Първоначално публикувано от Jivko7777
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Селски тунинг
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеДа а представиси моята кола ги събира такива джанти.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеА толкова ли е клекнала твойта?Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеДва бисера! Първият го снимах в движение, и е с кофти качество.АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАз пък си мисля че идиота го е направил така защото тази джанта с тази гума не е могла да се събере
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеТоя е готов за зимата
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеТоя сериозен ли е?
Ама теглича пък цепи мрака - а не си спрял навреме а ти е избил чак радиатора на парното в купетоНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеТоя е готов за зиматаhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеТоя е готов за зимата156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Е всичко съм виждал,ама такова нещо .Нямам думи.Как ще си нарежеш калника така та да влезе гумата.Божееееее.Аз не доумявам.Нали има си простотия,кога повече кога по-малко,ама тва вече не може да го бие никой с нищо(даже и пазардишкото пунто с ред бул ремуса)Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеВ отговор на @Alpina
Ей на това се натъкнах миналата седмица в германия. Мерцедес С 180 трябва да е според мен, ма не съм много сигурен. Сори за лошото качество на снимките, но телефончето е с 1.3мп, а като е тъмно става още по-зле положениетоVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
Comment