Първоначално публикувано от SandoOne
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хулиганите в Англия са с Алфи
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНе е за хвалба!!!sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеВие хубаво се смеете, ама аз 1ва, 2ра, 3та и тръгнах да намалям и 3 месеца без книжка
Той...Полицай еди кой си..отидете при радара 103км/ч.
Отивам аз и ония ми вика 103км/ч по чл. еди кой си 2 или 3 месеца без книжка и 200лв глоба, че ограничението било 60км/ч ?!! Аз съм останал с впечатлението, че по цялото Цариградско до началото на магистралата Тракия е 80 км/ч....И му го обяснявам това. Ама той вика има знак отидете вижте ала бала...И аз викам е айде сега, ако може да не пишеме акт...наистина не знаех, заблудил съм се...почнах да се правя на чук...Та в крайна сметка не се съгласи на почерпка от моя страна ( доста разумна )....
Няма да пиша тук как, но в крайна сметка си тръгнах без да му дам един лев и без АКТ и с талонче и книжка в джобчетоаххахахах
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Сигорно имаш познати в кат или стикер в колата или сте разбрали нещо за да не даваш пара това са начините мен от движение ме спреха акт за 50 лева и с един телефон до шефа във фирмата отново ме върнаха на пътя без акт без да му давам 50 лева и така на дундуков на жълтитеsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНе е за хвалба!!!
Той направо е за МЕДАЛsigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
в посока от драгалевци надолоса дето са 3 платна чак до ОМВ-то доло на светофара в посока бъкстонsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениекакво му се иска на един Москвич33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Аз съм виновен ...признавам си
Апропо, тука на магистралата ограничението е 112км/ч ...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщениеИмам 1 познат с 156 2.4,възрастен човек.При стоп палка слиза и вика на униформения "ти си младо момче,земи тая Алфа да те видя как ще караш с 50"
-и тая кола колко коня е ся ?
аз
- мии 150 е
и тоя ми отвръща
- е как да върви с 50 ,кажи ми как.
Аама си ми написа актаAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеВие хубаво се смеете, ама аз 1ва, 2ра, 3та и тръгнах да намалям и 3 месеца без книжка
и не беше с умисъм просто в началото нещо ми заби муцуната и си викам еи ся да те видя дали ще забиваш муцунка и я смачках но не съм осетил кога отиде на 120.Last edited by aleksander nikolaev; d.m.y г., 02:02.
Comment
-
аз бате на лазаров ден Симеоново драгалевци и шибания автобус ми омръзна да го чакам пътя е 2 ленти влизам в насрешното без видимост изпреварвам автобуса и отреща идва некъф на косъм се разминахме добре че спре и си карам Кристовфър(пасата)и на светофара посока надоло към хладилника спира една патрулка и вика отбии в дясно викам е да му еба майката и се разправаме искат акт да ми пишат викам глей са за лараво ден 20 лева и минавам метъра викам стигат ли 20 вика стигат и внимавай ми вика иначе акта за неправилно изпреварване ми вика 50 лева и 10 точки викам чекай ,чекай малко ...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
Comment