Колко по старо - толко по здраво !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-добрия двигател на алфа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеБлагодарение на хубавата немска електроника Бош. А на Ланчата от подписа ти, колко мислиш, че е разлечен мотора от 1.8 16V ТС ?
Не се заяждам, просто те хвърлям в лек размисъл?1.8 ввт същата боза ма кво да праиш чупат се праим ги и пак се кефим
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщениеАма я го знам ве1.8 ввт същата боза ма кво да праиш чупат се праим ги и пак се кефим
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениебаси каква тема
1.8 90кс е най здравsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеТова наистина е много здрав двигател. 5 години карах такъвAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Преди алфата карах едно фордче ескорт 1.3 на газ междинка лимитирана двувратка - беше на над 500 000км и въпреки тва на 2ра си лепваше 90.... много трудно се разделих с него ... кола на 20 години и за този целия период веднъж е сменян съединител веднъж каре 2-3 пъти шарнири и накрайниче заради хубавите ни пътища, веднъж изпарителя сменихме...масло и филтри, гуми и предни накладки и задни пружини ..... колата баща ми я е купувал навремето почти нова.... но я продадох понеже не си заслужаваше да се прави вече трябваве нов радиатор шарнири амортисьори и отново каре.... по двигателя нищо не е правено освен смяна на свещи и кабели за свещите акумулатор и общо взето тва е замина с напълно здрав двигател...
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеGTA , и мисля че никой не би успорил това твърдение!!! 3.2 V6 24V
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеИ аз съм чел на много места, че това е най-добреият двигател влизал някога в производство за която и да е марка!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМалко се поувлече, ама иначе добре звучи.
Така го пише, това не е мое разсъждение. Аз лично много се радвах като четях подобни статийки.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеПодкрепям!Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение2.0 8ВПървоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеАко говориме за здравина то това са 8 клапановите ТвинСпаркове 1.8 и 2.0 8в
Па най-ме кефи, че на 5 може да си и с 30, и с 200.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение2.0 TS 8V
Па най-ме кефи, че на 5 може да си и с 30, и с 200.
По темата .. всичките двигатели са хубави - стига да пише алфа ромео отгореАко трябва да съм честен .. поне за колите преди 2000 година не съм видял стоков мотор от един и същи клас с алфовия да го бие
Независимо бензин или дизел ! За мен лично най-хубави при дизел и бензин са 2.4 JTD-то и 2.5 V6 24v
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
Comment