съгласен съм за НЕумеенето на повечето чалгаджийки да пеят,също и за някои кандидати че самочувствието им ги е настъпало по носа щот явно са деца на хора с кинти и са израсли в среда в която се демонстрира всесилие от имането на пари но....добре за снощния квартет от момчета в който отстраниха 1но от който Можеха а оставиха друго което нито мелодия ,нито интонация за кво да говорим повече?онзи мангал с холивудската усмивка който вече се е превъплатил в ролята на хю хефнар.кви са тези изгъзици тук СЕМ що не се намеси?после що БГ е описана като тоалетна ам кво друго да си помислят европейците?на 1но предаване(форд боаярд)ти се доплаква от кеф като гледаш а на друго те е срам да се наречеш българин.всичк предавания трябва да минат през ситот,не виждат ли тези от СЕМ на каде отиват младите в следствие от всичко което се излъчва по тв или пак става въпрос за пари и бизнес най-важните неща в този живот ,а това че децата които сме създали умират и проституират пред очите ни?
Известие
Collapse
No announcement yet.
music idol !
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеПросто,можещите и разбиращите си имат достъчно ангажименти и/или са поискали подобаващи хонорари.Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениесъгласен съм за НЕумеенето на повечето чалгаджийки да пеят,също и за някои кандидати че самочувствието им ги е настъпало по носа щот явно са деца на хора с кинти и са израсли в среда в която се демонстрира всесилие от имането на пари но....добре за снощния квартет от момчета в който отстраниха 1но от който Можеха а оставиха друго което нито мелодия ,нито интонация за кво да говорим повече?онзи мангал с холивудската усмивка който вече се е превъплатил в ролята на хю хефнар.кви са тези изгъзици тук СЕМ що не се намеси?после що БГ е описана като тоалетна ам кво друго да си помислят европейците?на 1но предаване(форд боаярд)ти се доплаква от кеф като гледаш а на друго те е срам да се наречеш българин.всичк предавания трябва да минат през ситот,не виждат ли тези от СЕМ на каде отиват младите в следствие от всичко което се излъчва по тв или пак става въпрос за пари и бизнес най-важните неща в този живот ,а това че децата които сме създали умират и проституират пред очите ни?
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениегледахте ли ги ве,егати прошлящината да отстранят онези 2ма пича с пияното а да гледаме няква мангалщина?!булгарино сознайся
Момчето пя ужасно добре!
Много ме е яд за него--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеАз точно този с пианото го видях.
Момчето пя ужасно добре!
Много ме е яд за него33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
И мен много ме дояда че го махнаха,викам айде пак доказахме че таланта не е най-важното нещо.Ма то каква била работата.Абе изобщо не ми е кеф така зрителите да са манипулирани и лъгани по този начин,ама какво да се прави,все пак това е Бг.
Иначе спрамо Биг Брадър и Мюзик Айдъл,определено съм за Айдъла,поне хорицата дето участват се опитват да правят нещо,друг е въпроса доколко го могат,но все пак.Това разбира се като изключим тъпите коментари на журито и водещите.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
митко с пианото го познавам, пее наистина много добре, макар да ми е малко антипатичен, определено има заложби за звезда
а и те какво очакват ? те отиват там за да ги направят звезди , за да работят върху тях стилистите и т.н. и т.н....
като цяло е смешна работата
а турчето и рома дето ги оставиха... тея хора достойнство нямат ли ?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеантипатичен ти е ... с кво ?
иначе е страшен певец и музикант, това не може да се отречеsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment