If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aбе, на колкото и места да проверих, навсякъде GTV 3.2 e над 1400кг. Carfolio Car Wiki Ultimate Car Specs Zeperfs
Странна работа. Истината си е някой кантар, от тези, на които мерят бетона за строежите, те май са доста точни.
Някой знае ли къде има такива?
Не, знам на мен ми се струва странно тези коли да тежат толкова много, ама на - данните са такива навсякъде. И в книжката на моята си пише 1370кг.
Е нормално те всички си мислят че новата е на същото шаси ама на нестава
е Алфата 156 е 1230 кг до 1750 кг и максималното по книжка незнам дали е така ....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Май неса тя 156 излиза че е по лека от фиат Браво ....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Май неса тя 156 излиза че е по лека от фиат Браво ....
Според книжките излиза , че БМВ 318is с 2 врати е с 200кг по-тежко от мойта кола .. не знам какво мерят и как го мерят , но май пишат колкото да не остават празни полета
моята съм е теглил и е точно 1200 без резервна гума съм.и общо тегло е 1760 а е 3 плюс 1 и обема на багажника е такъв че багаж почти не е сметнат в тези 1760кг.156 е по лека и такава съм теглил ма не помня колко беше точно.ряботя в пункт за гтп и имам кантар
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
то в книжката си пише коя колко тежи. А в КАТ си пишат колкот да не заспат, но хората им вярват. едно време уното ми го даваха 1380 а на бащата ланча дедра комби с 2.0 16в мотор и всички екстри 1360
Е пише де. Ама мен като ме попитат колко тежи GTV-то и като кажа 1370 кила, никой не ми вярва, всички викат, че съм луд и че не може тази кола да е толкова тежка.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Мерена на кантар на топливо(незнам до колко са верни).Алфа 156 2.0 тс. 1340 кг.На местото на резервната гума има газова бутилка,така я взех и да има най много 10 кила газ.
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment