Известие

Collapse
No announcement yet.

Хулиганите в Англия са с Алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
    Аз постоянно съм с превишена в тунела за Люлин 140 .... по околовръстното с 160 - 70 ... иначе средно с 70 - 80 съм ....
    Не е за хвалба!!!
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Не е за хвалба!!!
      Знам ама ме човърка откак зимах алфата нещо отвътре ми идва да натискам педала карах и мазда тя е нещо подобно нов дизел 120 кончета та от там батко карах и цлк тея коли не са за 50 километра да знаеш а с пасата на 5 карах с 50 и ги подържах много икономия даваше
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
        Вие хубаво се смеете, ама аз 1ва, 2ра, 3та и тръгнах да намалям и 3 месеца без книжка
        ахахха Точно! Като се връщахме от Велинград неделята..., на влизане в София...След първия светофар, който е малко след София Франс Ауто на края на Цариградско...Тръгнах да изпреварвам един Мерцедес...Първа, втора, трета и гледам некаф ми маха с палката скачам на спирачките ахахах и спирам...

Той...Полицай еди кой си..отидете при радара 103км/ч.
        Отивам аз и ония ми вика 103км/ч по чл. еди кой си 2 или 3 месеца без книжка и 200лв глоба, че ограничението било 60км/ч ?!! Аз съм останал с впечатлението, че по цялото Цариградско до началото на магистралата Тракия е 80 км/ч....И му го обяснявам това. Ама той вика има знак отидете вижте ала бала...И аз викам е айде сега, ако може да не пишеме акт...наистина не знаех, заблудил съм се...почнах да се правя на чук... Та в крайна сметка не се съгласи на почерпка от моя страна ( доста разумна )....

Няма да пиша тук как, но в крайна сметка си тръгнах без да му дам един лев и без АКТ и с талонче и книжка в джобчето аххахахах
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Сигорно имаш познати в кат или стикер в колата или сте разбрали нещо за да не даваш пара това са начините мен от движение ме спреха акт за 50 лева и с един телефон до шефа във фирмата отново ме върнаха на пътя без акт без да му давам 50 лева и така на дундуков на жълтите
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Не е за хвалба!!!
            А ма как бе!!!
            Той направо е за МЕДАЛ
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

Къде по околомръсното може да вдигнеш 170 при тия кратери>!?
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

в посока от драгалевци надолоса дето са 3 платна чак до ОМВ-то доло на светофара в посока бъкстон

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                  какво му се иска на един Москвич
                  баш на тоя москвич му се иска никога да не е бил създаван...
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Аз съм виновен ...признавам си

Апропо, тука на магистралата ограничението е 112км/ч ...
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщение
                      Имам 1 познат с 156 2.4,възрастен човек.При стоп палка слиза и вика на униформения "ти си младо момче,земи тая Алфа да те видя как ще караш с 50"
                      хахаа аз така ме спряха един път и полицая се прави на сериозен ,пише ми акта и ме пита
                      -и тая кола колко коня е ся ?
                      аз
                      - мии 150 е
                      и тоя ми отвръща
                      - е как да върви с 50 ,кажи ми как.

Аама си ми написа акта
                      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                      Fiat Bravo II 1.4 90hp
                      sigpic
                      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                        Вие хубаво се смеете, ама аз 1ва, 2ра, 3та и тръгнах да намалям и 3 месеца без книжка
                        абе и ас като тебе колега таман 1ва 2ра 3та и мац палката идва и вика знаеш си нали.и ас му викам да поонесох се малко а тои ела да видиш колко си се поонесъл отивам и какво да видя 118.оцъклих се кат ударен с мачете.Ама се оправих някъкси, много молби малко познати и леко кеш ,,една десетолевка,,хихихи.ама вика да не казваш на никой.хихихихихи да бе само на цялото ,,рпу,, в Димитровград хихихихи.А случката се разигра на скоро та и диабло беше свидетел по В.ВАРНЕНЧИК хиххихихи.
                        и не беше с умисъм просто в началото нещо ми заби муцуната и си викам еи ся да те видя дали ще забиваш муцунка и я смачках но не съм осетил кога отиде на 120.
                        Last edited by aleksander nikolaev; d.m.y г., 02:02.
                        Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

така и трябва
                            Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Я! Само с 1 десетолевка!? Тия вашите полицаи са скромни, тука в Софето...на ПЕТДЕСЕТОЛЕВКИ(50!!!) се мръщят!!!

FIAT Coupe 16VT

Comment

аз бате на лазаров ден Симеоново драгалевци и шибания автобус ми омръзна да го чакам пътя е 2 ленти влизам в насрешното без видимост изпреварвам автобуса и отреща идва некъф на косъм се разминахме добре че спре и си карам Кристовфър(пасата)и на светофара посока надоло към хладилника спира една патрулка и вика отбии в дясно викам е да му еба майката и се разправаме искат акт да ми пишат викам глей са за лараво ден 20 лева и минавам метъра викам стигат ли 20 вика стигат и внимавай ми вика иначе акта за неправилно изпреварване ми вика 50 лева и 10 точки викам чекай ,чекай малко ...

Ramstein - Benzin

Comment

Working...
                                X