Известие

Collapse
No announcement yet.

Каръщина в 19.00 часа!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Каръщина в 19.00 часа!!!

Четете приятели и се хилете какъв тапир съм аз!!!
    Днес пребирам се аз вкъщи и полягайки за отмора ми звънва телефона "братле ела дигнаха ми колата от Ботев идвай да обикаляме да да я търся по паркингите" паля аз френския гал BX дизел и тръгвам от нас Надежда кам "Ботев" и "Сливница" на ореченото за среща място трябва да стигна в час пик за малко време карам си аз и кво познайте кой не е сипал нафта в колата?! Кой може?! Ми аз естествено .Туй нещо ми се случва на надлез "Надежда" някаде кам 7 вечерта!Ами сега естествено за.....ва се колта и се тръгва с тубето за пРешас горивото но забележете как не с такси ами пеша щото не ми спряха(тоя моя приятел с общ. фирма "паркинги и гаражи" беше отсвирен). Решавам аз че трябва да стигна до OMV на "Ломско шосе" и тругвам да слизам от надлеза а то сняг доколене отстрани немое да се мине и гледам некви дечица се шускат с шейнички. кво правеха там в тва гето вобще не знам?!(за триъгалника на трамваите става вапрос там дет има яко цигани едва ли го знаете,но както и да е)отивам при децата и им викам кажете от каде да слезна без да се пребия, е така слезнах по гъз по нос и пак по гъз станах само на туби с нафти.Както и да е деца се хилят аз се сабирам стигнах до OMV и разправям на момчето на колонката:
    - "приятелю сипвай нафта че закасах и измразнах" а тои ми вика
    -"колега днеска 200 човека идваха в пластмаса гориво не сипваме" аз отвръщам:
    - "бате моляте омрех от студ бързам мноо" той разправя
    - "снимат ме с камери ше ме ОвОлнят ".Отивам аз да говоря с управителката и тя както се досещате ми съобщава
    -"неможеме да ви налееме гориво можеме но ако си закупите тубичка от нас срещу 8 лв. с нея проблеми на никоя бензиностанция няма да имате " аз решавам като един виден европеец да си взема една европейска туба и казвам
    -"мога ли да видя тубата" тя
    - "да господине" и ми носи няква пласмасова туба с фуния от 3 или 5 литра незнам точно ма по скапана от мойта и ме обеждава да я купя!!!! Естествено след последвалия скандал каде пеша каде с такси се върнах до една малка бензиностанцийка сипах си така ценното ми гориво и се измъкнах от тая каръшка ситоация!!!
    "ВСИЧКО Е ДОБРО КОГАТО СВЪРШВА ДОБРЕ"

p.s. Бях върло разочарован от OMV неможе такава голяма фирма да се опитват да ме правят на глупак! невярвам печалбата им от продажба на туби да е толкова голяма .
    А в закона пише Метален съд и аз сам в нарошение, но и те не бяха прави да ми продават пласмасово тубенце!!!!
    90 2.5 V6
    Croma 1.9 multijet

може и да не е метале,а пластмасов съда но само ако е предназначен за съхранение на горива,защото от обикновените бутилки от минерална вода се образува статично ел. и има голям риск от взривяване на горивото

Comment

братле не беше ботилка за безалкохолно а дебела пласмасова туба от антифриз
      90 2.5 V6
      Croma 1.9 multijet

Comment

а и добре аиде примерно да предположиме че тубата ми е скапана и не става, ами ако сам без киорав лев и патувам по спешнос за Петърч примерно и имам 5 лв. отивам с едно шише на единствената примерно бензиностанция която е OMV мноо ми интересно как ще си купя туба за 8лв. и ще си сипя гориво от 1.70 за да запаля дизел!!! Питането ми е пътна помощ ли трябва да викам?!
        90 2.5 V6
        Croma 1.9 multijet

Comment

Първоначално публикувано от mladej_it
          братле не беше ботилка за безалкохолно а дебела пласмасова туба от антифриз
          незтава от антифриз има си специални пластмасови съдове за горива и от бензиностанцията с право са ти отказали да ти спят в тубичката ти,защото недай си боже да стане нещо те са виновни не ти

Comment

Първоначално публикувано от MrXzender
            може и да не е метале,а пластмасов съда но само ако е предназначен за съхранение на горива,защото от обикновените бутилки от минерална вода се образува статично ел. и има голям риск от взривяване на горивото
            Обикновено изискването е за бензин. Нафтата просто няма как да се взриви
            147 1.6 TS

Comment

хахах питай ме мене за наливане в шишета и тубички
              редовно ми свършва бензина и си возя една 3литрова туба от олио в багажника. номера е като идеш на бензиностанцията направо да почнеш да си сипваш и тия докато се осетят вече си налял
              '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
              '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
                3литрова туба от олио
                еййй не можа да запомниш от кво ти е тубата
                не го слушайте - не е от олио - хипер мега турбо спешъл туба е
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Хаха,верно се посмях с твоята история....ама нали знаеш,на чужд гръб и 100 тояги са малко :P

Най-ми беше смешна частта със слизането по дупе,нос,дупе и дето се станал само на туби

В крайна сметка свърши ли работата ,за която беше тръгнал?

Comment

ми мойта туба е шише от минерална вода(10литра на цената на 8 )и винаги в нея си сипвам вече се деформира,но не смея да държа в нея бенз,само по спешност

дедра1.6.и.е.90к.с.

Някои живеят по правилата,други ги пишат!!!

Comment

на мен ми остават още 100ина смарт точки което са 20л и ше се уредя с харабийска туба дето мисля пълна да си я държа... че квото съм ренде

Comment

хехеее аз натова се светнах преди доста време 700 и нещо точки е тубата в шел и постоянно си седи в багажника пълна,че както нямам ни километраж ни отчитане на горивото

Comment

гледах я тая туба в каталога на смарт ма на мен ми трябват около 400точки още иначе, е оферта де добре де мен въпреки всичко ме притеснява че е пластмасова тая туба

дедра1.6.и.е.90к.с.

Някои живеят по правилата,други ги пишат!!!

Comment

то и резервоара ти е пластмасов

Comment

Все пак за да е пълна катъщината, като се беше върнал, трябваше колата ти да е вдигната от паяк...
                              Иначе на приятел са му наливаши в шише от Кока-кола на OMV преди 2 години...на мен са ми наливали в пластрмасова туба, но туба за бензин, а не от антифриз или каквото и да е друго.
                              www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
                              X