Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-евтината "Гражданска отговорност" за 2006 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Оня ден в Метро имаше някаква представителка на SDI(въобще не го знам какво е това,застрахователна компания ли,или верига застрахователни офиси,както пише на визитката )Та цените,които тя цитира,бяха горе долу същите като на Български Имоти.За до 2500 цената беше 90 и няколко лева.За който си направи ГО,имаше оферта за каско за 28 лева,което покрива щети до 1000 лева.

Безплатен телефон за цялата страна: 0800 11 300 ,за който иска повече информация!

Comment

Моята ГО е за 51 лв в Алианц България... Но това естествено важи за нашия град (Кърджали). В Сф предполагам ще е малко по-висока цената, но можете да проверите.
      А що се отнася до Автокаското за 28лв, то е в Евроинс. Там ГО е мисля 84лв + безплатен ГТП.
      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

В ДЗИ на Пунто 1,1 е 83 лв със включен годишен преглед.А за Алианц незнам какви са тези цени,които споменавате Днес като проверих беше 67 лв без прегледа,при наличието на 20+ години шофиорски стаж без ПТП ,за същата кола
        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Днес направихме застраховката към Алианц - 64лв за Пазарджик .. а и там нали взимат предвид колко се кара колата ала бала .. както и да е аз съм доволен от цената
          Alfa Romeo 155 1.8TS '93
          Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

е аз сключих ГО по миналогодишнте условия, а именно без значение къде се кара колата, без значение от броя водачи, без значение броя ПТП и квото и да е , без харти, и квито и простотии да измислят

с моето минало
            на 67лв

и не смао за мен си но и за още 15тина от наште

ако оше некой иска, да свирка
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

това цена за до 1800куб.см...
              а като за мен
              '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
              '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
                това цена за до 1800куб.см...
                а като за мен
                84лв без некви стинки
                днес бате Пух си направи
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Вчера пак казаха по БТВ новините от 10 часа, че прекалено ниската гражданска крие рискове, а именно това което и преди си говорехме, че може да фалират компании и сътветно хората с такива граждански да бъдат осъдени да плащат непосилни суми, но всеки в крайна сметка си решава!

П.С. Нямам време да търся и нета ама по спортната част на новините даваха некво яхт съзтезание на което името на яхтата на 2ро място беше Алфа Ромео.....
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Честита Коледа, колеги!
                    По обсъжданите въпроси:
                    1. Да, ниската гражданска крие рискове, но ако е от несигурна компания. В момента "Български имоти" са една от най-сигурните застрахователни компании, тъй като са собственост на "Винер Щатише Груп", която е най-голямата застрахователна компания в Австрия. Скоро "Винер Щатише" ще закупи и "Булстрад", сделката скоро ще бъде финализирана.
                    2. Винаги е примамливо да сключиш на най-ниската цена и да получиш някакъв бонус, да речем гориво. В крайна сметка ГО покрива щетите на другия водач при ПТП. Нека да се поставим на негово място, обаче! Ами ако и неговата застраховка е сключена при тези дето дават бонус гориво, но после не изплащат щетите? Как ще се почустваме, ако няма кой да покрие щетите ни при евентуално ПТП с любимата ни кола?
                    Моето мнение е да се залага на сигурното, а не на евтиното от компании, които до 2-3 години няма да бъдат на пазара
                    Весели празници!

Comment

Да вярно е че собственика на БГ Имоти е най големия Австрииски застраховател, все пак риск винаги има
                      МОНИ - яхтата Алфа Ромео беше първа до онзи ден, ама вчера е изостанала-като сегашния водач може да счупи рекорда за най добро време и да падне за пръв път на този маршрут под 48часа
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Някой знае ли какви са условията на "Орел" за ГО
                        Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                        Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                        Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от User
                          ... По обсъжданите въпроси:
                          1. Да, ниската гражданска крие рискове, но ако е от несигурна компания. В момента "Български имоти" са една от най-сигурните застрахователни компании, тъй като са собственост на "Винер Щатише Груп", която е най-голямата застрахователна компания в Австрия. Скоро "Винер Щатише" ще закупи и "Булстрад", сделката скоро ще бъде финализирана.
                          Пич, точно за Български Имоти недей да говориш, ако ще и Microsoft да са ги купили
                          Не искам да ти споменавам, че ГО направена при тях от шофер, който беше виновен, изплатиха колкото за пътната помощ и за шише ракия на едно приятелче, който доста беше пострадал - радиатор, броня, фарове, решетка, престилка и т.н. Сумата, която тия "застрахователи" платиха беше ~116лв. за японска кола 1993г. производство
                          На огледа имаше едно "вещо" лице, което каза: "Не е чак толкова зле колата, ще я опънете с козият крак и части 2-ра употреба и ще е готова" Едвам се сдържах да не го убия тоя дърт пергиш
                          Моят приятел е спокоен човек, но ако това беше моята кола си взимах 116лв. и му сцепвах мозъка
                          След това приятелчето води някакви дела и писа жалби и в крайна сметка, незнам от къде му изплатиха близо 2000лв. (по оценка на независими експерти)

Ти на това стабилно финансово състояние ли му викаш
                          Аз го наричам - БОЛЕН НА ЛЕГЛО СЕ Е*Е
                          sigpic

Comment

Здравей,
                            може и така да е станало и това, което е станало е било много гадно, признавам Знам, какво е да ти блъснат любимата машина и някой дърт олигофрен да не иска да ти даде пари Преживял съм го.
                            "Български имоти" наистина бяха различна компания преди 2-3 години. Обаче колега, откакто ги купиха "Винер Щатише" нещата са различни. Австрийският контрол и начин на работа започва да се чувства все повече, вярвай ми

Comment

Tа значи - проучих въпроса с БГ Имоти и смятам че са си направили сметката- тази година по ГО сумата на изплатените им щети ще бъде равна приблизително на сумата събрана от премиен приход по ГО - почти - оставили са малък буфер отгоре-това е защото политиката на Винер Щатише е да увеличи пазарния си дял и да има по осезаемо присъствие на българския застрахователен пазар. Може да приемете сумата от разликата между тяхната премия и по високата на другите компании като разходи за реклама. Не е същото, но с ниската премия ще вземат пазар и ще станат много по-популярни, отколкото да вложат 1 000 000 лв в реклама по БТВ и премията им да е 85 лева (знаете колко струва 30сек клип в прайм тайма-особенно преди коледа и нова година) 1 000 000 са 100 000 застраховки с по 10 лв разлика. Пък и те не предлагат 30 лева гориво, или пък двата милиона рекламна кампания на Алианц - просто са предприели друга пазарна стратегия. Следващата година ще оставят ниска премия за клиентите натрупани сега и без произшествия, а за останалите ще е по висока (така ще задържат като клиенти шофьорите за които нямат разходи и биха им усигурили печалба (нискорискови)та целта сега е да имат повече клиенти като база и следващата да предложат ниска премия на нискорисковите шофьори, а останалите пазара сам ще ги разпресели - но те ще имат голяма база данни и портфейл от нискорискови постоянни клиенти.
                              Та от гледна точка на средносрочно планиране мисля че тези премии са оправдани и логични.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Искрено се надявам, но ме притеснява факта, че ГО в момента е 2 пъти по-ниска от миналата година и това много "смърди"
                                Дали няма да има сходни случаи като описаният от мен и то масово
                                А недай си боже стане непоправимото
                                sigpic

Comment

Working...
                                X