Известие

Collapse
No announcement yet.

Селски тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Аз пък си мисля че идиота го е направил така защото тази джанта с тази гума не е могла да се събере
    Да а представиси моята кола ги събира такива джанти.
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
      Да а представиси моята кола ги събира такива джанти.
      А толкова ли е клекнала твойта?
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
        А толкова ли е клекнала твойта?
        Неее,но и гумите му са много високи май?
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Два бисера! Първият го снимах в движение, и е с кофти качество.
          Тая алфа се продава-питам се кой ли естет ще я купи
          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Доскоро го засичах и да я кара без предна броня, и смао на газ, забога да не се излаже някой. Бомба със закъснител е
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Аз пък си мисля че идиота го е направил така защото тази джанта с тази гума не е могла да се събере
              Язък за уникалната джанта..

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Тоя е готов за зимата
                Attached Files
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                  Тоя е готов за зимата
                  Тоя сериозен ли е?

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                    Тоя сериозен ли е?
                    Не го знам дали е сериозен ама вътре в колата имаше приготвени и за отстрани като на джиповете тръбите . Сдухана работа .
                    Ама теглича пък цепи мрака - а не си спрял навреме а ти е избил чак радиатора на парното в купето
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Тоя е готов за зимата
                      само едно немога да разбера,как могат да се гаврят така с колите
                      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Тоя е готов за зимата
                        Е това вече е най-голямата простотия, да си направиш така 5-цата...
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Е всичко съм виждал,ама такова нещо .Нямам думи.Как ще си нарежеш калника така та да влезе гумата.Божееееее.Аз не доумявам.Нали има си простотия,кога повече кога по-малко,ама тва вече не може да го бие никой с нищо(даже и пазардишкото пунто с ред бул ремуса)
                          Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Снимката на Е39-тката ми напомни за един "селски тунинг" в друг смисъл:

Lancia Kappa 2.4JTD
                            Lancia Dedra SW Integrale (очаква охлЮфче да я полази)

Comment

• В отговор на @Alpina
                              Ей на това се натъкнах миналата седмица в германия. Мерцедес С 180 трябва да е според мен, ма не съм много сигурен. Сори за лошото качество на снимките, но телефончето е с 1.3мп, а като е тъмно става още по-зле положението
                              Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                                В отговор на @Alpina
                                Ей на това се натъкнах миналата седмица в германия. Мерцедес С 180 трябва да е според мен, ма не съм много сигурен. Сори за лошото качество на снимките, но телефончето е с 1.3мп, а като е тъмно става още по-зле положението
                                Не е цетка, тва е (било) W210-Е класа-вратите предницата таблото и стоповете са от такава
                                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Working...
                                X