Известие

Collapse
No announcement yet.

Селски тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• е на това вече му се вика Дизайнер с Фкус
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
    www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• Първоначално публикувано от Христо_Сираков Покажи съобщение
      е на това вече му се вика Дизайнер с Фкус
      и мирис има дизайнера!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Човекът е победител във всички категории. Тази тема се изчерпа, след това всичко останало би изглеждало сиво, в буквалния смисъл.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• Искам да забележите розовите бомбета малко по-натам и светещите зарчета!
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

• Олелеле тоя просто е болен...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• не мога да кажа, че съм фен на марката и още повече на тази серия, но ТОВА не го заслужава никое превозно средство...

Comment

• Аууууууууууууууууууууууууууууууууу.
                Леле майкоооооооо.
                Все бях виждали и аз, е то бива , то може ама чак пък толкова.
                Това ако се пусне в БМВ форума сигурно ще ги изгорят публично ( собственика и колата) на следващият им събор.

Я ако не ви мързи някой да свали снимките, че ми се струва че скоро ще бъдат махнати....
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Тоя е създал ново име на марката...
                  БМВ - Баси Малтретираното Возило
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                    http://joivan.snimka.bg/tuning/bmw-325-tds.410114
                    Разгледайте детайлно целия албум, ако имате тази сила!
                    този екземпляр бие по всякакви параграфи дори и "най-наточените" пернишки Гоуфове
                    двигателя ми заприлича че е направен от конструктор Лего, много джиджав - много шарен
                    направо собственика да яхва този уникален екземпляр и да бега към Мюнхен - направо към музея на БМВ и там ще му го вземат и най-вероятно ще му се отплатят с най-новата 3-ка, която сигурно ще върви по-малко, но може да бъде горделив че е допринесъл нещо към баварците

Comment

• Пффффф,тоя или е циганин гей,или е само гей,или е извратеняк.Нема такова откъде му хрумна розовото по дяволите.
                      Alfa 155 1.7,1.8 ex
                      Alfa 166 2.4 3 ex
                      155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        Това ако се пусне в БМВ форума сигурно ще ги изгорят публично ( собственика и колата) на следващият им събор.
                        Там си имаше отделна тема със "селски тунинг" само на BMW-та, но я изтриха, защото съсипва престижа на марката.
                        Въпреки че не виждам с какво са виновни автомобилите, че попадат в ръцете на такива дивни селяндури.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                          ...откъде му хрумна розовото по дяволите.
                          E-e-e как откъде бе човек, ти грам прилика ли не видя..? Поне диамантите не ти ли подсказаха деа...?
                          Mansory Vitesse Rose

Comment

• Мамка му,искам и аз такива в алфата,и кристален пепелник и флагче на Бербатов и седалките облечени в булана.
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

• за колата

Тоя индивидуален екземпляр на БМВ е може би единствената кола в целия свят, която и да ми я подаряват, не - и пари да ми дават харизани с нея, пак няма да ща да я взема.
                              Alfa 156 2.0 - ех,
                              Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                              Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                              Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                                Тоя индивидуален екземпляр на БМВ е може би единствената кола в целия свят, която и да ми я подаряват, не - и пари да ми дават харизани с нея, пак няма да ща да я взема.
                                Всъщност, ако парите, дето ще ти ги дадат заедно с нея, са достатъчни за читав екземпляр алфа, може да се прежалиш, като после подариш беемвето на някой мургав събрат, с уговорката да почиства контейнера пред жилището ти 3 пъти дневно, а този пред офиса - 2.
                                Така всички ще са доволни.
                                С изключение (може би) на возилото (горкинкото), което (вероятно) ще изпита следващия си позитивен трепет едва в момента, в който се озове в някоя морга.

Горката кола
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X