Известие

Collapse
No announcement yet.

Черната статистика за 2008 г

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На който му пречат дърветата да кара бобслей
    Предлагам пътищата да се направят като улей за този спорт, за да не може да изхвърчаме от тях
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

А, това с улея е добра идея
      Last edited by fred; d.m.y г., 09:08.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

точно с улеи трябва да са

както е на много места по света.
        Както е на моста над 4-ти километър или по пътя за летището.
        + здрави мантинели и без дупки.
        Със сигурност ще са поне 200-300 по малко жертвите
        ALFA 156 1.9JTD '98
        ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

ти откога не си минавл по пътя към аерогарата ?
          нс тоя път всеки ден става поне по една катастрофа

Comment

Я сега напишете и колко пъти сте претъпряли ПТП, поради лоша настилка!!!

Аз съм изправял джанти 2 пъти, но това са видимите поражения другите не ги знам.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от aav Покажи съобщение
              Като свършиш с дърветата продължавай с дерета, пропасти, мостове, реки, ж.п. прелези. После се прехвърли в насрещното, започни с джипове, уазки, тирове, всичко по-тежко от теб. Кво ш каиш пешеходците и велосипедистите засега да ги оставим.
              Зимата на леда много ми е хлъзгаво и при дъжд не ми е добре. Дай да направим нещо.
              Последно - аве много падат камъни по планинските пътища пострадах миналия път. Ша ги почнеш ли баирите с брадвата, пък аз ще ти платя данък МПС, че нещо беше ядосан на общината и няма да го плащаш
              Друго на тоя етап не ми пречи - само дръвцата.......иначе вместо да ми плащаш данък МПС, мое да поизтъкнеш малко мотиви в подкрепа на тезата си, вместо да показваш как се заяждат в пети клас......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

колеги, няма смисъл от тези спорове; всичко е казано в няколко думи от статистиката:
                На 5 място сме в света по брой загинали на глава от населението
                аз се замислям, че измежду 200 държави, всичките различни - с по-добри и по-лоши пътища/коли/шофьори/закони/власти/дупки/дървета и пр. ние сме на 5 място... баси ненормалната нация
                изводите ги оставям всеки сам да си ги направи
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

тези статистики са много условни - голяма част от тези 200 държави са недоразвити (много по-недоразвити от нас)

голяма част от тези държави също така не си споделят официалните статистики, т.е. има и преувеличения както и премълчавания

освен това който малко се замисли юще разбере, че тези цифри са обнадеждаващи, защото въпреки покачването на МПС-тата на глава от населението и затрупването на пътищата с още повече коли, броя на загиналите се е запазил същия .... т.е. загиналите са по-малко на фона на новите водачи и повечето коли със всяка изминала година
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Яоно е, че е така, ама пък и 5 то място е бая напред
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Абе я някой да намери статистика за броя загинали на колите в населението.....
                      Плюс това в тая бройка са и пешеходците, а те специално не са привилигировани както на запад.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                      X