Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-евтината "Гражданска отговорност" за 2006 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-евтината "Гражданска отговорност" за 2006 г.

Здравейте колеги,
    Предлагам ви най-евтината Гражданска отговорност за 2006 г. от "Български имоти", които са австрийска собственост. Справка:
    http://www.bulgarskiimoti.bg
    Предложението:
    До 1800 куб. см: 72 лв. С моята отстъпка: 65 лв.
    От 2000 до 2500 куб. см.: 92 лв. С моята отстъпка: 85 лв.
    Над 2500 куб. см.: 240 лв. С моята отстъпка: 230 лв.
    Ако имате интерес, може да вършим работа на срещите на клуба или в центъра.
    Аз работя в центъра, до Народния театър.

Добре де,а не можа ли да го напишеш това във вече съществуващите теми,които са безброй за ГО,а трябваше да се отваря поредната такава тема?

А какво значи"с моята отстъпка"?Ти ги сключваш застраховките и ще ни направиш отстъпка ли,що ли?

Comment

Точно така. Отстъпката е от собствената ми печалба. Тоест аз се набутвам, но за мен е важен оборотът, а и обичам Алфа Ромео.

Comment

аууу 4е си фен ама да се ненадява 4овек на такива хора дето са маи рядкост

Comment

Добре де имали някакви по-специални изисквани например като глупостите на булстрат да не минавам на червено, да не карам с превишена скорост.бла бла бла...и като се удариш идват и...-ооооо ти си карал бързо съжалявам ама се оправяй

дедра1.6.и.е.90к.с.

Някои живеят по правилата,други ги пишат!!!

Comment

Първоначално публикувано от sobieski
            Добре де имали някакви по-специални изисквани например като глупостите на булстрат да не минавам на червено, да не карам с превишена скорост.бла бла бла...и като се удариш идват и...-ооооо ти си карал бързо съжалявам ама се оправяй
            Няма по -специални изисквания.Дори може да се плати на вноски като цената не се променя.А към колегата с гражданските- колега ти пак си на печалба! свали още от цената

Comment

Братле ти на 10 една взимаш без пари предполагам! Но мен слабо ме интересува това, интересувам се само и питам сериозно без шеги и закачки:
              1. Има ли някоя фирма която да дава 3-и месечни граждански която и да е и при какви условия?
              2.И с новите там закони и простотии трябва ли колата да е на мое име за да и направя гражданска или е както беше досега правят ги без проблем?
              3.Каква е гражданската за бус до 8 места или за товарен до 3.5 тона?

ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО ПИТАМ И ВАПРОСИТЕ МИ СА РАЗИСКВАНИ ХИЛЯДИ ПЪТИ В ДРУГИ ТЕМИ НО ТАЗИ МИ СЕ МЕРНА ПЪРВА А В МОМЕНТА МИ Е МНОГО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ.( трябва да плащем на няколко коли).
              90 2.5 V6
              Croma 1.9 multijet

Comment

Първоначално публикувано от stefi
                А към колегата с гражданските- колега ти пак си на печалба! свали още от цената
                ми мисля че в това няма нищо лошо! Прави жест, сваля малко от стандартната цена, редно е и за него да има, все пак пише бумаги али бали ...

'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от sobieski
                  Няма по -специални изисквания.Дори може да се плати на вноски като цената не се променя.А към колегата с гражданските- колега ти пак си на печалба! свали още от цената
                  Да ти кажа честно почнах да се замислям
                  Така че ако реша ще ти кажа

дедра1.6.и.е.90к.с.

Някои живеят по правилата,други ги пишат!!!

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                    А към колегата с гражданските- колега ти пак си на печалба! свали още от цената
                    ми мисля че в това няма нищо лошо! Прави жест, сваля малко от стандартната цена, редно е и за него да има, все пак пише бумаги али бали ...

Съгласен съм

Comment

Здравейте,
                      От вчера "Български имоти" малко повишиха тарифите, след като КФН им направи забележка за ниските цени.
                      Но аз предлагам същите ниски цени, за моя сметка!
                      Новите цени са:
                      До 1500 куб. см.: 72 лв. С моята отстъпка: 62 лв.!
                      От 1500 куб. см до 1800 куб. см.: 76 лв. С моята отстъпка: 66 лв.!
                      От 1800 до 2500 куб. см.: 96 лв. С моята отстъпка: 86 лв.!
                      Над 2500 куб. см.: 260 лв. С моята отстъпка: 235 лв.!
                      Както знаете "Български имоти" са собственост на най-голямата австрийска застрахователна компания "Винер Щатише".
                      При интерес, може да вършим работа на срещите на клуба или в центъра.

Comment

Първоначално публикувано от User
                        Здравейте,
                        От вчера "Български имоти" малко повишиха тарифите, след като КФН им направи забележка за ниските цени.
                        Но аз предлагам същите ниски цени, за моя сметка!
                        Новите цени са:
                        До 1500 куб. см.: 72 лв. С моята отстъпка: 62 лв.!
                        От 1500 куб. см до 1800 куб. см.: 76 лв. С моята отстъпка: 66 лв.!
                        От 1800 до 2500 куб. см.: 96 лв. С моята отстъпка: 86 лв.!
                        Над 2500 куб. см.: 260 лв. С моята отстъпка: 235 лв.!
                        Както знаете "Български имоти" са собственост на най-голямата австрийска застрахователна компания "Винер Щатише".
                        При интерес, може да вършим работа на срещите на клуба или в центъра.

е дай некъв телефон де
                        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

А някой знае ли на Орел какви са цените и префернциите?
                          Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                          Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                          Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от SIS
                            ? ????? ???? ?? ?? ???? ????? ?? ?????? ? ?????????????
                            ?? ? 105 ?? ?? 2500 ??? ??? ?? ???? ?????? ??? ? 115?? ??? ???? ?? ?? ???? ?? ????? ? -10% ?? ???????. ?? ????? ?? ? ???????? ???. ?????? ? ?????. ? ? ????????? ??????? ?? ??????
                            ________
                            Swiss Recipes
                            Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:56.
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

извинявам се ,но ще може ли отговор на запитването ми от вещото лице или поне телефон за свръзка ?
                              90 2.5 V6
                              Croma 1.9 multijet

Comment

Working...
                              X