Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 156 ГТА на газ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Абе тва не беше ли форум на Алфа ентусиасти и фенове Тука ми прилича на форум на газаджии нали затва ви направихме раздел

Я кажете сега ква газова да си сложа на GTA-то

И да ме светнат майсторетките на газовите как се слага турбо кола на ГАЗ и колко би стувало и кой ше я настрои да работи и ше даде гаранция че няма да роди веднага като и дам газ

Който иска да си кара на квото си иска има си един лаф скъпи на брашното ..... Само не ни убеждавайте че всичко е наред щото НЕ Е!
    неискам да си представям такава кола на гас па и с турбо... най много да гръмне някъде
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Абе тва не беше ли форум на Алфа ентусиасти и фенове !
      Мда - и тия дето си слагат газ нещо втора категория ентусиасти и фенаве ли са, и не са достойни да говорят с тия дето са само на бенз ли????
      Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Който иска да си кара на квото си иска има си един лаф скъпи на брашното ..... Само не ни убеждавайте че всичко е наред щото НЕ Е!
      Ми наред ми е вече 5 години нямам проблеми на газ, доволен съм от компромиса, и не си давам много зор да убеждавам когото и да било.....секи си има право на мнение.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Абе тва не беше ли форум на Алфа ентусиасти и фенове Тука ми прилича на форум на газаджии нали затва ви направихме раздел

Я кажете сега ква газова да си сложа на GTA-то

И да ме светнат майсторетките на газовите как се слага турбо кола на ГАЗ и колко би стувало и кой ше я настрои да работи и ше даде гаранция че няма да роди веднага като и дам газ

Достатъчно СААБ- и се движат на газ по Европата... И повечето са с турбо
        И стига с тези иронични подмятания...
        Last edited by didod; d.m.y г., 22:06.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Я кажете сега ква газова да си сложа ......
          Вземи от сивото Волво газовата и го слагай на QV-то, ще я караш в града
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

• Тази тема не трябваше ли да е в раздела "Алфи на газ"?

Comment

• Съжалявам, за което....Нека някой я премести
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
                Темата е че си биете г*зъ да не сер*те Kaто не можете да смогвате на разхода и поддръжката на 1 кола, то тя просто не е за Вас! Ако искаш кола за работа - взимаш печка или няква малолитражка,а не после след 1-2 години или 20 000 км " еми нещо не ще да пали, дюзите са запекли, прекъсва, ама иначе има ГИ - кадърно сложена от велик майстор и нещата тотално се омазват!"
                Те това е истината!!!! Друг е въпроса, че в България който не стане катаджия, става газаджия или алармаджия. Лично мнение
                sigpicex
                147Q2
                300bhp/606nm
                Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Мда - и тия дето си слагат газ нещо втора категория ентусиасти и фенаве ли са, и не са достойни да говорят с тия дето са само на бенз ли????

Ми наред ми е вече 5 години нямам проблеми на газ, доволен съм от компромиса, и не си давам много зор да убеждавам когото и да било.....секи си има право на мнение.....
                  Някъде да категоризирам хората каращи на газ ? Ма в тоя форум си не защото имаш газова нали

Радвам се за теб че нямаш проблеми и точно така недей да убеждаваш хората на кво да карат че като гледам колко пишеш без да си даваш зор си представям ако си дадеш Айде мир стига простотии преместете тая тема в газаджийския раздел и си пишете колкото искате
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                  X