Известие

Collapse
No announcement yet.

Малка равносметка след ските (цени,снимки...)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не знам и не искам да знам как е пътя с автобус до където и да било.....

Но аз съм пътувал с моята кола от София до Мадрид над 3000км като на отиване минах през Германия и Швейцария, на връщане през Монако и Италия....общо към 10 000км навъртях, ако не се лъжа вече.

Пътя не се усеща веднага щом излезнеш от черните страни Сърбия и България. Дори Сърбия е ОК щом стигнеш Ниш....но отсечката Ниш-София и гарнитурата от минаването на тази граница е нещо трагично. Шанса да останеш със здрава кола от София до границата е почти нулев...на отиване някак си успях, може би благодарение на ограмного количество сняг което се изваля предишния ден и беше позапълнил дупките....

Честно казано ако не съществуваще тази отсечка София-Ниш пътя от София до Алпите щеше да е по-приятен и по-малко изморителен от колкото от София до Банско например.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Вярно е,че не се усеща пътя по хубавите магистрали. Колото пъти съм си идвал в България до отбивката преди тунелите в Сърбия се стига много бързо или поне леко ,но веднъж слезнеш ли от магистралата ,през тези разбити тунели и след бг.границата до София направо е ужас. Париж - София е около 20-25 часа,а само от тунелите до София е към 4-5 ,като разстоянието изобщо не е голямо. Но ще почакаме докато ги оправят
      http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Ами ние пътувахме от София до Париж.3 денонощия!!!!!! Като на третия ден, пристигнахме късния следобед!Повече така и не са качих на автобуса.....

Comment

Working...
        X