
              Значи понеже ми трябва само купе и таблото, пък на тоя ГСМ вече втори ден не вдига никой, че се чудя вече....
              И друг въпрос - когато взема регистрирана вече кола, за да я прехвърля трябва ли с колата да ходя до кат, или само с документите - щото плановете ми са след като я взема да се позанимавам факултативно с нея 4-5-6-7-8-9 месеца, и чак тогава.....
              Абе сега като се разчетох и се сетих, че на Софето между Дружба и Слатина имаше една 156ца, с прецакан ДВГ и 17" джанти, беше без ДВГто и се продаваше, ако искаш утре мога да питам к'ви парета е Ако не си си намерил още купе де

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                ДВГто и се продаваше, ако искаш утре мога да питам к'ви парета е Ако не си си намерил още купе де
                Па питай, то надали ще намеря лесно, щото то намирането едно, а докарването до СТЗГ е друго, поне задни гуми трябва да има че с един колесар по тънко да ми доде.....
                Друг въпрос - ако е от друг район колата и номерата трябва да се сменят, нужно ли е пак колата да ходи в КАТ.....и защо? - ако е само до номерата, то е аз моем да си ги сложим......

Comment

При стандартната процедура се гледат и номерата на двигателя.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Па питай, то надали ще намеря лесно, щото то намирането едно, а докарването до СТЗГ е друго, поне задни гуми трябва да има че с един колесар по тънко да ми доде.....
                    Друг въпрос - ако е от друг район колата и номерата трябва да се сменят, нужно ли е пак колата да ходи в КАТ.....и защо? - ако е само до номерата, то е аз моем да си ги сложим......
                    Трябва защото ти слагат специален нит на задния номер тия от КАТ! Иначе си има и задни и предни гуми(доста добри даже) и то със 17" джанти, а аз преди много им бях мераклия на тия джантета, ама оня каза целата кола и че не ги дава отделно, а ако я земеш ти и не ти трябват много може да говориме нещо , единствено цвета може да не ти хареса много - червена е!!!

Comment

Трябва защото ти слагат специален нит на задния номер тия от КАТ! Иначе си има и задни и предни гуми(доста добри даже) и то със 17" джанти, а аз преди много им бях мераклия на тия джантета, ама оня каза целата кола и че не ги дава отделно, а ако я земеш ти и не ти трябват много може да говориме нещо , единствено цвета може да не ти хареса много - червена е!!!
                      Да не е бордо? Джантите ОZ?
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Много важно че слатали нит - аз мойте така или иначе честичко ги махам.....питай го тоя колко иска за цялата кола......

Comment

Ами освен тоя нит дето ти слагат на задния номер, колата минава преглед на номера на двг и рама,после спирачки,светлини и т.н.
                          т.е. минаваш и преглед едновременно и вече чак след година ходиш на годишния технически преглед
                          и като я купиш има срок да я регистрираш в кат на твое име
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

E хубу де, ако си купя първо рама от някой си, и после си сложа мой двигател, за който имам документ че сега е на моята кола, каква е процедурата - трябва ли да имам документите от колата чиято рама взимам, и договор за продажба.....
                            Баси сложнотията - ако го правя това май ще е най лесно са си я боядисам черна, да си прасна два яки магнита зад бронята, където стоят номерата, и само да си ги сменям.....

Comment

трябва ли да имам документите от колата чиято рама взимам, и договор за продажба.....
                              Задължително и двата документа.

да си прасна два яки магнита зад бронята, където стоят номерата, и само да си ги сменям.....
                              Номерата са алумин.
                              sigpic
                              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                              X