Известие

Collapse
No announcement yet.

представете си ако така ви започне деня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• представете си ако така ви започне деня

http://media.putfile.com/SRgtiFIRE
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

ооооооХХХХххххх изгоря си като факла....

само се чудя тоя пич що не се опита да направи нещо по въпроса!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Това е контролиран експеримент.Моля не правете това у дома си

Comment

Контролиран друг път добре че не стигна до резервоара Щеше да видиш пожарникари летят
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
          Контролиран друг път добре че не стигна до резервоара Щеше да видиш пожарникари летят
          Добре,кажи ми тогава,ти като си караш колата,снимаш ли с камера едновременно,щото очакваш,че ще ти се запали колата и да не изтървеш да го запишеш на лента?

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
            Добре,кажи ми тогава,ти като си караш колата,снимаш ли с камера едновременно,щото очакваш,че ще ти се запали колата и да не изтървеш да го запишеш на лента?
            Абе ти ако не забеляза тоя голф беше бая тунингован и според мен се качваха за тестдрайв да снимат колко върви ама уви
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
              Абе ти ако не забеляза тоя голф беше бая тунингован и според мен се качваха за тестдрайв да снимат колко върви ама уви
              Бе не знам,ама бяха баси некадърниците.Седят и снимат,вместо да вземат НЯКАКВИ мерки Не е ли странно?

Comment

Трудно си представям денят ми да започва с Голф ама тези филмчета ми напомниха че нямам пожарогасител
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Що да предприемат нещо да изгасят пожара като застраховката ще го плати двойно тоя голф...
                  Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Ами те се опитаха да го изгасят но явно пожарогасителя беше от тия българските дето пръска един път малко и после седиш и гледаш
                    sigpic

Comment

както се казва колеги голф дизел "ВЕДНЪЖ ЗАПАЛЕН ЦЯЛ ДЕН ГОРИ"
                      90 2.5 V6
                      Croma 1.9 multijet

Comment

мисля че това можеше да се избегне ако бяха откачили акомулатора,лично на мен ми се е случвало два пъти,но след тази интервенция всичко приключва(става дума за откачването на акомулатора)

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212
                          мисля че това можеше да се избегне ако бяха откачили акомулатора,лично на мен ми се е случвало два пъти,но след тази интервенция всичко приключва(става дума за откачването на акомулатора)
                          Два пъти ти се е случвало да ти се запали колата?! И това на какво се дължи?

Comment

Мали и аз няма пожарогасител много кофти като се замисля дано не се случва на никой

дедра1.6.и.е.90к.с.

Някои живеят по правилата,други ги пишат!!!

Comment

дължеше се на скапани кабелни връзки които дават на късо на скапаното купе.Все пак колите бяха немски(BMV316/opel askona) Откакто карам Алфонсо няма ядове

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Working...
                              X