Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 156 ГТА на газ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 156 ГТА на газ!!!

Вижте на какво попаднах....Алфа ромео 156 ГТА на газ! Просто отначало гледам тия монтират някаква бутилка на мястото на резервната гума и си викам тия сигурно се бъзикат...ахахха Тааа не само у нас явно има практика да се слага на бегачки ГИ...Лично съм бил свидетел на една S-класа (От новите) с Газ...

Ето го клипчето : http://www.youtube.com/watch?v=c2y8x...eature=related

Пускам го във връзка с това, че много колеги скачат с думите мани я тая газ ти разваля двигателя....Щом на ГТА слагат ГИ....що пък за мен да е зле да си я карам моята на газ без грам да се замислям за евентуални последствия...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Защо не аз съм виждал Субару Импреса WRC на газ...

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Вижте на какво попаднах....Алфа ромео 156 ГТА на газ! Просто отначало гледам тия монтират някаква бутилка на мястото на резервната гума и си викам тия сигурно се бъзикат...ахахха Тааа не само у нас явно има практика да се слага на бегачки ГИ...Лично съм бил свидетел на една S-класа (От новите) с Газ...

Пускам го във връзка с това, че много колеги скачат с думите мани я тая газ ти разваля двигателя....Щом на ГТА слагат ГИ....що пък за мен да е зле да си я карам моята на газ без грам да се замислям за евентуални последствия...
      Ми карай бре,то се виде къде ти отиде мотора
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

пфф то мотора не отиде от газта...де да беше от това...Колата е карана на газ около 10000км...Много добре знаеш историята (беше много деен в темата...), та не газта ми е сложила някакъв супер дебел биелен лагер и някакъв НЕМАСЛЕН сегмент на мястото на масления...ама карай...Сега след ремонта колата ще се кара на газ и ще си покаже дали газта е проблемна или на някой хора главите....
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

пфф то мотора не отиде от газта...де да беше от това...Колата е карана на газ около 10000км...Много добре знаеш историята (беше много деен в темата...), та не газта ми е сложила някакъв супер дебел биелен лагер и някакъв НЕМАСЛЕН сегмент на мястото на масления...ама карай...Сега след ремонта колата ще се кара на газ и ще си покаже дали газта е проблемна или на някой хора главите....
          Карай смело

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Караш си спокойно на газ единственото нещо което може да ти се пребе са инжекторите ако не е направено ГИ-то като хората иначе няма кво друго ...бившата ми каруца беше карана цял живот на газ и издържа около 500 000км и само карбуратора се беше издухал , ако се преебаваха колите от газта таксиджиите дали щяха да карат на газ... всички щяха да са с печки...

Comment

Темата смятам че е излишна

Comment

Твърдо за газста

Иначе това ГТА е просто направено с рекламна цел за някой сервиз за монтаж на АГУ
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Тва са глупаци за мен на такова бижу газ е просто смешно
                  Alfa romeo 145

Comment

S8 LGP ......
                    http://www.youtube.com/watch?v=L-SpRI2vgqs

Comment

Като ми мушнат 2.5 му слагам газ и не се замислям даже дали на някой ще му е смешно или не - поне на 10-15 такива коли съм попадал в иБея да се продават, щом в Англия е разпространено, тука какво ми мрънкат ми е все тая.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

що не направат едно ферари на газ бе деа, че с тоя бензин не мога да го изхраня
                        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                          що не направат едно ферари на газ бе деа, че с тоя бензин не мога да го изхраня
                          От Скудерията обявиха, че на фона на икономиите, които ще правят отборите от Формула 1 на тазгодишния шампионат, Шел ще доставя пропан-бутан на червените кончета ...

Сори, ама не се стърпях!

пп Макларън пък, щели да икономисват с метан ...

Comment

Газта пребва двигатела за 50 000 видех кво значи високи обороти не вървеш прееба се изпаритела и кво икономията е никва караш 10 лева 13 литра и секи месец на ремонт не става
                            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                            Ramstein - Benzin
                            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Кат няяте пари за бензин и не можете да си изхранвате колите оти си купувате коли дет харчат много? Кат нямаш пари за бензин зимаи некоя печка супер маломощна или една корса 1.1 на метан и тва.....бахти циганията...са половината ще ме уплуете ама много ми дреме....

B&B Racing | bb-racingteam.com
                              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                              X