Първоначално публикувано от Bobo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 156 ГТА на газ!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАбе тва не беше ли форум на Алфа ентусиасти и фенове!
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеКойто иска да си кара на квото си иска има си един лаф скъпи на брашното ..... Само не ни убеждавайте че всичко е наред щото НЕ Е!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАбе тва не беше ли форум на Алфа ентусиасти и феновеТука ми прилича на форум на газаджии нали затва ви направихме раздел
Я кажете сега ква газова да си сложа на GTA-то
И да ме светнат майсторетките на газовите как се слага турбо кола на ГАЗ и колко би стувало и кой ше я настрои да работи и ше даде гаранция че няма да роди веднага като и дам газ
Който иска да си кара на квото си иска има си един лаф скъпи на брашното ..... Само не ни убеждавайте че всичко е наред щото НЕ Е!
И стига с тези иронични подмятания...Last edited by didod; d.m.y г., 22:06.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеЯ кажете сега ква газова да си сложа ......sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщениеТемата е че си биете г*зъ да не сер*теKaто не можете да смогвате на разхода и поддръжката на 1 кола, то тя просто не е за Вас! Ако искаш кола за работа - взимаш печка или няква малолитражка,а не после след 1-2 години или 20 000 км " еми нещо не ще да пали, дюзите са запекли, прекъсва, ама иначе има ГИ - кадърно сложена от велик майстор и нещата тотално се омазват!"
sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда - и тия дето си слагат газ нещо втора категория ентусиасти и фенаве ли са, и не са достойни да говорят с тия дето са само на бенз ли????
Ми наред ми е вече 5 години нямам проблеми на газ, доволен съм от компромиса, и не си давам много зор да убеждавам когото и да било.....секи си има право на мнение.....
Радвам се за теб че нямаш проблеми и точно така недей да убеждаваш хората на кво да карат че като гледам колко пишеш без да си даваш зор си представям ако си дадешАйде мир стига простотии преместете тая тема в газаджийския раздел и си пишете колкото искате
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment