If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въхххх, пуснете го това като Анкета, със всички ДВГ на Алфа(само Алфови, без Мазератита и др. такива), и така като гледам, според дадените мнения досега GTA и 8V ТСпарковете засега водят!!!!! То накрая ще си излезе кой ДВГ е най-добрия!!!
Мислиш ли , че ние можем да го определим това? Има разлика между коли и двигатели .. при някой може 1.8 8v да е супер здрав , при друг пълен боклук .. всички са хубави , стига да са гледани добре
ТВърдо 1.8 ТС 16 в .....................
1. БЕНЗИНОВ Е.
2. Сравнително икономичен е.
3. Ръмжи страхотно.
4. Най често срещан е, което го прави най изгоден за поддръжка.
5.Аз имам кола с такъв двигател.
Чао....................
ТВърдо 1.8 ТС 16 в .....................
1. БЕНЗИНОВ Е.
2. Сравнително икономичен е.
3. Ръмжи страхотно.
4. Най често срещан е, което го прави най изгоден за поддръжка.
5.Аз имам кола с такъв двигател.
Чао....................
от това което имам 1.6 16 ТС.,проблемите които ми създава,всичко което съм прочел за 16 вентиловите и проблемите им,моето скромно мнение е че това са ако не най-ГАДНИТЕ то едни от супер претенциозните двигатели.от опита ми дотук и мненията на собствениците на дизели,следващата ще е 2.4 jtd 150 коня.едно чипче и си с 16 вентиловите бензинки на старта.
Подкрепям 2.0 ТС карам го година и нещо и ако не да надникна какво става масло, вода не е имало нужда да се отваря капака за каквото и да било НО ''всички'' двигатели са добри ако са поддържани пък и все пак сме фенове на марката добри лоши..радваме и се
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
защо никой не споменава боксерите,не ги ли забелязва никой?за мен 1.7 16 клапана боксер е най добрия мотор,има мощност не е претенциозен като ТС а и подръжката му не е като на ТС,съжелявам че моята е 1.3 а не 1.7,това е за мен
alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacementMOMO GT2 WHEELSOMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
истината е само една най-добрият двигател е този на трабанта 6 , 7 години нищо не съм пипал по него ръчкан е на уволнение (има и офроуд ) и е железен ! няма ремъци , ролки , масла ,дебитомери, ламбди, компютри , помпи , и там други куротресини , само бензин и малко масло и тва е караш без проблем а и да закъсаш , качваш на рамо и продължаваш , удариш се , и в книжарницата .Та това е аиде със здараве
Подкрепям 2.0 ТС карам го година и нещо и ако не да надникна какво става масло, вода не е имало нужда да се отваря капака за каквото и да било НО ''всички'' двигатели са добри ако са поддържани пък и все пак сме фенове на марката добри лоши..радваме и се
Баце ,аз това го написах в кръга на шегата Повечето тук ,знаят премеждията ми точно с тоя двигател
добре де яко ли е да караш автоматик никога не съм се качвал според мен на автоматика му е по скъпа подръжката ма явно по яко вози има по голям синхрон ли е кво ли е ...
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
добре де яко ли е да караш автоматик никога не съм се качвал според мен на автоматика му е по скъпа подръжката ма явно по яко вози има по голям синхрон ли е кво ли е ...
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Начи, кво да ти кажа ...то това не е автоматик -Съвсемобикновенна механична скоростна кутия си е ,ама има един робот дет мести вместо теб ...
тук се мотка един fiore му е ника. той е по навътре с механиката на колата . иначе няма такова удоволствие от карането.
Comment