Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой има ли инфо за тая кола бре....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
    Задължително и двата документа.

Номерата са алумин.
    Ясно - а какъв е тъпия срок, ако има такъв.....
    Не е проблем че са алумин, имам метална поставка вместо пластмасова....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Не помня добре, 1 месец за КАТ и 2 седмици за данъчното май.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
        Не помня добре, 1 месец за КАТ и 2 седмици за данъчното май.
        Обратното
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Здраве да е.
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Значи така или иначе трябва да се ходи до кат с колата - ами предполагам че не е задължително да стане веднага....аз що си мисля че не е задължително да сменяш номерата.....
            Доколкото знам, ако колата е в същия КАТ, София, не е нужно да се ходи, става само по документи
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Доколкото знам, ако колата е в същия КАТ, София, не е нужно да се ходи, става само по документи
              Значи надали ще ме огрее щото аз се водя ямболийче още.....
              Ебаси сейра - значи ако аз си купя кола дето не е в движение, в случая само рама, излиза че държавата ме задължава до 1-2 месеца да я приведа в движение, и да я представя пред принцовете в КАТ за регистрация, поправете ме ако греша.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Значи надали ще ме огрее щото аз се водя ямболийче още.....
                Ебаси сейра - значи ако аз си купя кола дето не е в движение, в случая само рама, излиза че държавата ме задължава до 1-2 месеца да я приведа в движение, и да я представя пред принцовете в КАТ за регистрация, поправете ме ако греша.....
                Ами не е точно така, защото ти не я купуваш в движение, като няма двигател!?!Тоест, тя би трябвало да е спряна от движение /но не знам какво става с номерата/, тогава си я влачиш и като я приведеш в двжиение си я регистрираш
                Last edited by fred; d.m.y г., 12:32.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Ами не е точно така, защото ти не я купуваш в движение, като няма двигател!?!Тоест, тя би трябвало да е спряна от движение /но не знам какво става с номерата/, тогава си я влачиш и като я приведеш в двжиение си я регистрираш
                  Е да де, ама ако продавача е хайванин като мене и не му дреме дали е отписана или не(сговнил му се двг, и я продава на части без да я отписва), и не го е направил, то значи аз съм тоя дето трябва да прави вятър с уста.....ще си правя аз май кола двойник, ама да видим как, и накъде ще заплува тоягата......

Comment

Working...
                  X