If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
GTA , и мисля че никой не би успорил това твърдение!!! 3.2 V6 24V
Обаче колега, забравяш да попиташ според какво най-добрия??? Според разход-спрямо динамика? Само Разход? Само Динамика? И куп други неща има за доуточняване , но за мен като "УЖ" изявен Рацер, горепосочения ДВГ е най-красивото и изящно измислено нещо от италиянците!!! За друг колега обаче може да е друго, така че конкретизирай малко въпроса
Аз ще те оспоря за мен наи добрия е боксеровия мотор 1.7 16в може да е малък ама колкото по дребен толкова по вреден, а за новите мотори на алфа 1.8 TBi е с пряко впръскване на горивото и мощност 200 к.с. ако не се лъжа прочетох и за някакъв 3.0 с 2 турбини 500 коня , това вече ще е нещо много яко
Пази боже от такава фуста
на последък доста твин спаркове заминаха
Благодарение на хубавата немска електроника Бош. А на Ланчата от подписа ти, колко мислиш, че е разлечен мотора от 1.8 16V ТС ?
Не се заяждам, просто те хвърлям в лек размисъл?
[quote=J_I_V_K_O;437486]Пази боже от такава фуста
на последък доста твин спаркове заминаха [/quote
да си изхвърлим двигателите и да сложим 1.6 или 1.8 щом се чупят.защо новите двигатели 2.0TS не се чупят,като излязат от магазина.я по-добре вземи помисли малко.а и аз не съм видял някои двойка да се спомине като е карана нормално а не да се опитват колеги да им превъртчт два пъти километража и да се опитват да излитат.до когато издържи,до тогава ще е.най добрия двигател е-добре подържания.като го занемариш и само юркаш,никой нема да издържи това е сигурно.
Comment