Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще изгасите ли осветлението ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще изгасите ли осветлението ?

На 28.03.09г. в 20:30 да се изгаси осветлението и изобщо всякаква консумация на ел.ток да бъде спряна в продължение на 1 час.
    Аз лично ще изгася всичко

п.с. Рекламата тече по телевизията.Ако съм объркал датата или часа се извинявам
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

За непросветлените,би ли обяснил каква е целта на това мероприятие.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

@Mirchozo , това е деня в който се "опитваме да спасим Земята" и ще спестим малко ток/електричество като изгасим осветлението за 1 час ..

Ще изгаснат Айфеловата кула и други популярни места , просто не мога да се сетя кои бяха ..

Мен не ми пречи за 1 час да не работи нищо (освен компютрите разбира се ..)

Comment

Това е добра идея , няма да ни коства нищо за малко да останем на тъмно.Маи доста сме разглезени с тия удобства , така че ако не помислим реално за ситуация и не вземем мерки да променим нещо, за напред може доста време да сме си на тъмно , все пак всичко е в наши ръце. Тук ще вметна едно нещо.На пук на всички природни закони човека обратно на всички живи твари се оптва да направи живота си по труден и мъчителен.Всички живи същества се оптиват да направят колкото се може по добри условия за живот а пък ние правим точно обратното ,сеем разруха навсякъде и вместо да вредим само на себе си ние вредим на всичко около нас.Сега е време да се замислим , защото не ни остава много време на тази планета !!!

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
          Това е добра идея , няма да ни коства нищо за малко да останем на тъмно.Маи доста сме разглезени с тия удобства , така че ако не помислим реално за ситуация и не вземем мерки да променим нещо, за напред може доста време да сме си на тъмно , все пак всичко е в наши ръце. Тук ще вметна едно нещо.На пук на всички природни закони човека обратно на всички живи твари се оптва да направи живота си по труден и мъчителен.Всички живи същества се оптиват да направят колкото се може по добри условия за живот а пък ние правим точно обратното ,сеем разруха навсякъде и вместо да вредим само на себе си ние вредим на всичко около нас.Сега е време да се замислим , защото не ни остава много време на тази планета !!!
          Точно така си е подкрепям напълно думите ти . Аз гася тока и си лягам на 28-ми.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Съгласен(за гасенето на ел.уредите де), то и хънтър е прав, ама това е друга и доста обширна тема, абе Манолчо няма ли да те видим на някоя сбирка тебе??? Комшия си ми, а само се кашираш!!!

Comment

компа и хладилника не ги изключвам!
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

май доста късно сме се сетили да спасяваме земята,ама айде, и аз ще се опитам да намаля до минимум консумацията на ел енергия,
                макар че братята хамериканци едва ли ще ходят пеша 1ден вместо да си карат колите от 5000-6000кубика и незнам колко си конски сили
                най-голям ефект ще има ако се спре подаването на ел.енергия за 1 час,това според мен де
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                  май доста късно сме се сетили да спасяваме земята,ама айде, и аз ще се опитам да намаля до минимум консумацията на ел енергия,
                  макар че братята хамериканци едва ли ще ходят пеша 1ден вместо да си карат колите от 5000-6000кубика и незнам колко си конски сили
                  най-голям ефект ще има ако се спре подаването на ел.енергия за 1 час,това според мен де
                  1 птичка-пролет не прави,но е важно да се тръгне от някъде.
                  аз съм за всеки месец,да се повтаря тази процедура,но не вярвям да стане,някога.........
                  sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                  ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                  ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                  Продавам Алфи на части!

Comment

Това НИЩО няма да промени!!!
                    Не ми се обяснява защо, а и който не се е досетил сам едва ли ще ме разбере
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Как нищо....?....ще ти се намали сметката за ток
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Да ще намали сметката за тока с 0.20 лв. и при повече късмет може да бутне разждаемостта млако напред. Ама то каква икономия като свещи трябва да се купят. Въобще ефекта ще е почти нула. По интересно ми се вижда ако има дни без движение на МПС.
                        Last edited by Derry; d.m.y г., 08:59.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                          Много са ми интересни разни учени и т.н. като почнат с "няма вода за всички", "там гладуват", и т.н. И вода има, и ток, и храна, просто хората станаха малко повече. Да се сведе населението до 3-4 милиарда ще видите как ще има за всеки от всичко. Крайно време е такива мерки да се вземат, а не да ми спират тока за 1 час. Ами аз колко пъти не съм си в нас вечер, доста ток трябва да съм спестил на тая планета.
                          А на 28 съм на срещата на Фиат форума, няма да е много удобно да стоим без ток
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                          Ex Fiat 126p
                          Ex Fiat Вravo 1.6
                          Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
                            Да се сведе населението до 3-4 милиарда ще видите как ще има за всеки от всичко. Крайно време е такива мерки да се вземат, а не да ми спират тока за 1 час. Ами аз колко пъти не съм си в нас вечер, доста ток трябва да съм спестил на тая планета.
                            Роди се новия диктатор!!!
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              достатъчно е мисленето на хората да се промени
                              sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                              ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                              ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                              Продавам Алфи на части!

Comment

Working...
                              X