е на това вече му се вика Дизайнер с Фкус
Известие
Collapse
No announcement yet.
Селски тунинг
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Христо_Сираков Покажи съобщениее на това вече му се вика Дизайнер с Фкус
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Човекът е победител във всички категории. Тази тема се изчерпа, след това всичко останало би изглеждало сиво, в буквалния смисъл.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Аууууууууууууууууууууууууууууууууу.
Леле майкоооооооо.
Все бях виждали и аз, е то бива , то може ама чак пък толкова.
Това ако се пусне в БМВ форума сигурно ще ги изгорят публично ( собственика и колата) на следващият им събор.
Я ако не ви мързи някой да свали снимките, че ми се струва че скоро ще бъдат махнати....Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеhttp://joivan.snimka.bg/tuning/bmw-325-tds.410114
Разгледайте детайлно целия албум, ако имате тази сила!
двигателя ми заприлича че е направен от конструктор Лего, много джиджав - много шарен
направо собственика да яхва този уникален екземпляр и да бега към Мюнхен - направо към музея на БМВ и там ще му го вземат и най-вероятно ще му се отплатят с най-новата 3-ка, която сигурно ще върви по-малко, но може да бъде горделив че е допринесъл нещо към баварците
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеТова ако се пусне в БМВ форума сигурно ще ги изгорят публично ( собственика и колата) на следващият им събор.
Въпреки че не виждам с какво са виновни автомобилите, че попадат в ръцете на такива дивни селяндури.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение...откъде му хрумна розовото по дяволите.
Mansory Vitesse Rose
Comment
-
за колата
Тоя индивидуален екземпляр на БМВ е може би единствената кола в целия свят, която и да ми я подаряват, не - и пари да ми дават харизани с нея, пак няма да ща да я взема.Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
-
Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщениеТоя индивидуален екземпляр на БМВ е може би единствената кола в целия свят, която и да ми я подаряват, не - и пари да ми дават харизани с нея, пак няма да ща да я взема.
Така всички ще са доволни.
С изключение (може би) на возилото (горкинкото), което (вероятно) ще изпита следващия си позитивен трепет едва в момента, в който се озове в някоя морга.
Горката кола
Comment
Comment