Четете приятели и се хилете какъв тапир съм аз!!!
Днес пребирам се аз вкъщи и полягайки за отмора ми звънва телефона "братле ела дигнаха ми колата от Ботев идвай да обикаляме да да я търся по паркингите" паля аз френския гал BX дизел и тръгвам от нас Надежда кам "Ботев" и "Сливница" на ореченото за среща място трябва да стигна в час пик за малко време карам си аз и кво
познайте кой не е сипал нафта в колата?! Кой може?! Ми аз естествено
.Туй нещо ми се случва на надлез "Надежда" някаде кам 7 вечерта!Ами сега естествено за.....ва се колта и се тръгва с тубето за пРешас горивото но забележете как не с такси ами пеша щото не ми спряха(тоя моя приятел с общ. фирма "паркинги и гаражи" беше отсвирен). Решавам аз че трябва да стигна до OMV на "Ломско шосе" и тругвам да слизам от надлеза а то сняг доколене отстрани немое да се мине и гледам некви дечица се шускат с шейнички.
кво правеха там в тва гето вобще не знам?!(за триъгалника на трамваите става вапрос там дет има яко цигани едва ли го знаете,но както и да е)отивам при децата и им викам кажете от каде да слезна без да се пребия, е така слезнах по гъз по нос и пак по гъз станах само на туби с нафти.Както и да е деца се хилят аз се сабирам стигнах до OMV и разправям на момчето на колонката:
- "приятелю сипвай нафта че закасах и измразнах" а тои ми вика
-"колега днеска 200 човека идваха в пластмаса гориво не сипваме" аз отвръщам:
- "бате моляте омрех от студ бързам мноо" той разправя
- "снимат ме с камери ше ме ОвОлнят ".Отивам аз да говоря с управителката и тя както се досещате ми съобщава
-"неможеме да ви налееме гориво можеме но ако си закупите тубичка от нас срещу 8 лв. с нея проблеми на никоя бензиностанция няма да имате " аз решавам като един виден европеец да си взема една европейска туба и казвам
-"мога ли да видя тубата" тя
- "да господине" и ми носи няква пласмасова туба с фуния от 3 или 5 литра незнам точно ма по скапана от мойта и ме обеждава да я купя!!!!
Естествено след последвалия скандал каде пеша каде с такси се върнах до една малка бензиностанцийка сипах си така ценното ми гориво и се измъкнах от тая каръшка ситоация!!!
"ВСИЧКО Е ДОБРО КОГАТО СВЪРШВА ДОБРЕ"
p.s. Бях върло разочарован от OMV неможе такава голяма фирма да се опитват да ме правят на глупак! невярвам печалбата им от продажба на туби да е толкова голяма
.
А в закона пише Метален съд и аз сам в нарошение, но и те не бяха прави да ми продават пласмасово тубенце!!!!
Днес пребирам се аз вкъщи и полягайки за отмора ми звънва телефона "братле ела дигнаха ми колата от Ботев идвай да обикаляме да да я търся по паркингите" паля аз френския гал BX дизел и тръгвам от нас Надежда кам "Ботев" и "Сливница" на ореченото за среща място трябва да стигна в час пик за малко време карам си аз и кво

- "приятелю сипвай нафта че закасах и измразнах" а тои ми вика
-"колега днеска 200 човека идваха в пластмаса гориво не сипваме" аз отвръщам:
- "бате моляте омрех от студ бързам мноо" той разправя
- "снимат ме с камери ше ме ОвОлнят ".Отивам аз да говоря с управителката и тя както се досещате ми съобщава
-"неможеме да ви налееме гориво можеме но ако си закупите тубичка от нас срещу 8 лв. с нея проблеми на никоя бензиностанция няма да имате " аз решавам като един виден европеец да си взема една европейска туба и казвам
-"мога ли да видя тубата" тя
- "да господине" и ми носи няква пласмасова туба с фуния от 3 или 5 литра незнам точно ма по скапана от мойта и ме обеждава да я купя!!!!

"ВСИЧКО Е ДОБРО КОГАТО СВЪРШВА ДОБРЕ"
p.s. Бях върло разочарован от OMV неможе такава голяма фирма да се опитват да ме правят на глупак! невярвам печалбата им от продажба на туби да е толкова голяма

А в закона пише Метален съд и аз сам в нарошение, но и те не бяха прави да ми продават пласмасово тубенце!!!!
Comment