If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе и аз принципно съм за Алтернативните горива, само че примерно на коли като Рендето ми, 1.4 моно инекцийка 53-4коня и на газ. Минавам 100км. за 5лв., а коли от клас 3литра и нагоре според мен е просто глупаво това изпълнение, щото като си си взел такава кола се очаква да си любител на по екстремно шофиране и малко смешно излиза това с газта, малко си биеш по реномето, че караш "мощна" кола!!! Пък и на коли над 3000кубика една газова не мисля, че ще смъкне разхода толкова много, и е тъпичко според мен!!!
Кат няяте пари за бензин и не можете да си изхранвате колите оти си купувате коли дет харчат много? Кат нямаш пари за бензин зимаи некоя печка супер маломощна или една корса 1.1 на метан и тва.....бахти циганията...са половината ще ме уплуете ама много ми дреме....
Не прав си ама тва се отнаса за хора които им е кеф секи ден да карат аз лично алфата я карам 2 най много 3 пути през седмицата за 20 - 30 км и ме остройва става и за секи ден ма треа да ги праиш 1100 лева на месец поне .......
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Точно на големите двигатели ИМА смисъл...Не се усеща разликата осезаемо във вървежа защото и 20коня да се изгубят от 300 все тая....
Освен това 30литра х 1.75лв не са като 30лв. х0.75стотинки.... Та това е 30лв. на 100км разлика!
Ето защо хората с 5.0 двигатели не ЕС класи си слагат газ... Защото с техните километражи за 1 месец си спестяват ебати космическите суми....А колата си е същата... Никой не може да каже че газста е вредна докато има коли на по 400-500-600хил км карани на газ! Ама никой...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Газта пребва двигатела за 50 000 видех кво значи високи обороти не вървеш прееба се изпаритела и кво икономията е никва караш 10 лева 13 литра и секи месец на ремонт не става
Газта не е за гонене, и за високи да речем добре, но тя ти дава възможноста да избираш - ако ти се кара нормално си караш на газ, ако искаш гонка, превключването става за секунда и си караш на бенз, мен това ме кефи че имаш възможност да избираш, ако газовата е сложина кадърно тя ме може да прецака вървенето на бензин, на тоя филм аз не вярвам.....
Кат няяте пари за бензин и не можете да си изхранвате колите оти си купувате коли дет харчат много? Кат нямаш пари за бензин зимаи некоя печка супер маломощна или една корса 1.1 на метан и тва.....бахти циганията...са половината ще ме уплуете ама много ми дреме....
Що да те уплуем бре, ти си имаш право на мнение, а ние да не сме съгласни с него......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Точно на големите двигатели ИМА смисъл...Не се усеща разликата осезаемо във вървежа защото и 20коня да се изгубят от 300 все тая....
Освен това 30литра х 1.75лв не са като 30лв. х0.75стотинки.... Та това е 30лв. на 100км разлика!
Ето защо хората с 5.0 двигатели не ЕС класи си слагат газ... Защото с техните километражи за 1 месец си спестяват ебати космическите суми....А колата си е същата... Никой не може да каже че газста е вредна докато има коли на по 400-500-600хил км карани на газ! Ама никой...
Не е така колега....!
Я помисли малко - та тва е все едно да караш болид от F1 и да си мислиш през цялото време колко Газ /Бензин ще изгори... Тва трябва да си егати "Пилотчето, дето хем иска да кара звяр, хем иска да му е евтино... и кат' те питат в махалата - " Колко ти харчи таз Ламя бре? ... - Ми ... бая" Нали се сещаш?
Тва видео е просто няк'ъв си експеримент..
Самата РЕЗАЧКА Алфа ГТА е превърната в опитно зайче..
За какво ли...? Този култов модел, комуто е ненужна абсолютно всякаква " външна намеса" (Тунинг, гЪзова уредба и т.н.) Който е създаден , да бъде управляван, точно така, какъвто е...!
Никой, няма да си купи кола ако иска да се вози в Най-Ултрабързата резачка и да мисли така "на дребно" , ама никой!
Казано е : " Който има Брада, има и гребенче за нея..."
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Не е така колега....!
Я помисли малко - та тва е все едно да караш болид от F1 и да си мислиш през цялото време колко Газ /Бензин ще изгори... Тва трябва да си егати "Пилотчето, дето хем иска да кара звяр, хем иска да му е евтино... и кат' те питат в махалата - " Колко ти харчи таз Ламя бре? ... - Ми ... бая" Нали се сещаш?
Тва видео е просто няк'ъв си експеримент..
Самата РЕЗАЧКА Алфа ГТА е превърната в опитно зайче..
За какво ли...? Този култов модел, комуто е ненужна абсолютно всякаква " външна намеса" (Тунинг, гЪзова уредба и т.н.) Който е създаден , да бъде управляван, точно така, какъвто е...!
Никой, няма да си купи кола ако иска да се вози в Най-Ултрабързата резачка и да мисли така "на дребно" , ама никой!
Казано е : " Който има Брада, има и гребенче за нея..."
глупаво е да говориш от името на всички по света
богатите,за това са богати,защото знаят как да си харчат парите
бедния човек е "Жив дявол" дай му пари и власт и му гледй сеира
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Това, че някой кара на газ/метан не мисля, че трябва да се срамува от това...Някой от вас общо взето така го изкарахте...Просто всеки си прави сметката на кое колко ще му е изгодно...И аз да си карах Алфата 2 пъти седмично по 5 километра и 1 път годишно да отида на море с нея - е нямаше да сложа газова...При дневен километраж от 80-100км в СОФИЯ почти всеки ден...Айде някой да помисли и да ми каже дали не си заслужава...Пък и повечето тук сме сложили Газови Инжекциони, а не АГУ-та, та да кажете че сме спънали колите с по 50!!!коня...
Друго, което от много време го мисля е това, че всеки лае, че газта била вредна...Има много чисто НОВИ коли, които заводско им е поставен газов инжекцион...(обява за някакъв джип КИА или Рекстън мисля, че гледах във вестника).Защо аджеба ще слагат на нова кола ГИ, ако тя ще прецака двигателя...И това на кола с 5 години гаранция.... Чувал съм, че и доста италиански коли имат опция да излязат със заводски ГИ...! Преди няколко месеца се продаваше една 147-ца 1,6ТС...по думи на собственика беше с фабричен ГИ от Италия...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Това, че някой кара на газ/метан не мисля, че трябва да се срамува от това...Някой от вас общо взето така го изкарахте...Просто всеки си прави сметката на кое колко ще му е изгодно...И аз да си карах Алфата 2 пъти седмично по 5 километра и 1 път годишно да отида на море с нея - е нямаше да сложа газова...При дневен километраж от 80-100км в СОФИЯ почти всеки ден...Айде някой да помисли и да ми каже дали не си заслужава...Пък и повечето тук сме сложили Газови Инжекциони, а не АГУ-та, та да кажете че сме спънали колите с по 50!!!коня...
Друго, което от много време го мисля е това, че всеки лае, че газта била вредна...Има много чисто НОВИ коли, които заводско им е поставен газов инжекцион...(обява за някакъв джип КИА или Рекстън мисля, че гледах във вестника).Защо аджеба ще слагат на нова кола ГИ, ако тя ще прецака двигателя...И това на кола с 5 години гаранция.... Чувал съм, че и доста италиански коли имат опция да излязат със заводски ГИ...! Преди няколко месеца се продаваше една 147-ца 1,6ТС...по думи на собственика беше с фабричен ГИ от Италия...
напълно си прав,ако и аз въртях на ден колкото тебе и аз щях да си сложа,но за 10000км на година
няма смисъл
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Пък и повечето тук сме сложили Газови Инжекциони, а не АГУ-та, та да кажете че сме спънали колите с по 50!!!коня...
разликата е точно никаква, щом има изпарител!!! Това дали е ГИ или е обикновенна, щом има изпарител, всичко след него губи смисъл. Има газови уредби, работещи с течна фаза на газта, но там е друго и КПД-то им е по-високо!
Всеки има право да кара на каквото си иска гориво... за всичко се плаща по определен начин!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
разликата е точно никаква, щом има изпарител!!! Това дали е ГИ или е обикновенна, щом има изпарител, всичко след него губи смисъл. Има газови уредби, работещи с течна фаза на газта, но там е друго и КПД-то им е по-високо!
Всеки има право да кара на каквото си иска гориво... за всичко се плаща по определен начин!
Бих твърдял, че е доста голяма разликата.
Все едно да кажеш, че карбуратор и инжекцион са едно и също.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Някъде из немското мобиле.де имаше ДЕЛТА ИНТЕГРАЛЕ НА ГАЗ... по дяволите кои си купува тази ЛЕГЕНДА делта интеграле и и слага газова уредба? Според мен много по-удачно е примерно ако имах много пари една кола 3.0 на бензин за кеф и една друга под 2.0 мотор (На метан,газ или дизел няма значение) за да си върша работата
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment