Първоначално публикувано от mirchozo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
айде да се "похваля" и аз
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеабе те тука нашите са некорумпирани,щото изгониха няколко преди време
пък и радара беше от фискалните и ...Надявам се поне леля ти вече да е наред
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
....не напразно подкрепих скоро кампанията:
"Шофирай жаден , остави един полицай гладен !"
Колега, добре си направил че не си дал пари. Нека има акт.
Повярвай ми има Господ и нищо не остава ненаказано на този свят рано или късно. Вярвай ми! Ще им се върне от съдбата всичко според делата им...когато и колкото трябва.
В нормална страна реакцията на полицията ще бъде.....да те ескортира до болницата най-малкото за да се помогне на човек в беда бързо, а и да може да се избегне риска от катастрофа при бързането ти....а то е редно да бързаш!!!!!
А те кво....пуснали са те с ясното съзнание, че до болницата пак ще "летиш" за да се спаси човек.... а после акт...
Нямам думи...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
абе така е , яд ме е затова че по цял ден има келеши дето летят по булевардите от едното кафе на другото и правят какви ли не простотии
пък ето опитваш се да помогнеш на човек в беда,караш внимателно доколкото позволяват обстоятелствата,няма хора и коли караш бързо,съответно като има караш бавно и внимателно,
абе изобщо......толкова ми е писнало от всички тия обсурди че нямам думи вечеAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениемного кофти и за леля ти и за теб...
Са няма да се плащиш като започнат нападките и изказванията от сорта че е можело да викнете Линейка
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Преди година и половина на сестра ми детето (тогава беше на 3 годинки) му беше станало зле игаз към болницата. Тогава нито ограничения гледах, нито нищо. Единствено внимавах да се разминавам благополучно с останалите на пътя. Та за по-кратък път, правя един забранен ляв завой и след завоя...
полицайче. Вдига ми естествено палка и аз спирам. По най-кратък начин им казвам каква е ситуацията и в коя болница отивам и ако искат да ме проверяват (книжка, талони и глупости) ще съм там. Катаджията погледна малкия отзад и ме пусна. Не дойдоха и до болницата.
Така, че хора всякакви... Полицай - също!
Comment
-
Така е. Аз лично познавам и свестни полицаи няколко.
Въпроса е, че правилното действие е полицаите сами да предложат "ескорт" за да се спаси живот и в същото време да се гарантира бързина и безаварийност....но се иска акъл, съвест и морал.....Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение....не напразно подкрепих скоро кампанията:
"Шофирай жаден , остави един полицай гладен !"
Колега, добре си направил че не си дал пари. Нека има акт.
Повярвай ми има Господ и нищо не остава ненаказано на този свят рано или късно. Вярвай ми! Ще им се върне от съдбата всичко според делата им...когато и колкото трябва.
В нормална страна реакцията на полицията ще бъде.....да те ескортира до болницата най-малкото за да се помогне на човек в беда бързо, а и да може да се избегне риска от катастрофа при бързането ти....а то е редно да бързаш!!!!!
А те кво....пуснали са те с ясното съзнание, че до болницата пак ще "летиш" за да се спаси човек.... а после акт...
Нямам думи...
А и си много прав за това, че кучетата требе да ги сложим на диета. Аз досега не съм давал, ко щете вярвайте. Къде със скандал, къде с друго - се са оставали валат. Сигур кат видат зелена 164 и вече не дигат палката - щото знаят, че нема реколта. В тая връзка всички със зелени 164 (знам ги кои са - да не се скатават) - да черпат по бира., щото може зарад мене да са отървали некъде.
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеСега преди да са ме оплюли че карам като хамалин из града, искам в моя защита да кажа че избягвам и неодобрявам високите скорости особено в града,пък и не само.Не съм си гледам скоростомера в тая ситуация,просто беше 18:15ч вечерта и се оглеждах здраво задари учениците които се прибираха по това време, и точно на тоя булевард нямаше ученици и засилвам си аз малко и .... честито.
Абе в крайна сметка майната му , ще търпим , няма какAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Батко съчуствам ти над 40 км е за 2 месеца аз бех над 30 ама и глобата ще е яка и повече от 7 точки ще ти земат келеши ей една кука ми викаше що не станеш като нас нито ще си гладен нито жаден и се забогатява и вика дай ще си стиснем ръцете с 10 лева за безфарове ... викам айде да си ги стиснем ... ама в моя квартал са корумпирани мене ме знаят вече и за профилактика ме спират
дебаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
тук в ит е позволено с включени аварийни и фарове,и ако има патрулка е задължена да ти направи път през трафика за да стигнеш до болницата(знам понеже взех книжка тук)alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
В цивилизованите страни е така, ама тука цялата система е така направена че виновниците винаги са обокновените хорица.В кат едва ли си мислят как да улеснят трафика , да създадат условия за по-безопасно шофиране и т.н. ,на тях грижата им е най-вече да глобяват и налагат все по-сурови глоби.
Абе това наш'те са ШИБАНЯЦИ ,цялата държава е такава,политици ,полицай,доктори и т.н. Никога няма да се оправим.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
В София не кара требва да си зема една Уазка и само с нея наскоро минах през борис в посоко от Горнобански до княжево е офф роад от секъде добре че не бех с алфата не ми се мислеше ако бех минал къде и да хода по големи дупки от софия няма бех тръгнал Асеновград смолян през Рожен съпер беше в града няма дупки екстра минеш ли по околовръстен път люлин овча купел горна баня ебати трагедията немам думи ..... не заслужат данъци винетките по 30 лева годишните требва да са за тея пътища не 70sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеВ София не кара требва да си зема една Уазка и само с нея наскоро минах през борис в посоко от Горнобански до княжево е офф роад от секъде добре че не бех с алфата не ми се мислеше ако бех минал къде и да хода по големи дупки от софия няма бех тръгнал Асеновград смолян през Рожен съпер беше в града няма дупки екстра минеш ли по околовръстен път люлин овча купел горна баня ебати трагедията немам думи ..... не заслужат данъци винетките по 30 лева годишните требва да са за тея пътища не 70майките да им
целите роди по домова книга да им
Здраво кланьеслед туй военен режим му е майката. Повервайте ми - друга оправия нема. И не ме обвинявайте, че съм черноглед - не, просто съм реалист. Сори за спама.
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
Comment